RE: Kako volite da vam pocne jutro (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (21.4.2010 0:09:35)

Sa njim pored mene onako u gacama samo [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley14.gif[/image] i pijemo kaficu uz jutarnji program!
[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (21.4.2010 0:36:53)

Volim da se probudim sa mislju da cu taj dan da radim nesto lepo...onda sam sva srecna..pa sledi jutarnja kafica itd..

sneza24 -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (21.4.2010 0:43:13)

Da se probudim naspavana a da David jos uvek spava i da ja i mm popijemo kapucino na miru.
Ali to se nece desiti uskoro.

Uvek sam ne naspavana.
David me budi ujutru.
Mm uglavnom radi prvu smenu.

Alexis79 -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (21.4.2010 0:48:09)

Probudi me miris kafe koju mi je mm skuvao i doneo u sobu.
Malo se promeskoljim u krevetu i onda zajedno popijemo kafu u miru i u tisini.

Nista ne pricamo samo se cuje srkkkk.

Tako mi je skoro svake subote i nedelje.

Radnim danima je to nemoguce

branki* -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (22.3.2015 14:25:39)

volim kad mi jutro pocne tako sto skuvam sebi veliku solju kafe i da je pijem natenane,moze uz rr[sm=smiley36.gif] i da me niko ne pita nista i nista ne trazi od mene.

Adriana83 -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (22.3.2015 14:32:31)

U tisini,sa veeeelikom soljom jake kafe,cigarom i internetom.Obicno dobijem sve sem tisine tako da ne stignem da uzivam u onom sto dobijem [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (22.3.2015 14:39:37)

Prvo volim da vidim sunce kroz prozor, pa se protegnem, ukljucim na telefonu KLIK 2 puta, ustajem, skuvam kafu, i idealno (ali jako teško), da je popijem vruću u tišini. [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (22.3.2015 17:14:22)

...u dobrom raspolozenju posle dobrog sna, bez glavobolje ...i uz Enin osmeh [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (23.3.2015 7:47:48)

Mir i tisina, samo ja i cigara uz kafu i rr. To ako upali, onda budem raspolozena citav dan.

Figaro88 -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (26.3.2015 15:31:42)

Volim da ustanem sama(bez budjenja,skakanja po meni i sl),prosetam do radnje,onda skuvam kafu,doruckujemo.Mirno jutro...

branki* -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 6:50:43)

Evo,bas ovako..probudim se sama od sebe,skuvam sebi veliku solju kafe,vratim se u krevet ispod cebeta i cackam po rr ,mir i tisina.sami da potraje[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:08:30)

Volim da se sama probudim ujutru , popijem na miru kafu, doruckujem i odem na plazu [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:12:02)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Volim da se sama probudim ujutru , popijem na miru kafu, doruckujem i odem na plazu [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

ahahhahha vazi [sm=jezicek.gif] I tata bi sine [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:17:21)

Pa Nato da li je tema "kako volite da vam pocne jutro" ??? [sm=smiley36.gif]
E pa ja volim ovako [sm=jezicek.gif]

[img]http://yoursmiles.org/tsmile/sport/t31109.gif[/img]

A to sto ne moze, to je vec za temu negative

Rosita -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:26:07)

Najlepsa jutra bila su mi u trudnoći. Opušteno ustanem, skuvam kafu, obično uzmem plazmu i vratim se u krevet, idem na internet, rr, izležavam se, ustanem kad mi je volja i radim šta mi je volja... Sad se zadovoljavam samo da imam osećaj ikakve ispavanosti [sm=smiley36.gif]

sonyasha -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:33:07)

Volim kad se probudim, ništa me ne boli, muški mirno spavaju! Iskradem se iz kreveta, sednem u kuhinju/terasu i uživam u tišini i nekoj voćki! Posle toga zvirnem na net i kuvam kaficu, onda može dan da počne!
Samo petnest minuta mira i tišine dok najdraži mirno spavaju za mene je jutarnja idila!

MAMAMAJ -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:35:35)

Volim kad mi jutra počinju tako da mi se deca probude raspoložena i zdrava, da nikome ne niču zubi, nema temperature, drame, a još kad se ne probude gladni, pa mogu da popijem kafu pre spremanja doručka, jaooo... [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:39:20)

Hahaha, ja tih briga nemam. D kad ustane dohvati se nose i crtanog, doruckuje tek kroz sat, sat i po. Tako oduvek.

MAMAMAJ -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:45:26)

Rosi, ajde da me ta tvoja sreća posluži bar s ovim trećim... [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 12:50:20)

Kafica, mir i tisina jedno sat vremenea pre svega ostalog [sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 17:55:10)

Ahaha, ni moje viđenje idealnog početka dana nije mnogu drugačije od vašeg[sm=smiley36.gif]
Volim kad ustanem sama, na miru se srednim, obučem, i onda u akciju.
Moja jutra počinju ovako: budi me sat, ili plačuća deca, ne mogu na miru ni da odem u kupatilo da se sredim a da jedna od njih dve ne poleti zamnom, uz neizostavan plač, naravno. Oblačenje, sređivanje, doručak?!? Nemooguće obaviti u miru[sm=jezicek.gif]

sonyasha -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 18:01:09)

Vojin isto klopa posle dva sata od buđenja, želim ti da sa trećim budeš te sreće!
Stvarno smo legende, sve želimo ujutru samo malo mira[sm=bravo.gif] ali dok nas dečica bude sve su to slatke muke, kada omatorimo faliće nam to[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 20:08:41)

Ranije, dok nismo imali dete, volela sam jutarnje maženje i sex, onda lagano tuširanje i spremanje doručka, kafe, itd.

Sad je jutarnji sex skoro pa nemoguća misija tako da sam srećna kada me puste bar 15 minuta na miru, da ne progovaram [sm=smiley36.gif] ali to je retko jer Marko čim otvori oči budi i mene.
Doduše, svako jutro mi počne uz njegovo Mama, volim te! i šta više mogu da tražim? Što reče sony, neće to dugo trajati..

NadaR -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 20:33:56)

I ja glasam za miiiiiiiir :-D
Volim da spremim kafu u cistoj,pospremljenoj kuhinji. Ako nisam navece sklonila sve, onda ujutru ne mogu piti kafu tu. Uzasno me nervira pa odgodim kafu dok ne sredim i to vise nije to. :-D

jess021 -> RE: Kako volite da vam pocne jutro (8.11.2015 21:40:02)

Nado, isto tako. Da bi pila kafu na miru, sve u kuhinji i dnevnoj mora biti na svom mestu.
Skuvam kafu, otvorim lap top, ne progovaram i nakon pola sata mogu sve.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>