RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (25.9.2015 19:57:28)

Ola i od mene. Sofiju inhaliram. Sad cu decu da spakujem i da se ususkam u krevet da citam knjigy. Pojela bih nesto toplo.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (25.9.2015 23:24:40)

Ja bih tako slatko popila čašu crvenog vina, onog slatkog. Baš bi mi leglo.
Ovaj mali nikako da zaspi pa da zasednem malo za komp. A ova kišurina me ubija u pojam, za sutra gledala prognozu i nema je. Valjda su pogodili.

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 8:30:35)

Jutro[sm=kava.gif] al pada ova dosadna kisa,a moram na pedikir.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 9:43:19)

Dajte neku kafu, litarsku da neko skuva dok se ne vratim.. Odoh da odvedem malisu u dz pa da sednem i da popijem kafu posle

vocicana -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 9:47:21)

Stize Wiv, meni je malo jedna sto sam je popila jutros.
Dobro jutro....prija mi ova hladovina, bas je mocno posle onog pakla u kome smo bili skoro 4 meseca.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 13:52:01)

Uh, izgleda da su zubi problem. A on je superiska, osim sto nenormalno balavi.
Ja kuvam supu, nameracila se danas da pravim tulumbe veselicine [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 15:48:49)

Ahoj žene,mm išao kupit pečenja i nekih kolača pa sam se najela kao prasac.Dora još uvjek izgubljena od sreće što joj se baba vratila,od jutros je dva puta bila kod nje i sveki jednom kod nas,samo se vodaju [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 15:57:35)

Jao dusica! Mogu da zamislim njemu srecu!

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 16:13:57)

Voci juče mi se bacila iz ruku kad je ugledala babu a ovoj se oči zacaklile od suza,nevjerovatno koliko se vole.

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 18:03:52)

Gde ste zene,slabo piset_e,izgleda uzivate u vikendu.
Ja danas radno ceo dan,sredjivala decije igracke,koliko mi imamo kocki,namestaja,kucica,plisanih igracki i raznih lomova to nije normalno.Perem cetvrtu masinu plisanih igracaka i nekih ranceva i pitam se odakle sve to u mojoj kuci [sm=smiley36.gif]Muz kosio danas pa ja ribala dvoriste i pomagala mu da sredimo sve,deca po kuci,bile napolje,S slinava,pomalo kasljuca nadam se da je nece uhvatiti prehlada.Prosle nedelje je uspesno odolela virusu nadam se da ce i sada.A. pise domaci,muz spava,ja naravno na kompu.
Wiv domacico[sm=smiley31.gif],bas mi je drago da ti se dopao moj recept,pitaj slobodno ako hoces jos neki,ja se bavim keteringom pa imam nekoliko sjajnih receepata za kiflice i testa.
Emice pa to je ljubav i ja se secam kako sam bila nerazdvojna od bake kao mala.Mada moju A pocele da nerviraju obe babe,tako kaze dete [sm=jezicek.gif]
Da pijemo nesto?Ja sluzim naravno.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 19:22:00)

Emice to je sjajno uzivaju one uzivate i vi. Taman kad dodje drugo lakse ce vam biti.
Ja na pola puta sa tulumbama, toliko mi se jedu da cu mljacnuti ceo pleh. Cini mi se.[sm=smiley36.gif]
Veselice pa sto ne pricas zeno. Tulumbe su ekstra a nikad lakse za napraviti, pogotovo za mene tantusa [sm=smiley36.gif]
Jos kad bi bile krofne iz rerne, ahahahhaha

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (26.9.2015 21:53:15)

Evo mene sa posla,počelo me hvatati u ledjima,valjda će do sutra popustit.
Wiv puno mi je lakše od kad živimo u istoj zgradi,ako trebam nešto bez nje uradit samo je snesem dole i ćao.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 9:40:49)

Zene samo da vam mahnem, odoh na rolere [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 12:34:38)

