RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 15:49:52)

Mislim da puno znači stav i razmišljanje, ali nešto danas nisam pozitivna. [sm=smiley13.gif]

rasa_ -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 16:51:59)

Cao, drage moje cekalice. Upravo razmisljam ovaj mesec mi je ovulacija malo poranila znaci li to da ce mi i ciklus biti kraci? [sm=zmeden.gif]

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 18:31:53)

Verkic, odradi i taj OGTT i vidi ima li nekih promena uz Siofor ce se brzo srediti

mamice, da je ovaj onaj pravi mesec [sm=bravo.gif]
Maleno, super za potvrđenu trudnocu i naravno da ce sve biti dobro
sve vas jako[sm=smiley31.gif]

VKaja -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 20:40:36)

Pozdrav, drage moje trudnice i cekalice! :)
Kako ste mi?
Ja juce bila na UZ i videla moju tackicu u materici [sm=smiley36.gif] za sada je sve ok.. za dve nedelje opet kod dr..

gluvarce kada ti je prvi dan poslednje [sm=hudicek1.gif]?

VKaja -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 20:42:48)

rasa_ ne mora da znaci, ali moze koji dan da porani!!

Meni su ovulacije uglavnom koji dan ranije, a na 28 dana ciklus.. Ponekad se desi da dodje koji dan ranije..

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 20:51:24)

VKaja [sm=bravo.gif] čestitam ti. Dobro veče crtice. Ja dočekati ne mogu da dobijem, pa da se pozabavim nalazima. Pošto imam redovne menstruacije, sad mi je jedino zakasnilo podosta, ali me dr već uputio na hormone. Nadam se da će sve biti ok, pa da ću ubrzo ostati trudna, svaki dan me sin pita. "A kada ces ti mamice meni roditi brata ili sestru!!?" [sm=smiley1.gif]

VKaja -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 20:51:30)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

devojke, [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]
ne verujem,tresem se!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
maslacak,ti si mi najvise pomogla,znaci nisam verovala!!

Sad videla... CESTITAAAAM!! [sm=smiley1.gif]

Zasto mislis da ces biti na odrzavanju? Meni je dr odmah uveo ujutru i uvece utrogestan od 200 (zbog prethodna dva pobacaja)..

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:00:24)

Verkić ne mogu da verujem da je opet cista [sm=smiley13.gif] Bila sam ubeđena da si ti radila sa insulinemijama,nadam se da je tu caka. Ljubimo te [sm=smiley31.gif]
Iva bravo za preduzimljivog dr [sm=bravo.gif] biće tu brzo pozitivnog testića,ja sam sigurna,verovatno je neka sitnica [sm=smiley1.gif]
Crtice za sve po [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:03:53)

Von lupiću verovatno jer sam sa lekovima na vi, gotovo nikada ih ne pijem, ali zar panadol nije paracetamol? ako jeste, ne bi trebalo da bude problema ..

devojke,zaboravila sam da kazem,da sam u cetvrtak popila panadol extra[sm=smiley13.gif]
da li to moze nesto da skodi! nisam sumnjala na [sm=nosecka.gif] i popila ga!

pocahontas -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:07:10)

devojke,zaboravila sam da kazem,da sam u cetvrtak popila panadol extra[sm=smiley13.gif]
lelaigor,moguce da pokaze,ali bledu crticu! a beta bi bila mala i ne bi rasla kako treba!

cestitaaaam na[sm=nosecka.gif]
ja sam oba puta popila brufen i nista, tako da ne brigaj!

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:09:45)

Ja sam nosila suncobran sa sve onim betonom dole i kupala se u ledenom bazenu,tako da....ne brinite ništa [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:11:44)

Von, čestitam! Divne vesti![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sad vidim Maleno i ti [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image], sve ekipa iz tromesečja od prošlog kruga.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Neka su vam lake trudnoće!

mamica 91 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:15:52)

Ja sam pila kafetin menstrual [sm=zz_giggle.gif][sm=zz_giggle.gif] boleo me stomak i bila ubedjena da cu dobiti, ni na kraj pameti da sam trudna jer je jedan odnos samo bio "do kraja" i to 6. dan od pocetka poslednjeg ciklusa, taman mi prolazilo... kasnilo 2 danai posaljem mm po test reko za svaki slucaj da proverim, i ono [sm=modricrtici.gif].. sok, jos isli na svadbu, i popila se koja [sm=smiley36.gif].. ali hvala Bogu sve je u redu..

