RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

daca77 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 11:17:02)

Ana13, pa ja tek sada vidim divne vesti[sm=bravo.gif]
Cestitam od srca [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 11:43:51)

IZVORNA PORUKA: milica93

Ana cestitam !!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mari? Uradila test?

Ljudi moji, ja sam juce bila ko pijana. Ceo dan sam prespavala. Kicma i glava me razbijali. Zaspala nikad ranije, a spavala popodne. Bila mi drugarica, ja ko osamucena. Ne secam se ni sta smo pricale. [sm=zmeden.gif] A jutros me probudio bol u grudima, jer sam spavala na stomaku.
A da ... sanjala sam pozitivan test inace. Blago meni ...

Jesam nema crtice [sm=smiley19.gif], ali zato verovatno ima bocki,sutra cu kod doktora da vidim gde mi nestade [sm=hudicek1.gif] ili je resila da od sad pa nadalje bude bezbolna i traje dan-dva. Videcu sutra sta je ovo bilo pa vam javljam

ANA CESTITAM na [sm=rozacrtici.gif], jao jos jedna [sm=nosecka.gif], da ih bude sto vise ovog meseca.
Maro,Indi navijam za vas,obradujte nas [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Ana13 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 13:13:20)

Hvala [sm=smiley36.gif]
Celu noc sam bila ko na iglama,nista nisam spavala i cim sam vam javila vest,zaspala sam ko beba. Prespavah ceo dan. I jos bih da nema telefona.
Zvao me muz da vidi sta radim.Nema pojma da sam radila test.Jedva sam se suzdrzala da mu ne kazem. Cekam da dodje sa posla. Auuu ala ce se obradovati [sm=zz_redface.png]
Hvala,jos jednom

Kad bih jos i Dacu povukla za sobom [sm=smiley13.gif]

Sve vas prasim...ovaj mesec nas krenulo...I na vto temi treba nekoliko bete da se rade ovih dana...
Ma nije Februar samo za macke [sm=muca.gif]

mati -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 13:16:24)

[sm=bravo.gif] cestitam draga od srca. Vidim ja promenila si raspolozenje tamo i odma mi pale na pamet lepe vesti... Sad vuci i prasi nase crtice...

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 13:38:30)

anaaaaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] iskrene cestitke ...e sad vuci za nosic :))))

e sad ja malo da vas pitam nesto [sm=jezicek.gif],nisam odavno :) (pitala vec u znacima trudnoce,ali nema zive duse :))))

devojke,tj.zene koje ste vec bile trudne - zanima me kada pocinju da bole grudi u trudnoci?da li je i to individualno?ja bih trebala sutra da dobijem da bih planirala hsg,ali nemam nikakve simptome da cu da dobijem(ne bole me grudi,nisam naduvena,jedino jedem dosta,nemam bubuljica po licu)...
A i ako sam slucajno trudna(imam male mucnine ali tek oko 10-11 ujutru,ne pre -mada sam ih imala i pre pred ciklus) ,kako to da me ne bole grudi ...

e sad...mi zelimo bebicu jako -zaista,ali smo vec uplatili more i tako mi se ide :),a svesna sam da ako ostanem [sm=nosecka.gif] moram da ga otkazem(ne zelim da rizikujem toliko zeljenu trudnocu)

desava mi se da kad krenem u wc i pogledam u ves on bude mokar [sm=zmeden.gif] jel se to nekome desilo do sada? a inace ne idem tako cesto u wc kao sto bi mozda trebalo na tom pocetku trudnoce(malo cesce nego inace) ...

ja mislim da je pre opet ciklus poremecen jer me grudi ne bole uopste,nego mi je problem sto u sredu treba da odem kod dr na konsult.za hsg,jer sam sutra trebala da dobijem,pa da zakazemo hsg [sm=zmeden.gif]

e da i ne znam da li ste citale 24.dc mi se desila jedna tacka krvi na vesu ujutru i to je bilo to...

hvala vam puno unapred,ali i ako dobijem radujem se tom moru koje zeljno iscekujem i samo na taj odmor mislim od januara jer prosle godine nisam uzela ni dan odmora

e sad ono sto je neka od vas pominjala da se opustimo...devojke,opustila sam se od kada sam uplatila more pa non stop brljam po netu sta cu da obidjem da posetim i skroz sam u tom filmu,ali iskreno...sad cak kazem,volela bih bebu bas,ali ako moze posle mora [sm=smiley36.gif] ...

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 13:43:39)

Da li znate zbog cega mi se umesto menstruacije pojavio lepljiv, providan iscedak?

