dora28 -> RE: Ne želim da se razvedem, ali mi je baš teško (17.4.2010 10:56:18)
|
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Dala sam sve od sebe, promijenio se malo,ali ne dovoljno. Slabije izlazi navečer, to mi nije dovoljno nakon svega što mi je uradio. Očekivala sam da se pokaje, izvini, kad mi je teško, da kaže: Bio sam kreten, izvini. Nisam mu mogla dokazati da nije život jedan dan i ako mi taj dan nije ništa nažao uradio, da ne znači da ja moram biti sretna, uradio je juče, prekjuče. Neko je ovdje napisao "blagodeti braka", ja ne znam šta to znači. Ja znam za mrke poglede, vrijeđanja, psovanja, omalovažavanja. Ništa se ne treba reći, sve je jasno-propali smo. Ja sam jako nesretna žena, svaki dan plačem. Mislim da ja nemam šta tražiti u ovom braku. Nemam snage za dalje, počeli su mi se javljati simptomi depresije. Nije niko vrijedan toga, niko. Čitala sam ovu svoju tužnu temo dosta puta, nije bila aktivna, ali sam ja čitala vaše stare savjete i bivalo mi je lakše. Hvala vam. Osjećala sam potrebu da sa vama podijelim kraj ove priče, da vam dam ovu informaciju, ipak je bilo jako teško promijeniti išta[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|