Gdje ste mačke,ja lakirala nokte čekam da se osuši pa ću nabit slušalice i pojačat si muziki.Dora spava a dragi igra neku igricu.
Da vas nešto pitam,nisam našla temu odgovarajuću.Ovaj moj nikako ne može da se udeblha,čak kaže da je opet smršao a jede za dvoje,naveče pojede čokoladu i još nekog keksa,ili maže nutelu ali opet ništa,ima li išta što bi mu moglo pomoći jer ubi me kukanjem u pojam [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 18:31:33)

Hello,sta cinite? Meni malisa zaspo,pa vas citam.
Emice,imas u apoteci tablete da mu se poveca apetit,i onda ce vise jesti sigurno....mada nekim osobama to ne pomaze bas.
Probajte to,ili pivsi kvasac da pije.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 19:11:47)

Emice meni nikada nista od tih tabletica i svega nije pomoglo da se udebljam. Tek kad sam pocela da matorim dosla sam do normalne kilaze [sm=smiley36.gif]
Ako se nervira i jede u sebi nece mu nista od toga pomoci, pa ni celo prase da pojede svaki dan. Ja sam jedno vreme vecerala po 3 krmenadle i 2 jajeta, ili tonu makarona sa sirom.. i to sve posle 22h sa namerom da cu se ugojiti. I nista.
Ali jeste to frustrirajuce, ljudi ne shvataju. vecina je u fazonu super mrsav si i to je do jaja. Pa ja sam se oblacila u beba kidsu do 30-e godine, sve mi bilo veliko za odrasle.
Moje dete i mm spavaju od 17h, i ne mogu ih probuditi. Komirali se nacisto.

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:08:58)

Evo i mene,stigoh konacno.
Danas kod nas kisno,moje raspolozenje uzas,bas sam nesto smorena.Emice nemam ja savet oko gojenja,ali ako nije bas premrsav i ako mu ne smeta nemoj da forsira da se na silu ugoji.
Wiv pusti neka spavaju,uzivaj ti ovde sa nama ili radi nesto za sebe.Danas je i lepo za spavanje.Kako su ti ispale tulumbe juce?

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:17:20)

Ja okupala djetence,sad gleda mašu a ja ovde da zavirim.
Ma on se udeblja i opet smrša,pojma nemam zašto,ali opet kažem ima apetit hvala Bogu za dvoje.

Jole84 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:17:51)

Cao zenske, pije li se sta? [sm=bravo.gif]
Sanjice nama su Sofija i Mila uvek u isto vreme bolesne [sm=smiley29.gif] nagrabusile smo ovih nedelju dana.
Bas mi treba jedno ladno pivce [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:28:28)

Jole nema za trudnice pice,samo neki sokic,kafica ili kolaci [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:35:21)

Uh Veselice makar ono sa limunom ili grejpom [sm=smiley36.gif] jesno malo maleeecko [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:38:04)

Veselice ispale bogovski, kao i uvek. Vrhunski recopis zaista.
Vala ja cu sada da idem i da peglam malo. da me opet ne saceka haos od gomile.
Pa moze trudnica jedno pivce, sto da ne [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:40:49)

Wiv ako ti odobravas pivce za trudnicu onda ja sluzim,ipak ti imas ovo RR,ti si ovde glavna [sm=smiley36.gif]
Evo posluzite se [img]http://www4.slikomat.com/13/0927/tk3-pivo.jpg[/img]

mila83 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 20:42:51)

Evo i ja kratko da se javim ! Juce smo se okupili i obelezili Teodorin rodjendan,bilo je bas lepo. Danas je bas hladno,nista posebno nisam ni radila, sa decom ceo dan kod kuce.Kao u vrticu [sm=smiley36.gif]evo sad se spremamo za kupanjac,i spavanje.Mm radi drugu,tako da krecem polako sa pokretnom trakom-skidanje,kupanje,oblacenje i krevet ,sve puta tri [sm=smiley36.gif] mozda naidjem na neko picence,posle toga[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (27.9.2015 21:06:42)

Ja cu ovaj breskva djumbir da probam. [sm=bravo.gif]
Mila srecan vam rodjos, ajde spakuj ih u krevet pa da popijemo nesto.
gde nam je Emmica, dobice neopravdani [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>