Mariya -> RE: Razgovori mama 1/1 (chat) 2017 (21.1.2017 0:48:56)
|
Veče mame! Vi sve planirate odmaranje za sutra, a kod nas će biti turbo dan! Danas sam napravila rusku salatu, umesila testo za pogačice, sutra moram njih da ispečem i plus projice, mm će hleb i roštilj. Sad sam spremila dnevnu sobu,juče sam spavaću, sutra ću ono što je ostalo,namestiti ugaonu u dnevnoj i spremiti trpezariju i kuhinju, usisati,obrisati podove, i u 5 dočekujemo goste. Ja danas bila na kontroli,sve je u najboljem redu, mališa se okrenuo, mrda kao blesav, kaže dr da se opustim, neću još neko vreme da se porađam.. Danas stigli ormari za devojčice, sastaviće ih muž u ponedeljak,a ja ću tad da počnem da perem odeću i da polako pripremam torbu za porodilište. Častila sam se odlaskom kod frizera danas,baš mi je dobro skratila kosu ali uz moj pristanak,naravno. Ko zna kad ću sledeći put otići na šišanje, ne verujem da ću stići pre nego što mališa napuni jedno 6 meseci[sm=smiley1.gif] Verujte mi da je i meni moja trudnoća proletela! Voci,kako si to upamtila [sm=smiley36.gif] Jao,kad se setim,kako nam je bilo lepo na moru[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|