dunja RR -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 1/14[ chat ] (28.1.2014 16:28:17)
|
Moja dr. me jakooo dobro zna [sm=smiley36.gif], i zna da moja zavisnost od slatkiša može uvek da se probudi, ali zna i da mogu da je kotrolišem (dokazala sam joj sa 4 meseca bez slatkiša). Počela sam u 4. mesecu da ih jedem, ali evo sada opet ne jedem. A pre 10 dana, bukvalno bih samo lstakiše jela, tako to meni "dođe" [sm=smiley9.gif] IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: dunja RR Degujče, i meni, UZ od dabla tri dana, a ovaj poslednji pokazao da je beba 7 dana naprednija. Moja dr. endokrinolog kaže da to može biti zbog slatkiša, mada mi šećet nije loš, ali može kasnije biti. Dunja, sećam se toga, učili smo u školi, al ta 3-4 dana me ne brinu jer stvarno znam da mi je ovulacija bila ranije taman toliko. Inače ja slatko ne jedem od početka trudnoće, čak i pre nje i sve grickalice i mesne prerađevine sam izbacila, ima već 4 meseca. Tek sam sad počela da uvodim brašna malo, čak ni hleb ne jedem.
|
|
|
|