RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 11:26:36)

Mi smo hteli jos prosle godine, ali smo morali dva puta da ga operisemo jer je pojeo popino prase. Pa sve kao na prolece cemo, pa evo dodje i jesen i nista. Moramo pod hitno to zavrsiti.
Ja mislim da ce mene uhvatiti prehlada, ustala danas a nos zapusen nacisto. I ja imm. samo malisa super, neka tako i ostane.

mila83 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 12:30:52)

Drage moje,danas je mojoj Teodori prvi rodjendan ! Mnogo teskih dana je iza nas,hvala vam sto ste mi ih olaksale nebrojeno puta [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] mala cast [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/686-images.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/zga-koktel.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/kgu-sitni-.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0922/jcw-29262h.jpg[/img]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 14:03:54)

Mila hvala začast,i ovde srećan rodjendan hrabrici maloj [sm=bravo.gif]
Wiv kako mu je uspjelo da pepu proguta?

nata11 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 18:31:31)

Morah da gugla sta je popino prase. Nisam znala da je tako gadna biljka.
Divno posluzenje imamo za ovo popodne [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 19:21:17)

Mila srecan rodjendanko [sm=bravo.gif] Uh, vala svasta si naspremala [sm=bravo.gif]

Emice nije je progutao - pojeo je. Kreten krenuo da jede travu pa isao redom, nije znao da nisu ni sve trave za jelo. Pa mu se jedan deo zaboo u jednjak i zakrcio ga, onda mu endoskopijom to vadili, pa posle dve nedelje mu otekne pola obraza. Pa na operaciju pljuvacne zlezde kad u njoj...drugi deo popinog praseta [sm=smiley36.gif]

Show koji kretenko od psa. I dalje je takav lud i nemiran i prozdire sve

Ja pola dana peglam, i sad cu jos... ko mi kriv kad cekam da se nagomila

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 19:56:39)

Ajme kretena ja sam pročitala pepu prase,zato kontam kako je progutao [sm=smiley36.gif]
E mrtva sam umorna,kad su pačići otišli sredila krš,pa oprala sudove,okupala ovo svoje prase sad konačno odmaramo uz mašu i medu [sm=smiley1.gif]
Ah da,kad Dora zaspi mm i mene čeka donošenje odluke hoćemo li ove ili sledeće godine početi raditi na bati/seki,ako ćemo onda čim prodje [sm=hudicek1.gif] počinjemo.

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 20:13:03)

Hahahha Emice pepu prasu [sm=jezicek.gif] Kako bre ne znate sta je popino prase,jel ste pravile vi herbarijum?[sm=smiley36.gif]
Mila srecan vam rodjendanko [sm=bravo.gif]
Wiv kuca je izgleda bas nestasna kada jede sta sve stigne.
Emice bravo za planove,nadam se da ces skoro u [sm=nosecka.gif] teme ali nemoj da ostavis nas ovde u kafani.
Mi se vratili sa rodjendana,zaova slavila cerkici rodjendan,najela sam se kao [sm=smiley30.gif],deca nesto citaju,muz izadje ja naravno na komp.
Ko veceras sluzi picence?

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 21:07:35)

Veselice ako kažemo da je to to naravno da ću i dalje dolazit u kafanu [sm=smiley36.gif] ali ne znaaam,ni T mi još ne spava i onda dodje beba pa ni ona ne spava a i ovako sam sa snagom na pola 12 [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 21:13:46)

Veceras pice placa Emica, opet sam je razvrtala [sm=smiley36.gif]

E moja Veselice ne znaju sta je popino prase...cccc ova danasnja omladina
A kuca nije nemirna, ne... dva puta nam pojeo kauc [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 21:15:36)

[img]http://www.dodaj.rs/f/n/sE/23TgmFHp/pice1392459436670x0.jpg[/img]
Evo ga piće [sm=smiley36.gif]nisam odmah vidjela da ja častim [sm=jezicek.gif]

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 21:35:25)

Tako bre Emice,e moja Wiv jel vidis sta ti znaci ovo RR odmah stIze pice cim potrazis[sm=smiley36.gif] Salim se malo [sm=smiley1.gif]
Nego gledam koliko malo strana ima nasa kafana,dodje da pisemo samo jednu stranu na dan.

