moja ciklama -> RE: Žena se švalera zbog... (26.3.2011 23:58:10)
|
IZVORNA PORUKA: bebać treće... mislim da ima žena koje se jednostavno rode...i ne mogu da budu vijerne...stalna potreba za flertom i adrenalinom,koja prevazilazi granice realnosti...mislim da bih tu svrstala i one žene iz prve ''tačke'' ,onaj mali procenat žena koje padaju recimo ''na njegovo dobro d...pe''...i da ''ima ono nešto''... Nisam nikad varala nit znam da sam prevarena,ali vjerujte da ja nikod ne osudjujem i donekle mogu razumjet sve[sm=smiley1.gif] moja mama i tata su uvek mislili da ja nikada neću biti samo sa jednim čovekom..pošto sam, uvek imala po par momaka, a izlazila sam sa kim sam poželela..u sve to imala sam tri (momcima) ozbiljne veze..koji nisu imali pojma jedni za druge, za jednu sam se i udala[sm=smiley36.gif] elem..histeriše moja mama na mene i izgovara: Ne možeš ti da budeš kur[sm=smiley35.gif], one se tako rode..ja se zgranula[sm=smiley24.gif] a skoro sam shvatila šta je tada htela da mi kaže.. Moje mišljenje je da, nezadovoljne i neiživljene žene, traže bolje, i to mi je ok! Ja i mm smo najbolji drugovi od vrtića, sedeli 8 godina u istoj klupi..pa mislim..ne mogu ceo život da budem sa njim, iskreno verujem da ni on nije bio samo samnom..posle godina svega i svačega, shvatla sam da ga prosto OBOŽAVAM, i da, on mi je prvi, i sex sa njim mi je najbolji, možda to ima uticaja[sm=smiley17.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|