RE: Krizne godine u braku (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mama Jo -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:02:40)

Razliciti su razlozi koji dovvode do krize i razliciti ljudi resavaju tu krizu...

Srecko47E -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:04:57)

Upravo tako.
Ali je kljuc gledati da sitnice ne prerastu n nesto vece.
Mnogo vece

mama Jo -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:07:55)

Komunikacija je kljuc odrzavanja dobrih odnosa narocito izmedju partnera.
Reci sve, apsolutno sve istog momenta, nista ne ,,drzati" u sebi... i lepo dogovorom resiti svaki problem... kompromis mora da postoji u braku

Srecko47E -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:11:22)

Slazem se.
Zato mislim da ne treba nista precutati.

Misha i Ljisha -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:20:01)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Komunikacija je kljuc odrzavanja dobrih odnosa narocito izmedju partnera.
Reci sve, apsolutno sve istog momenta, nista ne ,,drzati" u sebi... i lepo dogovorom resiti svaki problem... kompromis mora da postoji u braku

Ovo se apsolutno ne slazem. [sm=smiley36.gif] mm hoce ODMAH SADA ODMAH SADa e pa gari odmah sada bih te ubila, a i ti mene. Pusti da iskuliram i onda cemo pricati. Tako da kad on hoce da se svadja ja odem u setnju, jer sto ja kazem niko nije normalan od nas dvoje u tim momentima. Ja volim da iskuliram.

Anck Su Nmaun -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:22:09)

O tome i ja pricam. Izduvamo sr i Onda lepo sednemo ko ljudi i resimo problem na miru.

Srecko47E -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:22:58)

Eh da je kod svih tako..

mama Jo -> RE: Krizne godine u braku (24.2.2018 23:27:33)

To sas sve zavisi... zato i mislim da je komunikacija glavna... sve moze da se kaze istog momenta i lepim tonom a ne svadjalacki i konfliktno... zato je komunikacija glavna! Kad vam nesto smeta kod nekoga ta druga strana ce to prihvatiti lepo jedino aki mu lepo i kazete... u suprotnom moze samo iz inata i dalje to da radi

A pod tim odmah reci - mislim i na reci posle pola sata, sat vremena... mozda je bolja rec - hladne glave- reci...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]