|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
16.9.2017 20:16:02   
Tatjana.87
Haha e pa onda u to ime da bi nastavili niz ja cu drugo user posted image
Pa do penzije onda necu imati brige kako da uskladim obaveze i vreme user posted image
Hajmo Degu za nove generacije!!user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
16.9.2017 20:24:34   
krin 40
Ima da se oduseviuser posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
16.9.2017 20:27:00   
Tatjana.87
Ma vi ste Mame SUPERMENI user posted image eksperti za roditeljstvo!!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
24.9.2017 16:12:11   
Dragce86
Meni je uvek bilo frapantno otvoreno priznanje koleginice da je napravila trece dete samo da dobije 2 godine bolovanja...ali sad kad sam mama vidim da nije lako uskladiti sve to, stalno nam glava kod deteta gde god krenule user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
24.9.2017 17:02:25   
krin 40
A kada prodju te dve godine sve će se rešiti čarobnim štapićemuser posted image

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
24.9.2017 19:11:36   
Dragce86
Ahahaha, mozda onda bude i cetvrto :D

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
24.9.2017 21:53:43   
Tatjana.87
I kod mene u firmi je bilo dosta slučajeva da koleginice ostaju na trudničkom bolovanju dugooo jedna je otišla sa prvim,dok je bilo pred kraj porodiljskog eto ga i drugo i sada je sa trećim na porodiljskom meni je to baš mala razlika,i ne mogu zamisliti tu organizaciju najstariji u vrtić,drugi isto malen a ovamo bebica ja ne znam Kako ona sve postiže sama,ne mogu ni da zamislim.

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
25.9.2017 8:48:41   
Peace*
Sve se to nekako posloži.

Ove godine imam petaka i prvaka. Obojica idu na engleski i francuski, sem toga stariji na fudbal, a mlađi na džudo, tenis i uskoro i šah. user posted image

Napravila sam excel tabele satnice kada su prepodnevna i kada su popodnevna smena. Jednostavno, to normalan čovek ne može da zapamti. Zalepila sam na unutrašnjost kuhinjskog elementa.
Vikondom ispišem jelovnik produženog boravka po danima, te odredim kada Marko može ili ne može jesti tamo (zbog alergije na mleko), i napravim nama jelovnik za celu sedmicu. Nabavim sve potrebno.

Olakšavajuća okolnost je da imam dadilju koja je kod nas od kad se Marko rodio. Od kad su klinci porasli poradi mi po kući: 1x nedeljno usisa, sredi kupatila, promeni posteljinu, svaki dan skuva ručak, pegla... naime, JAAAAKOOOO mi olakšava život, jer kada nje ne bi bilo ja bih nakon posla bila za peglom i u kuhinji, a ovako stignem i da pročitam koji redak knjige, popijem kafu i mlađeg vodim po aktivnostima (stariji sada već ide sam).

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Tatjana.87)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
25.9.2017 9:13:42   
Misha i Ljisha
Ja ne znam kako bih da idem na posao. Mislim ja radim od kuce sad vec dugo. I drzim i casove, radno vreme mi je od 5 popodne pa do 23 uvece, ali kuci sam, dete ja okupam spremim za krevet i dam veceru bez problema iako sam zvanicno na poslu. A od kad D ima treninge 5 puta nedeljno ja je takodje vodim ali sam se dogovorila sa sefom onda da mu to nadoknadim ponedeljkom koji mi je inace bio neradan dan. JEr su joj treninzi uvece u 6 i 7. Zavisi kako kojim danima. Jos povremeno radim i za neke Malezijce ali za njih obavim posao dok mi je D u vrticu i drzim casove uglavnom prepodne. Tako da se organizujem nekako solo. Videcemo kad dodje beba. Ne planiram da pravim vecu pauzu od nedelju dana na poslu zbog bebe iskreno. Ipak je to rad od kuce za racunarom, dok drzim bebu i dok sisa (a po svemu sudeci sisace od 5 popodne do 23 uvece non stopuser posted image samo da ne njace dok radim). Videcemo. Javicu se na prolece da vam kazem kako se organizujem. S obzirom da mm cesto nije kuci po ceo dan uspevala sam sve sa D da obavljam. Ako sam na salasu mogla i da imam bastu i da kosim ogromno dvoriste i da lozim vatru cele zime valjda cu moci i sa drugim sve jer ovde gde smo se preselili nemam posla napolju osim da pocistim beton.

