RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

vikiveki -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (1.7.2015 22:51:54)

Čestitke za sve dobitnice sa RR...ja sad isčitala celu temu,žao mi što nisam i ja dala svoj doprinos,ali tih dana sam bila na poslu prezauzeta oko pripremanja prolećne svečanosti u vrtiću[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (1.7.2015 22:53:02)

Pitanje za marketing RR...ima li nagoveštaja da će Lino ponovo biti sponzor sličnom takmičenju

veselicaa -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (1.7.2015 23:34:48)

Veki paket je super,ali je bas bilo tesko osvojiti ga.Da me nisu savetovale Mali mis i Mod,nista od moje nagrade [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (1.7.2015 23:56:55)

Ma videla sam...celu temu sam isčitala...bilo je žestoko koliko sam videla

veselicaa -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (1.7.2015 23:58:06)

Ne pitaj [sm=jezicek.gif]

marketing RR -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (1.7.2015 23:59:03)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Pitanje za marketing RR...ima li nagoveštaja da će Lino ponovo biti sponzor sličnom takmičenju

Mmmmmoguće, neka bude iznenađenje ;)

vikiveki -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (2.7.2015 0:05:22)

[sm=bravo.gif] to bi bilo baš lepo iznenađenje[sm=smiley36.gif] sećam se još zlatnog drvceta...a i kada smo se borile sa drugim RR iz regiona

amdn -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (2.7.2015 14:58:51)

E a ja htedoh da pitam, znam da ima neka fora za sakupljane lentica sa lino proizvoda pa se salje pa se dobije kalendar,
aj ako neka zna sta se sece sa kutija, vafela i slicnih proizvoda da isecem i sakupljam i koliko toga treba jer nam je puna kuca prazne Lino ambalaze.
Ne mogu nista naci na Lino sajtu [sm=zmeden.gif]

veselicaa -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (2.7.2015 17:16:16)

Sakupljaju se medvedici a odskoro vidim da imaju i poeni na njima.

vikiveki -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (2.7.2015 17:20:22)

Ja sam davno sakupljala one bar kodove sa kutija ....ili su to bili medvedići,sad sam u trenu zaboravila i ne mogu da se setim...pre će biti da se sakupljaju oni medvedići

veselicaa -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (2.7.2015 17:24:34)

Medvedici se sakupljaju u vrednosti 1 kg proizvoda.

amdn -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (2.7.2015 18:30:03)

e devojke hvala imam pun ormar ambalaze a ne znam sta da seckam, mislila sam i bar kod i medu hehe
Hvala

vikiveki -> RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! (2.7.2015 22:29:00)

amdn ako ih imaš previše prosledi kog medvedića nama[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 20 21 [22]