Mariya -> RE: Razgovori mama 10/16 [chat] (17.10.2016 23:57:36)
|
Veče mame! A ja da se prijavim[sm=smiley36.gif] Sad sam čitala 4 stranice unazad ali slabo sam zapamtila[sm=smiley36.gif]trudnički mozak! Znam da me Jess pitala za uz,išla sam ma ekspertni, privatno,pa oni rade i subotom. Potvrdili su mi da je dečak,ja ne mogu da verujem [sm=smiley1.gif] A mm presrećan! Moje devojčice su malo bolje,L slini, a ne znam da li je moguće da joj je nakon 3 dana Broncamil-a prošao kašalj!! Ali pošto mi je daleko od 100%ne šaljem je u vrtić. H se i dalje davi u slinama ali generalno bolje izgleda a bolje i jede. Meni nos prestao,još malo kašljem. Dogovorila sam se sa sestrom, u sredu idemo za Segedin, da malo procunjamo i kupujemo!nadam se da neće ništa iskrsnuti, obično to tako bude. A za ručkove vam ja predlažem da radite kao i ja kuvam za 2 dana,najčešće jela koja su ili brzo gotova ili sve ubacim u lonac i kuvam,povremeno virnem i promešam - paprikaš, špagete,supa,ćufte. Da belo meso ne bude suvo kao se sprema u rerni,začinite,stavite u pekač, prelijte pavlakom za kuvanje da ogrezne i stavite šnite slaninice preko svakog komada mesa. Sočno i preukusno! A sad se i ja odjavljujem,laku noć drage!
|
|
|
|