IZVORNA PORUKA: pocahontas

lelaigor,moguce da pokaze,ali bledu crticu! a beta bi bila mala i ne bi rasla kako treba!

cestitaaaam na[sm=nosecka.gif]
ja sam oba puta popila brufen i nista, tako da ne brigaj!

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:22:13)

Nego Didy ništa ne pričaš,kakva je situacija kod tebe,jel konkurišeš za maramu? [sm=jezicek.gif]

Didy -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:24:57)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Nego Didy ništa ne pričaš,kakva je situacija kod tebe,jel konkurišeš za maramu? [sm=jezicek.gif]

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jole, još ne. Imamo neki plan od leta da mućkamo. Biće valjda i tada marama. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:27:18)

Dooobro,nek je na zdravlje [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Didy -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:29:56)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Dooobro,nek je na zdravlje [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]

Nama s dvoje se ne žuri toliko... Nećemo preko reda... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:36:06)

Ma šta fali,razlika taman [sm=smiley4.gif]
Kad vidim Torbicu i Šerpicu i ja bih odmah tri preko reda [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 21:55:22)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Von lupiću verovatno jer sam sa lekovima na vi, gotovo nikada ih ne pijem, ali zar panadol nije paracetamol? ako jeste, ne bi trebalo da bude problema ..

Sad proverila, panadol extra je paracetamol sa kofeinom. Paracetamol znam da sme, a kofein.. pa ima ga i u kafi. Pitaj lekara. Ja lekove (osim čistog paracetamola) ne pijem kad radimo na bebi.

Na tom sajtu ne piše ništa konkretno za trudnice i dojilje osim da se posavetuju sa lekarom.
Evo još malo sam gugala i jedan od najboljih ginekologa u Sloveniji kaže da sme da se popije do 2 panadola extra na dan.

Ako još neko ima informaciju, neka kaže.

Btw meni su prošli put rekli da ni paracetamol ne pijem više od 3 na dan.

p.s. postajem ekstremno nepismena

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 22:14:48)

Hvala vam devojke@ Popila sam jer sam bila ubedjena da cu dobiti,a kao obilazili smo O.
Prvu trudnocu sam odrzavala...ali pu,pu, da sad ne popijem nijedan lek! Napila sam se utrogestana i giniprala.

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 22:19:52)

von, stizu li simptomi?[sm=smiley36.gif] kako su tvoji reagovali?[sm=smiley1.gif]
ivo, imas li na nalazu mozda napisano kolika je debljina endometrijuma? je l pominjao mozda neki folikul, zuto telo? mozda ti je bas mnogo kasnila ovulacija ovaj mesec?[sm=zmeden.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 22:28:50)

Nemam draga, samo da je nalaz uredan. A ja pametna ga ne pitah...Rekao sve je super, ali kaže ajde da opet uradiš betu, možda se trudnoća ne vidi, ja uradila, kad ona negativna(1, 20, prvi put tes pozitivan, poslije par dana beta 4, sad ova). I tako se ja smorih za medalju. Zadnja menstruacija 4-og januara, kaže dobiću za koji dan...Danas me bolio stomak, ništa još novo. Pod stresom sam jer trebam hormone da radim, pa se plašim kakvi će biti. Kavo je stanje kod tebe? Kad ne očekuješ M?

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 22:33:01)

Bradavice su mi osetljive..i s vremena na vreme me zigne..i imam pojacan sekret! Moji su se obradovali,a bebac ce biti peti unuk za 4godine,od nas tri sestre! Kaze tata kad ce moci sebi da kupi gace,prvog unuka je dobio 2010.,dva unuka je dobio 2011. Ove godine mladja sestra i ja...ima da bankrotira...[sm=jezicek.gif]..naravno da se zeki@

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 23:00:23)

ivo, kod mene i svasta i nista[sm=smiley1.gif] ne ocekujem je za najmanje 5, a najvise 7 dana, ako se vodim po onom uz pregledu[sm=smiley1.gif]
von, sad ste ti i sestra zajedno trudne, a i one silne tvoje drugarice, jedva si cekala da im se pridruzis i eto ostvarila ti se zelja[sm=bravo.gif] koliko ti je sestra trudna?

Nestrpljivaa -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (11.2.2014 23:29:43)

Cao drage moje prvo da cestiitam svima na [sm=rozacrtici.gif] jako mi je drago sto sam procitala ovoliko lepih vesti.
Nije me bilo dugo imala sam svakakvih problema ali evo opet sa vama.
Mi ne muckamo nista tj nemam sa kim [sm=smiley19.gif] mm otisao na teren vraca se tek krajem marta.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>