Mariya -> RE: Razgovori mama 10/16 [chat] (13.10.2016 1:12:23)
|
Veče mame!! Ja i dalje u dnevnoj sobi, kašljem pa to mm nervira. Ali neću da ga grdim, danas je bio ekstra vredan, napravio je ajvar, umesio hleb i ispekao nam palačinke[sm=bravo.gif] Pošto je ceo dan pljuštala kiša nije mogao da radi, pa je bio kući. A da vam ne pričam koliko su devojčice bile srećne što ga gledaju, baš se vidi da im nedostaje. L je danas bolje, jutros je još imala T 38, sad uveče 37,2. Imamo zakazano za sutra sutra će već verovatno biti super pa će me dr gledati u fazonu 'što je nosim na pregled kad nije ništa alarmantno' ali ajde. Idemo malo da blejimo po gradu, da kupimo gumene čizme, prsluk, i dogovorile smo se da ćemo u restoran na ručak[sm=smiley36.gif] MM i H će jesti kod svekrve, pa taman ne moram da kuvam. Ja sam u početku spavala sa bebama. Kad se L rodila, sećam se da smo spavale do 11-12. Kako su one produžavale noćno spavanje i ustalile dnevno, uhvatili smo ritam i tada sam prestala da spavam sa njima. Uostalom, prvih mesec -2 je za odmor i navikavanje na bebu, pogotovo ako je prvo!!! a posao neće pobeći, sve će vas sačekati, spavajte kad god možete. Sad odoh i ja, laku noć!!!
|
|
|
|