RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Kata90 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 8:17:18)

Jutro[sm=kava.gif] pa da iskuliram...

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 8:19:22)

Dobro jutro i od me :)
Natezem se sa mini bubom oko dorucka i cekam mamu da mogu da se spremim za posao... Kasni danas pa se nerviram...
Bice pakao danas, uopste mi se ne izlazi iz stana...

Ivanka 75 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 8:37:19)

Iva se preselila kod mene u dnevnu i spava na kaucu [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 8:45:01)

Emicee zato I obozavam ove devojke, kako su otkacene! Slatko sam se ismejala, a sada malo kafice, msm druga po redu od ustajanja.
Zelim vam mame srecan pocetak skolske godine, sto manje stresa I dovoljno para da ostane u novcanicima za po neku gurmansku pljeku[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 8:47:34)

Pocinju nepca da me svrbe.... Ambrozija radi svoje... fuj

amdn -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 9:20:50)

dobro jutro-dobar dan, verujem da je dosta vas budno vec dugo :)
Odvela jutros J u vrtic i vec je bio pakao napolju, do juce nikog u vrticu a jutros ne mozes da prodjes, vratila se i decica sa odmora :)
A i skolska god. pocela, juce sednice a danas vec radno, bas mi se ne ide po ovom paklenom vremenu, jer kodeks oblacenja za skolu mi ne dozvoljava da se raskomotim :)
odoh da popijem kaficu pa u skolu, vidimo se

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 10:07:41)

Ovde kiša ne da pada,a meni kišobran u restoranu na poslu,kad krenem danas na ovaj drugi moram uzeti od sveki jer mi naravno imamo samo jedan kišobran.
Sad mi drugarica piše da su u Leskovcu počeli dani roštilja a meni voda krenu na usta [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 10:44:06)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,isčitala sam sve što ste pisale i došla do zaključka da ste blesave [sm=smiley1.gif]

TEk sad?????

DAn!
Dete mi se vrnulo iz škole.
O kilogramimam mogu da vi pišem nadugačko i naširoko. Imam realnih paaaa 15 kg viška. Sad kad Ana krene redovno u školu, bilo bi lepo da ja ujutru odradim vežbe, a popodne ću svakako po nju pešaka. Jipikajej. Po suncu i kiši i snegu i vetru. O happy day.

SAd odo da operem sudove, pa da spremim mališi užinu i posle možda malo danem dušom, pa dalje u radne pobede. Sad ću se ušemim valjda.

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 10:55:44)

Trćo davno ali mi bilo glupo reći [sm=smiley36.gif]
Kako se Ani svidja u školi [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 12:08:19)

Helloooo zene.
Emice i ja procitah poruke ali ne znam na koga si mislila, na Ivanku? [sm=jezicek.gif]
Kakava graja od jutros, nama svi prozori gledaju na skolsko dvoriste. Volim ovaj pocetni entuzijazam kod dece, za mesec dana ce ici u skolu kao da ih je neko prebio [sm=smiley1.gif]
Ali je danas bas lepo, odjekuju smeh i graja.

Trco kako bilo u skoli?

Trcosava -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 12:13:46)

[sm=jezicek.gif] Jao Wiki!!!

U školi bilo ok. Sva je happy i važna. Što kaže Wiki, sad su happy, za mesec dana ćemo puškom da je teramo. A možda i ne. Njoj će barem tamo biti zanimljivo. Nadamse, a i u produženom boravku je. Tako ja tek kasnije idem po nju, verovatno oko 1-2 - videću.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 12:19:42)

Trco kaze moja sestra da su klinci otrcali u skolu sami, Najstariji sestric otisao u 8 a pocinje nastava u pola 9 [sm=smiley36.gif]. I sav srecan vice prvi put u zivotu se radujem sto idem u skolu. Njima super, ceo svoj zivot pate da zive u Srbiji i sad su kao leptirici. Jos ova mala popodne da krene u prvi razred i da sestra pocne da mi se bavi bebisitovanjem makse na miru [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 12:35:27)

dajte jedno ladno pivce da iskuliram[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:00:28)

Wiv tvoja sestra je bila u rusiji,jel da?!
A ne bih nikog konkretno da izdvajam ko je blesav,nekako smo se sve fino našle [sm=smiley36.gif]
Ja radila,sad došla kući,godilo bi mi nešto hladno,prestala je kiša i sad se jedva diše.

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:17:59)

Ajde zene, danas castim

[img]http://www.dodaj.rs/f/3k/y/1RsTsuTx/ccc.jpg[/img]

Jeste Emice, 16 godina su ziveli u Moskvi. Zet je i dalje tamo, radi i redovno ih posecuje ovde.

milicicak -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:21:31)

Wiv, a somersby?[sm=smiley36.gif]
Cestitam jos jednom[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:25:46)

Mili samo za tebe, biraj

[img]http://www.dodaj.rs/f/1C/h0/2U4uSgOT/cccjpg.png[/img]

Nisam ni znala da ih ima ovoliko

Jole84 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:27:18)

Wiv šta si se stisla, nas ovolko alkosa na jednu čašku vina, bez gajbe ništa [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif]
ala je ovde danas pakao....[sm=zmeden.gif]

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:29:42)

Da vas pozdravim cure! Vidim ovde se pije bez obzhira na doba dana! [sm=smiley36.gif]

Jole NISI mi se javila! ću da te tepam!

Jole84 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:31:42)

Mod mislim na tebe baš [sm=smiley36.gif] Mila mi spava pa ne dišem da se ne probudi [sm=smiley36.gif] zovem te malko kasnije, znam da ti merak da mi čuješ umilni glasić [sm=smiley16.gif]

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:34:58)

e jes mi vala merak [sm=smiley36.gif] ogovarala sam te sa sestrom malo pre [sm=jezicek.gif]

vocicana -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:37:32)

Modd ... Trco pa imam problem ne mogu da prihvatim prijatelje koji su mi zahtev poslali. Gde da trazim, sta da radim? Pisala sam vec o tome, ali nista konkretno. 4 ih imam na cekanju.

Jole84 -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:43:02)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

e jes mi vala merak [sm=smiley36.gif] ogovarala sam te sa sestrom malo pre [sm=jezicek.gif]

Ne znam kolko mi je sestra danas uračunljiva, sinoć je mešala koktele na svadbi [sm=jezicek.gif]

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:44:42)

vocicana već si dobila odgovor u temi Problemi

IZVORNA PORUKA: marketing RR

IZVORNA PORUKA: vocicana

POSTOVANI, NA CEKANJU IMAM TRI ZAHTEVA OD DRUGARICA NA RR , NIUKAKO NE MOGU DA IH PRIHVATIM A NE MOGU NI DA ODBIJEM ZAHTEV PA DA JA NJIMA POSLAJEM SVOJ ZAHTEV ZA PRIJATELJSTVO. RECITE MI STA DA RADIM

Obrište cache KLIK, ovo je primer za chrome, a moze i nekoliko puta ctrl + f5, ali bolja je prva varijanta http://prntscr.com/80mw77 i proradiće.

ako i dalje ne radi kako treba piši lesici pp

Modessty -> RE: SeptembaRRsko kuliranje :) [chat] (1.9.2015 14:45:24)

IZVORNA PORUKA: Jole84

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ne znam kolko mi je sestra danas uračunljiva, sinoć je mešala koktele na svadbi [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]
nisam primetila, sva blista [sm=smiley36.gif] mora da je od koktela

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>