Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 13:38:30)
|
anaaaaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] iskrene cestitke ...e sad vuci za nosic :)))) e sad ja malo da vas pitam nesto [sm=jezicek.gif],nisam odavno :) (pitala vec u znacima trudnoce,ali nema zive duse :)))) devojke,tj.zene koje ste vec bile trudne - zanima me kada pocinju da bole grudi u trudnoci?da li je i to individualno?ja bih trebala sutra da dobijem da bih planirala hsg,ali nemam nikakve simptome da cu da dobijem(ne bole me grudi,nisam naduvena,jedino jedem dosta,nemam bubuljica po licu)... A i ako sam slucajno trudna(imam male mucnine ali tek oko 10-11 ujutru,ne pre -mada sam ih imala i pre pred ciklus) ,kako to da me ne bole grudi ... e sad...mi zelimo bebicu jako -zaista,ali smo vec uplatili more i tako mi se ide :),a svesna sam da ako ostanem [sm=nosecka.gif] moram da ga otkazem(ne zelim da rizikujem toliko zeljenu trudnocu) desava mi se da kad krenem u wc i pogledam u ves on bude mokar [sm=zmeden.gif] jel se to nekome desilo do sada? a inace ne idem tako cesto u wc kao sto bi mozda trebalo na tom pocetku trudnoce(malo cesce nego inace) ... ja mislim da je pre opet ciklus poremecen jer me grudi ne bole uopste,nego mi je problem sto u sredu treba da odem kod dr na konsult.za hsg,jer sam sutra trebala da dobijem,pa da zakazemo hsg [sm=zmeden.gif] e da i ne znam da li ste citale 24.dc mi se desila jedna tacka krvi na vesu ujutru i to je bilo to... hvala vam puno unapred,ali i ako dobijem radujem se tom moru koje zeljno iscekujem i samo na taj odmor mislim od januara jer prosle godine nisam uzela ni dan odmora e sad ono sto je neka od vas pominjala da se opustimo...devojke,opustila sam se od kada sam uplatila more pa non stop brljam po netu sta cu da obidjem da posetim i skroz sam u tom filmu,ali iskreno...sad cak kazem,volela bih bebu bas,ali ako moze posle mora [sm=smiley36.gif] ...
|
|
|
|