RE: Žena se švalera zbog... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

wivern -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 18:00:29)

Um pa ovo su najzabavnije teme...
I OVA TEMA mi je bila interesantna ali se kraj ne da ni naslutiti..tj nema kraja

bubulence -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 19:32:43)

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja sam varala (ne muza[sm=smiley36.gif]) zbog monotonije, duga veza, nedostajalo mi ono osvajanje i ta neka vrsta paznje, manjak sexa, a i kad ga bude nije bilo sa moje strane neke posebne zelje, tu je naisao mm i pomutio mi razum, za sad ga ne varam [sm=smiley14.gif]

ooo varala sam i ja ranije momke i ne kajem se zbog toga, da su valjali ne bi ih varala...
mm je ok za sada, redovno me odrzava, poklanja mi paznju, a opet ne preteruje ... tako da je za sada miran sto se men tice

isidora88 -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 21:18:58)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Isidora, eh da ti muz sada ovo "za sada" procita ...bilo bi svasta.Verujem da bi te napao veceras ( cisto iz sujete) pa bi bile stvari strgnute i razbacane ( tvoje ) [sm=smiley36.gif] ...

haha tesko da bi mogao to da mi uradi, na terenu je, ali zato kad dodje [sm=zz_twins.gif][sm=muca.gif]

branki* -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 21:25:22)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: serpica

Klarita ja bih rado prevarila mm sa tm [sm=jezicek.gif] ne treba mi dr Separd ( mada je stvarno ufff )

hocu sliku Klaritinog muza [sm=smiley1.gif]

hocu i ja[sm=jezicek.gif]bubinog sam vec osmekala,sad da vidim i konkurenciju[sm=jezicek.gif]

samo da kazem-zene,ulepsale ste mi vece,tako sam se ismejala na ovoj temi,bravo[sm=bravo.gif]
ali da ne budem off,evo ga i moje mudrovanje...zena se svalera zato sto u svom muzu ne vidi pravog muskarca koji ce da je gleda kao malo vode na dlanu,da joj pruzA maksimum u krevetu,da ispunjava poneke njene hirove,da se oseca kao princeza pored njega,da bude njen vitez i zastitnik,oslonac.ako joj to fali,psce na sarm nekog drugog.

big mum -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 21:28:51)

IZVORNA PORUKA: branki RR

hocu i ja[sm=jezicek.gif]bubinog sam vec osmekala,sad da vidim i konkurenciju[sm=jezicek.gif]

Ma šta ćeš gledati tuđeg kad imaš onakvog tipa kraj sebe[sm=smiley16.gif]
Ilia ako ti je tvoj dosadio posudi ga meni[sm=smiley4.gif]

isidora88 -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 21:33:44)

sta je ovo neka menjaza muzeva[sm=smiley36.gif]
jel treba rezervacija ili ima slobodnih[sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 21:34:58)

big mum,znas za ono-trava je uvek zelenija u tudjem dvoristu.a,ima i ona nepsristojna-u tudjega tatka,pogolema....[sm=jezicek.gif]necu da se izrazavam sad[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 21:36:14)

IZVORNA PORUKA: big mum

haha,da bidnemo kao oni svingeri[sm=jezicek.gif]

big mum -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 21:50:06)

haha,da bidnemo kao oni svingeri[sm=jezicek.gif]

Eeee to to[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 22:05:30)

Ja mislim da tu nema mnogo filozofije,mislim da zena ne vara zato sto trazi nesto sto nema kod kuce,jer bi tako rizikovala da izgubi i ono sto ima,a zena je pametna.Mislim da zeni treba izduvni ventil,da se oseca slobodno i opusteno,napuni baterije i vrati se u rutinu kod kuce.Bar ja tako mislim.

doktorkakristal -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 22:12:59)

jer odlepi za nekim drugim [sm=zz_wub.gif]

bubulence -> RE: Žena se švalera zbog... (15.9.2014 22:57:14)

Ma šta ćeš gledati tuđeg kad imaš onakvog tipa kraj sebe[sm=smiley16.gif]

ma kako vi svi znate tudje muzeve a ja znam samo Torbicinog [sm=smiley36.gif] ???

