Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Bibilib -> Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 15:44:46)

Pored toga sto sam cula da je vuna, ali ona prava, jako zdrava za telo coveka i pomaze u nekim oboljenjima,ona lepo greje...
Pa zato kad je zima i bude hladno ja mojoj deci obujem carapice od vune i noge su im uvek vruce...
Zato pomislim da sam staromodna[sm=smiley36.gif] mlada mama[sm=smiley36.gif] sto tako obuvam decu kad smo kuci...naravno kada idemo negde imaju drugu obucu ali kuci su u vuni[sm=jezicek.gif] Vidjam po pijaci da ima dosta prsluka,carapa i popki...ali mi je sve bilo glupo da pitam koliko su,pa nam je zato baba isplela....

mali_mis -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 15:55:01)

Zasto bi bila staromodna, samo hoces da tvojoj deci i tebi bude toplo.
I ja volim vunene stvari, najbolje ugreju kad je bas zima. Isheklam i ispletem ono sto znam. Samo danas je jako tesko naci pravu vunu, sve su neke mesavine.

veselicaa -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 16:11:08)

Kao mala nisam mogla da nosim jer me je uzasno svrbelo,imam osetljivu kozu,sveki je isplela deci patofnice i neke dzemperice ali ih ne nose.Jedino volim one kapice koje se pletu.

Bibilib -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 16:33:02)

Pa moja mama je nasla bas pravu vunu [sm=smiley36.gif]na srecu...i ona nam plet jer ja ne znam da pletem carape [sm=smiley9.gif] a Veselice ja mojoj deci obujem prvo carapice pamucne pa preko vunene jer i njih pecka...A sobzirom da sam se smrzla dok sam dovela dete iz skolice i pokvasila noge(kod nas je kisa) obula sam i ja jedne[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i sad mi je vruce....

mila83 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 16:34:55)

Mi nosimo zepice, pa i carape obavezno. Zavisi od vrste vune. I kape,sal,ruukavice...

Bibilib -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 16:38:09)

Nosimo i mi kape,sal i rukavice ali to nije od prave vune,a verovatno da ne bi mogli jer prava vuna pecka....

mila83 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 16:53:03)

Imamo kape i od prave vune,kupljene na Zlatiboru.Sin je jedino negodovao malo ispocetka,to je ona sto se veze preko usiju...

Bibilib -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 16:54:34)

Imam i moja mama prsluk od vune sa Zlatibora...

mila83 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 16:57:25)

Da,na prsluke sam zaboravila, i to nosimo.Ja imam od bake,sivi i rado ga nosim,to mi je uspomena.

Bibilib -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 17:04:15)

Meni mama kad vidi gola ledja ono kad vam se ves majca povuce odmah pocne..."Imas prsluk sto sam ti dala nosi ga,posle kukas boli me kicma"...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] stvarno ga slabo nosim...cak mogu reci da ga nazalost retko kad obucem...

veselicaa -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 17:41:31)

Mi bas slabo nosimo,plela je sveki i sa tom nekom lepsom vunicom tj,meksom ali isto nam ne odgovara.Mada jeste toplo i ti prsluci su bas dobri za ovo hladno vreme ali eto,mi ih bas i ne obozavamo.

Bibilib -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 17:46:12)

Pa dobro,nekom odgovara nekom ne...

Plavusa34 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 18:39:48)

da ponekad sto da ne

Anoniman -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 21:26:17)

upravo nosim vunene carape naterala me Mali mis[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Bibilib -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (10.3.2015 23:21:39)

Ja ih jos uvek nisam sazula....[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (11.3.2015 1:00:47)

Mali misu hoces i meni da isheklas nesto? Dobro bi dosao za letnje veceri.
[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (11.3.2015 7:41:45)

ja nosim vunene stvari,carape zimi i prsluk,uglavnom to je to.dete mi ne nosi jer je sklono ekcemu,pa mu vunena odeca bas i ne prija.

mali_mis -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (11.3.2015 7:47:02)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

upravo nosim vunene carape naterala me Mali mis[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
ME, klikaj tamo, kad se i ti budes zezala sa ne nosenjem carapa, ima i tebe da teram [sm=smiley36.gif]

Mi imamo neki vuneni matori sal, jos od moje prababe, koji ima magicna dejstva, izvlaci bol iz ledja, bol iz grla...A. smo stavljali na stomacic kad je imao grceve. Njega samo koristimo u medicinske svrhe. Bocka sal, al cutim i trpim, bolje sal da bocka nego grlo da boli.

Mala Elena -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (11.3.2015 7:48:34)

Molim te teraj me kao Um [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (11.3.2015 9:41:44)

T ima vuneni dzemper i kad izlazimo na balkon obučem joj ga ali nije čista vuna.Ja imam čarape od prave vuna,moja baba ima par ovčica pa ona i plete ali ih ne nosim,nikako ih ne podnosim.Stoje mi negdje u kutiji u podrumu.

Kata90 -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (20.4.2015 1:44:17)

Ne pamtim kad sam obukla vunene carape......

Maraj -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (20.4.2015 7:45:55)

Ja nosim vunene carape. Nekad se ogrnem i sa prslukom. Prija mi po kuci da nosim vunu

Sanjica26 RR -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (20.4.2015 9:19:53)

Posto su se moje devojcice rodile u zimskom periodu nosile su vunene stvari od sputkica do dzempera.

Anoniman -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (20.4.2015 9:23:21)

Je evo i sada imama vunene carape na nogama[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Da li vi i vasa deca nosite vunene stvari? (20.4.2015 9:29:04)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Je evo i sada imama vunene carape na nogama[sm=smiley1.gif]

E i ja [sm=smiley36.gif]
a kod bebaca bas volim one vunene patofnice sto im bake istrikaju

Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>