Inace imam i ja drugaricu koja ima troje dece, najstariji ce sad 4 user posted image mislim bas bas mala razlika i verujem da su se grdno zeznuli kad su nju zaposlili ehehhe... Mislim da se od prvog deteta nije vracala na posao uopste.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 134
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
30.9.2017 7:35:18   
branki*
ja uskladjujem,ali jedva,dvoje dece,posao,pomoc bas i nemam.stizem ja sve,ali drustveni zivot mi se sveo jedino na telefonski razgovor i decije rodjendane,televiziju bukvalno ne gledam,knjige ne citamuser posted image stan mi je sredjen,rucak skuvan,deca i ja sredjeni i osnovno sto se tice posla ,s tim da ne stajem uopste.eto to je sve.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
23.2.2018 9:54:04   
Misha i Ljisha
Evo vidim pisala sam. Ali sad sam bas umorna. PRevise sam stavila na grbacu u poslednje vreme i jutros, moj redovan znak premora, misic kod oka krenuo da se trza. Znaci stalno mi se ti tikovi ponavljaju kad sam premorena. I psihicki i fizicki.I jos mm me jutros zove i kaze: Ti si Ljiljana svesna da mi od moje plate imamo samo 10 000. Od toga platim gorivo i jedem, NEMAS nista od mene. I tako ponavlja nemas nista od mene nemas nista od mene. Aman covece znam, jos me stiskas tu kao lud. Ostavi me da radim svoj posao i zaradjujem za nas kako znam i umem znam da nemam nista od tebe. Al on u te depresije pada najstrasnije i valjda je jutros opet u nekom tripu. Eto radim od kuce, drzim casove, prihvatila sam se jos poslova od kuce da sto vise zaradim. Necu prestajati da radim ni kad dodje beba, a kako cu ne znam, ali znam da cu morati. I sad mi je vec tesko, i D mi se zali da se ne igramo. I vidim da je zanemarujem i pomislim Boze mozda bi bilo lakse za sve da ja prosto idem na taj neki posao, pa onda mama prosto nije kuci i to ej to.Ovako kuci sam, gleda me ali nemogu cesto da budem sa njom, ili joj stalno odlazem, cekaj da mama zavrsi cekaj da mama zavrsi. Cekaj oo cekaj ono. Ali realno sve je na meni. I kazem imam tikove sad vec i tacno znam da je psihicki i fiziciki premor