Klarita -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 1:17:17)

Pa, ni njega ne bi znala da ne lici na Troickog [sm=jezicek.gif]

Sad i kad bih htela da prevarim mm,ne znam da li bih mogla da ga uguram (mislim tog svalera) u dnevni ritam, bas bih volela da mi neko kaze kad i kako[sm=zmeden.gif] ali stvarno. Pa, majku mu, ja jedva postignem sve i kad imam malo vremena gledam da (lupam sad) nalakiram nokte, pogledam seriju, potrazim snizenja (to mi je fetis[sm=smiley1.gif]) i tako...

P.S. off ali da kazem cu zaboravim dok trepnem, predlazem da se opcija "uredi" ukine dok traje nagradna igra, ionako je koristimo samo mi poneki [sm=smiley23.gif]
[sm=smiley16.gif]

mali_mis -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 7:40:22)

Ja sam decka varala zbog nedostatka paznje, sexa.
Gde je to potraznja za muzevima, da uvalim mog [sm=jezicek.gif]
Od mm nemam ni paznje, ni podrske, jedino sex jos valja, ali i to je jednom mesecno, al necu da ga prevarim. Sto kaze Klarita, nemam vremena nokte da nalakiram, a ne jos svalera da uvalim u dnevni raspored.

Olga75 -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 8:06:59)

e pa kad bi se svaler ugurao u dnevni raspored mislim da bi se i nokti cesce lakirali [sm=zz_giggle.gif]

doktorkakristal -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 8:24:04)

ajde ajde kao nema vremena,kad nesto neko hoce ima da nadje nacin pa taman sve pucalo,posebno kad su zene u pitanju

big mum -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 8:42:28)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

ajde ajde kao nema vremena,kad nesto neko hoce ima da nadje nacin pa taman sve pucalo,posebno kad su zene u pitanju

Što bi moj pokojni svekar rekao -Kad te stigne vrbopuc ne razmišljaš o noktima[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 9:30:00)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: isidora88

ja sam varala (ne muza[sm=smiley36.gif]) zbog monotonije, duga veza, nedostajalo mi ono osvajanje i ta neka vrsta paznje, manjak sexa, a i kad ga bude nije bilo sa moje strane neke posebne zelje, tu je naisao mm i pomutio mi razum, za sad ga ne varam [sm=smiley14.gif]

ooo varala sam i ja ranije momke i ne kajem se zbog toga, da su valjali ne bi ih varala...
mm je ok za sada, redovno me odrzava, poklanja mi paznju, a opet ne preteruje ... tako da je za sada miran sto se men tice

Ma i ja sam varala, sta cu kad sam bila atraktivna ( napromisljeno receno ...laprdam
[sm=smiley36.gif]) .."za sada" ne varam hahaha [sm=jezicek.gif]

NadaR -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 9:35:38)

Neke zene pocnu da se svaleraju i zbog toga sto imaju bas sve pa im postane dosadno pa bi sad nesto drugo . [sm=smiley29.gif]

Mala Elena -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 9:42:54)

Branki nije zelenija , nego uvek prvo u tudje dvoriste se zsgledamo pa onda razmatramo da li nase valja ili ne. ..[sm=jezicek.gif]
Ismejah se! ! !

branki* -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 9:50:09)

pa,da,elena,da imamo sa cim da uporedimo,kako drugacije[sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 9:54:26)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

Kada je muz mekan- zena to radi zbog viska vremena, iz hobija i da "udovolji sebi" tj da oduska
Kada je grub ili opasan- zena to radi zbog nedostatka necega u pauzama na poslu
[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Žena se švalera zbog... (16.9.2014 23:30:17)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0916/ed3-rr.jpg[/img]

Urekla sam se sinoc[sm=hudicek1.gif] vise ne pisem ko sta radi [sm=hudicek1.gif]

Mala Elena -> RE: Žena se švalera zbog... (17.9.2014 0:01:39)

[sm=zz_stick_out_p.png]

Azra_ -> RE: Žena se švalera zbog... (17.9.2014 0:46:01)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

e pa kad bi se svaler ugurao u dnevni raspored mislim da bi se i nokti cesce lakirali [sm=zz_giggle.gif]

[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>