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 13:46:41)

ako ti to znaci,mislim da se on javlja i na pocetku trudnoce [sm=bravo.gif] drzim palceve [sm=smiley1.gif]

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 13:48:38)

imam vec dvoje dece ali ne mogu bas ovog iscedka da se setim... bilo bi lepo..[sm=duda.gif].hvala

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:07:53)

:) a jel moze meni neko reci sta mi se desava [sm=smiley36.gif] jes'' da mi je post k''o rat i mir ,ali ja nesam mogla da ga presecem [sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
sad sam isla u wc 4.put od jutros [sm=smiley29.gif],a svaki put cini mi se puna besika [sm=zmeden.gif]

cockic -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:12:39)

Cestitam svim cekalicama na [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif].a da ostale koje jos nisu,ugledaju sto pre svoje [sm=modricrtici.gif]

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:12:58)

Uradi test a i doktor ce mozda nesto videti ultrazvukom

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:27:30)

hvala superm

Devojke-zene moze li mi neko pomoci?kod dr idem svakako...ali me je interesovalo kada pocinju boleti grudi u trudnoci? ili i to zavisi od zene do zene? i da navijam da sve sto pre ugledamo te [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] i da ljuskamo [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Olga75 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:29:25)

Minja , svaki simptom trudnoce zavisi od zene , mene su pocele grudi da bole odmah

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:31:16)

Minja, to moze da bude pokazatelj trudnoce. proveri testom. koliko ti kasni?

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:38:24)

Superm evo i ja sam danas imala isto malo mokre gacice, isto puno iscedka ...

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:42:36)

i?

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:48:39)

Superm, sta i? Sta me pitas? Ima li pored toga jos nesto ili ... ? [sm=smiley1.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:54:14)

IZVORNA PORUKA: Minja23

Devojke-zene moze li mi neko pomoci?kod dr idem svakako...ali me je interesovalo kada pocinju boleti grudi u trudnoci? ili i to zavisi od zene do zene? i da navijam da sve sto pre ugledamo te [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] i da ljuskamo [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Kod svakog je drugačije. Mene su npr boljele prvi i zadnji mjesec trudnoće. Ana 13, čestitke. [sm=bravo.gif]
Milice, još ništa?! Koliko ti kasni?

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 14:58:07)

Ivo, kasni ... ni traga od nje. [sm=zmeden.gif]
Juce prespavala, glava, kicma me ubijale, probudile me grudi kolko su me bolele, spavala na stomaku i sad me bole ... danas vidim iscedak i jos sinoc sanjam pozitivan test.
Bolje da posetim psihijatriju nego ginekologa.

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 15:01:19)

IZVORNA PORUKA: Minja23

e da i ne znam da li ste citale 24.dc mi se desila jedna tacka krvi na vesu ujutru i to je bilo to...

ovo me buni,a ne kasni mi jos superm,sutra treba da dodje

milice,navijamo da je [sm=duda.gif] [sm=bravo.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 15:10:57)

Psiha je čudo, odatle ide sve, vjeruj mi! Pričam iz iskustva [sm=jezicek.gif] Ja ti želim [sm=nosecka.gif], što znaš i sama, ali ako ipak dobiješ najbolje da uradiš hormone, a to savjetujem svakome ko ima neredovne menstruacije itd. Ja sam imala samo 1 neredovnu menstruaciju, a nalaz je pokazao duplo veću vrijednost prolaktina(hormona stresa) od dozvoljene vrijednosti. Samo polako,[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 15:22:11)

Znam Ivo draga ... zato se i nerviram inace da nije toga ...
Sto je najgore inace mi nisu neredovne. Cekam sad da me zakaze pa cu videti.
Da, ne odgovorih ti, 44dc mi je. Mnogo. A malo su mi i potamnele bradavice, imam one krugice.
Mislila sam dok ne dobijem termin da odem da uradim bar betu i progesteron, pa da sam mirna, a ono ostalo ce mi verovatno i on predloziti. Il samo test ponovo.

Minja, hvala draga. Nisam upucena, kakva je kod tebe situacija?

Minja23 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 15:22:44)

iva11 hvalaaa [sm=smiley31.gif] zelimo bebicu ali u drugoj polovini godine jer bih na more [sm=smiley1.gif] i ne umisljam nista niti zelim da umisljam jer mi se ide na more,samo ne znam sta znaci ta krv,malo sam se zabrinula...

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 16:15:44)

Dobar dan. trudilice! Ana, čestitam! Divno! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ja sam jutros kao dobila, u zadnje vreem mi taj orvi dan uvek bude tako po malo. Nego mene buni. Pošto mi je juče bio 41dc, a tek danas dobila, kada će meni biti plodni dani? Kako da ih uopšte računam kad sam tako neredovna... KAko se meri bazalna temperatura? Šta još ima da mi pomogne, osim Maybe Baby?

nata11 -> RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat] (24.2.2014 17:38:56)

Lelaigor moze da ti pomogne pracenje T, trakice, neznam da ili imas sluz pa po njoj ces primetiti.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>