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
23.2.2018 10:00:19   
Mala Elena
Ljiso, mislim da nije lepo sto ti tm to stalno govori. Nama ostaje od obe plate toliko za sve, ali mm retko kad jede na poslu a tm kaze kako za vas nema a za njega da jede ima. Ne razumem, jzvini, ali ti si jos i trudna,i imate dete koje trazi paznju. Evo i mene deca traze da se igramo, ako ih stalno odbijamo mislis li da ce nam jos dugo to traziti? A onda ce nam nekada biti krivo..itd itd...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
23.2.2018 10:05:25   
Anck Su Nmaun
kod nas se kockice same slozile, a koliko sam brinula sta cu sad i kako sa njih troje i sa poslom. Promenili mi radno vreme tako da se ja i mm uklapamo. On kad dodje ja idem. Jeste da cemo se manje gledati 3-4 dana ali bar cemo biti tu za decu uvek!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
23.2.2018 10:10:16   
Srecko47E
Nama ce biti problem vrtic i odlazak na posao.Jedino to da zskladino i sve se moze kad se hoce.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
23.2.2018 10:12:43   
Misha i Ljisha
ME ne misli ovaj moj nista lose, naprotiv on je u depresiji jer ne moze vise da nam pruzi. I onda stalno Ljiljana ti si pametnija od mene, ti Ljiljana smisli. user posted image On se izgubi i ne zna. Radi i on dodatno on recimo donese pored tih 10 000 jos nekih 100 dolara, sto je ok ali on se boji stalno da naredni mesec nece to dodatno doneti u kucu. On je ustvari jako velik prpadzija a hteo bi da bude musko koje izdrzava porodicu, a kuka i ne zna sta dalje. A ja se pod pritiskom drzim odlicno spram njega. Uplacivala sam osiguranje trebalo bi da dobijem i tu neku svotu, uplacivala sam doprinose da imam porodiljsko bar godinu dana.Mislila sam ja na sve.user posted image
Kazem samo mi se on baca u bedak. Zena nezasposlena zaradjuje vise od njega, ali nije to tacno. Njegova plata je u kreditu i potvrdama. Sve je dao na kucu i na nas. Renovirali smo, kupili namestaj, uveli grejanje, nove prozore. Isao je u inostranstvo da radi, vozio od pariza do kieva i nazad za 6 dana da bismoimali. A sad eto misli kako ove godine nece moci to da radi, pa se misli sta cemo sad i td i td. Uglavnom upada u taj njegov zacarani krug brige. On se stalno nesto brine.

A sto se tice vremena sa D. Ma naravno da odvojim vreme. Sinoc sam je u vreme radnog vremena vodila na rodjendan, na frku i pod pritiskom ali sam je odvela, spremila joj veceru kupala je igrala se s njom usput i stavila je u krevet i mazuljala. Ali sam ja onda radila duze.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
13.3.2018 19:50:13   
mama Jo
Ja se bas brinem kako cu jednoga dana ovo uskladiti. A jos uvek nemam ni posao 😂

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 141
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
19.4.2018 8:40:05   
Anck Su Nmaun
Pocela da me hvata frka , za manje od nedelju dana krecem na posao. Znam da cemo se snaci ali mi je bas frka.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
19.4.2018 8:42:51   
mama Jo
Joj verujem, ti si sad bila 2 god.na porodiljskom, je l' da? Uf, mene i dalje strah od toga kako cu kad jednog dana krenem da radim...

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
19.4.2018 8:45:16   
Anck Su Nmaun
Mamajo 2.5god.
Da ne pricam sto sam ispala iz fazona skroz. Sve kolege i sefovi mi se izmenjali..o tome necu ni da pricam. Ponovo prilagodjavanje.
Srecom radno vreeme mi je skraceno i pomereno al mi odgovara zbod dece
Skoro da ih necu ni vidjati tri dana. Kad oni dolaze ja idem na posao al opet pokriven nam je ceo dan.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
19.4.2018 15:53:17   
mama Jo
Joj verujem, o tome i ja cesto razmisljam...
Ja tek trazim posao 😊 znaci kad krenem, sve novo - ljudi, radno mesto... prilagodjavanje, dokazivanje...

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
19.4.2018 15:56:03   
Anck Su Nmaun
Ma znas kako po meni svaki poso je laksi kad imas dobru ekipu.
Nemam ja dokazivanja to je proslo.
Al sad nova ekipa ...al dobro brzo se uklapam bar tu nema.problema al mi zao stare.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
19.4.2018 16:01:37   
mama Jo
Uf, tako je! Nekako je sve lakse kad su oko tebe ljudi koji su super...

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 147
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
19.4.2018 20:24:18   
Anck Su Nmaun
Pa to , ja sam uzivala na poslu

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
28.4.2018 1:07:52   
MimaKos
U pocetku tesko, ali su je cuvali baka i deka pa sam bila mirna.. razmisljas im non stop da li su siti, cisti, da li im nedostajes..?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo?
6.5.2018 13:12:35   
Anck Su Nmaun
Sad trenutno nemam pojma sta cu...znam samo da cu dobiti nervni slom user posted image user posted image

(odgovor članu MimaKos)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog per...
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here