RE: Petogodišnji dečak umro od meningokokne sepse (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta



Poruka


mihi -> RE: Petogodišnji dečak umro od meningokokne sepse (30.10.2009 19:53:56)

Naravno, u svim normalnim zemljama je to obavezno. Samo kod nas, ja mislim izmišljaju priče o štetnosti da država ne bi nabavljala o trošku fonda vakcinu. Jedna doza je sad oko 75evra. Mada mislim da bi sigurno bila jeftinija da se nabavlja  u velikim količinama za obaveznu vakcinciju. Tako su radili i sa vakcinom protiv hepatita B, pa kad su izračunali koliko košta lečenje samo  jednog obolelog shvatili su da je jevtinije da se deca vakcinišu. Tako će biti i sa ovom vakcinom, za neke nažalost prekasno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




SUPER MAMA -> RE: Petogodišnji dečak umro od meningokokne sepse (30.10.2009 19:54:34)

Ljudi moji nemogu da verujem rasplakala sam se.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Mnogo tuzno.




mihi -> RE: Petogodišnji dečak umro od meningokokne sepse (30.10.2009 20:00:02)

Dete iz punog zdravlja otišlo za 24h [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. A da je obavezno vakcinisano? Treba sprečiti bar ono što može kad su bolesti u pitanju[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]