Misha i Ljisha -> RE: Decji apetit (14.11.2017 9:38:30)
|
Da i sad kad pomislim da ona nikad nije bila bezobrazna da za bezobrazluk dobije batine a tukla sam je po guzi zbog nejela, pa...uzasna sam. [sm=smiley19.gif] Naravno ne tucem je vise, odnosno nisam je ja ni puno tukla ali jesam par puta, ni ne teram je ni da jede, ali npr ako mi kaze da hoce da jede pomfrit i na kraju ga ne jede, kazem da sam se potrudila i da sam napravila ono sto je ona htela i da me ispostuje i da jede bar malo. I uspevamo tom metodom, hajde jos dva zalogaja, hajde jos 3 kasike, hajde jos 2 koluta krastavca i td. Jede, ne jede sjajno ali mene nervira sto me i muz a i svi ostali osudjuju u fazonu TI SI KRIVA sto ona ne jede [sm=zz_banghead.gif] i onda tako u krug. Ja ne verujem da moje dete ne jede pasulj u vrticu, svima im je omiljena hrana. Pardon ona NISTA ne jede u vrticu osim hleba i meda i uzine. Moje dete ne voli kecap, moje dete ne jede sendvice ni picu.Mislim sad bi neko rekao pa super to je sve nezdravo. Ali covece....ko jos ne voli picu????? Evo npr sad smo u fazi da mora da proba (ranije nije htela ni to) pa onda da kaze da li joj se svidja ili ne. Super sto smo dogurale do te faze. I to mi je ok. Probala je corbu od bundeve, i rekla ne dopada mi se. Ok. Ne moras. Meni je cak psiholog rekao da kod nje postoji verovatno odredjeno gadjenje na hranu, jer npr ako slanina nije savrseno isecena, ona je nece pojesti, kaze mi: mama uzmi bolji noz da iseces [sm=smiley29.gif]. Okrajke ne jede, npr eto virslu jede od tih nezdravih stvari i nikad ne pojede kraj virsle. (salame pastate i ostalo ne jede ali virslu hoce pa rekoh ko ga shisha nek je jede bar malo da ubijemo monotoniju i da sebi olaskam da ne moram stalno bas nesto ja da pravim, da pecem slaninu ili moce ili proje i sl). Sve sto joj se ucini ljigavo je jede, iz corbi povadim sve i jede samo vodicu, tako i supa, samo bistro. A npr hoce da pojede svezu sargarepu, papriku, krastavac, al kiselo niposto. Pomirila sam se sa tim da vrtimo sveu krug da bi ona jela, ali me izludjuje jer pogotovo sto ja nikad nisam bila probirac, muz voli da jede,a ona...ona se bacila na mog brata koji je do 17te godine jeo valjda samo krompir i meso[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|