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 22:02:10)

Nešto smo usporene pa i ne pišemo,samo nas par što stalno visimo ovde,domaćice [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 22:32:08)

Vece,[sm=smiley1.gif]
Mila....sretan vam rodjendan.
Emice,nemoj se puno razmisljati[sm=smiley36.gif]
Vodila sam danas malog na sistemacki,sve je ok lepo napreduje.
Bili smo napolju skoro citav dan,dok je bilo sunca i vrucine....jos malo pa zahladjenje[sm=zmeden.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 22:32:51)

Ma Veselice pre toga sam morala da je ulepsam u fotoshopu za temu kako zamisljamo ostale forumasice. Pa red je da se to plati majku mu [sm=smiley36.gif]
Ostadosmo nas tri na ovom kuliranju, sledece mora biti neko kafance, kako da navucemo ostale zene u temu [sm=smiley36.gif]

Ispravka, dodje i Kata ponekad [sm=smiley32.gif]

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 22:43:23)

Naravno da dodjem,kad stignem....mada ovako uvece mi opustenije kad vec mali zaspe....
Wiw,lepo od tebe sto si mislila i na mene[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 22:50:58)

Wiv ma videla sam da si joj obrnula sliku [sm=smiley36.gif]
Kato super za malisu.
Bas nas je malo,trudnice bas pisu u njihovoj temi,dodje mi da se prebacim tamo [sm=smiley36.gif] Mada predosecam da ce uskoro neka nagradna igra,bice puno ovde,Pa kada krenu hm,hm teme [sm=jezicek.gif] bice veselo.

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 23:00:58)

Trudnice su uvek vredne[sm=smiley1.gif]
Dobro kazes veselice......mada ja jos skoro necu ici u tu temu[sm=smiley36.gif] mozda ti[sm=smiley36.gif]

BubaBubica -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 23:01:29)

Hello mamice, evo i mene, moje devojke već uveliko spavaju, ja čekam da se završi džem od šljiva pa da legnem konačno i ja. Nekako se danas vučem ko prebijena mačka, ne znam zašto, nemam snage nizašta. Aktiviraću se i ja više na ovoj temi, ipak mi je za sada ovde mesto [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 23:47:40)

Ma ja sve cekam kad ce neka anonimna da pise u temi da li sam trudna, to mi je ipak fetis [sm=smiley36.gif]
Daj da jedemo i da se opijamo dok ne krene guzva, ovako je intimnija atmosfera [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (22.9.2015 23:55:23)

Covece, kakva gozba ovde [sm=smiley36.gif]
Sad zavrsih sa poslom... A bomba me ceka u kuhinji...
Wiv, opegla li ves?[sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (23.9.2015 0:09:59)

Jok [sm=jezicek.gif]
MM se razboleo ima temperaturu, pa opskrbljujem njega, psa i malisu. Kako k renem da peglam ovaj mali mi se nakaci na noge. Pa zabavljaj njega, onda dodje i pas sa nama da se igra...
U svakom slucaju bolje od peglanja [sm=bravo.gif]

Nego Mili gde nam ti nestade?

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (23.9.2015 0:17:57)

Hihihi, bas ti zabavno [sm=smiley36.gif]
Nisam nestala, tu sam, citam redovno. Al sam nesto uzasno smorena i negativna pa necu ovde da mracim... Ako dodamo da imam goomilu posla na poslu i da se ujutru presabiram gde treba tog dana da idem dobro se i javim s vremena na vreme... A i mini buba fasovala stomacni virus tako da je veselje na sve strane...
Odoh da sredim kuhinju pa u krpe... Dug je danas dan :)

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (23.9.2015 8:00:34)

Ja po običaju sinoć propustila druženja,malo sa onim svojim,malo se kuckala sa kumom i na spavanje [sm=smiley36.gif]
Dobila sam jutros pa sam sva žnj [sm=smiley13.gif]

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (23.9.2015 8:51:40)

Jutro [sm=kava.gif] ajmo kafica,jeste se naspavali?
Ja sam uzas,imala sam bas neki glup san.

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (23.9.2015 9:05:24)

Jutro [sm=smiley1.gif]
Dete u vrticu,starije tu sa mnom gleda crtani,muz spava,ja pocela dorucak da spremam.Izgleda ce danas biti lepo vreme.
Wiv i to sto KAzes mnogo je lepse kada je samo probrano drustvo u kafani,zaboravila sam koliko smo zelelE da se sto pre zavrsi ona prosla nagradna igra pa da pijemo kao ljudi ovaj kao zene [sm=jezicek.gif]
Milicicak ma svrati ti nama ovde,nema veze sto si neraspolozena,razveselicemo te mi vec.Nadam se da ti je dete sada bolje[sm=smiley31.gif]
Kato ma necu ja u [sm=nosecka.gif] teme,nikako da se odlucimo ja i muz.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>