RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 8:02:26)

I one odspavaju 40 min i bude se.
Jutros smo ih probudili u 6 i odveli ranije da bi danas lakše zaspale. Prvenstveno zbog njih.da ne shvataju uspavljivanja kao nešto traumaticno i da plaču zbog uspavljivanju na silu. A i zbog druge dece da im ne remete san. One meni ujutru ustanu oko 7 i njima se u 11 ne spava. Zato smo ih jutros odveli ranije. Nadam se da će danas biti sve ok.
Uhhh kako mi sve ovo teško pada. Bas se sekiram.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 8:08:35)

Suzi, takva kao ta druga, e takve sve trebaju biti. Svakom detetu uputiti osmeh i lepu rec pa da vidis koliko ce i deci biti lakse, sve one osete.
Stefan je stvarno imao ok vaspitacice. On je krenuo u vrticku grupu sa dve ipo godine, tad se otvorio novi vrtić i sva deca su tek kretala. Bilo je mnogoooo suza, ali one su stvarno to sve brzo resavale. Drzale ih u narucju, grlile po nekoliko istovremeno, ljubile, pricale prica... Sin je tamo vise jeo nego kuci... Obecao je vaspitacici da ce je voziti na motoru kad poraste, pa da bi brzo porastao mora da jede...
Al ja udavih sa pricom [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 8:24:21)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Dobro jutro.
Sanjice u sredu počinjem.
Odveli smo decu u vrtic. I bila je ona odvratna vaspitačica i kad nas je videla samo je prokomentarisala "jao vas dve"[sm=zz_banghead.gif]pa kakav je iz komentar, na šta to liči. Aaaaaaaaaaa kako sam besna. I pita do koliko ostaju, rekoh do 14h a ona meni videćemo pošto se nisu lepo adaptirale.

suzi, nisi valjda ovo prećutala?? Ja imam iskustva sa takvom vaspitačicom, dok joj nisam pokazala zube i stavila je na svoje mesto nije se smirila. Posle me jurila da se izvinjava samo što mene nije zanimalo.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 8:28:25)

Anci prećutala sam jer sam ja još amater sto se tiče vrtica i odnosa a vaspitacicom. Bila sam u zabludi da li da kažem ili ne. Prećutala sam samo da ne ide na štetu moje dece,plašim se da njih dve ne trpe . Danas sam prećutala ali vise neću.
Sad se kajem što nisam odbrusila.
Ivana trebalo bi da su sve ovakve kao ta Irena. Zaista divna zena. I kad zatvori vrata ona im priča "mila nemoj da places ,idemo po igrackicu",i one se brzo smire.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 8:36:40)

Ako se opet desi tako nesto odbrusi slobodno. Ako joj se ne radi taj posao nek radi nesto drugo.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 8:48:32)

Hocu sigurno!
I u pravu si,ako joj se ne sviđa nek da otkaz.
Bas sam nervozna. Odoh da čistim po stanu.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 8:55:44)

Ma nemoj da se nerviras, dzabe je to :) Pusti budalu.
Ja sam malo cistila i sredjivala terasu. Ovih dana cu generalno da je sredim.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 9:09:44)

Nemoj da sekiras Suzi.
Vratila sam se ss pijace.Stavila rucak. Da zakazem u bolnici besplatan ultrazvuk jajnika, a drugarici na kardiologiji.
i begam u skolu.
I ja trebam da sredim stvari i spakujem zimske stvari.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 9:12:28)

Sanjice, ja zakazala u privatnoj klinici kompletan ginekoloski pregled i ultrazvuk grudi preko onih popusta :)
I nemam pojma sta cu za ručak [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 9:31:15)

Ivana, moja mama i sestra idu na te popustesto imate. Ja cekam da mi drugarica javikoje ovde dobar za ultrazvuk dojki. Ako ne nista mi ne preostaje nego kad odem mojihda tamo obavim.
Nasla sam posle posta musaku od pecenih paprika. Imam ih u zamrzivacu.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 9:41:51)

Ja sam samo jednom koristila te popuste, isla na tretman lica i bila sam zadovoljna. Ovo je muz slucajno nasao. I odlucim se da idem. Da obavim sve to drzavno trebalo bi mi mnogoooo vremena. Ovde imam zakazano,i to uvece, ne mora mama ni da uzima slobodan dan,muz ce me odvesti i sve brzo zavrsavam.

Mariya -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 9:46:55)

Jutro mame!
Mališa konektovan, devojčice gledaju crtani, tata sprema doručak i čajeve, imam osećaj da je opet nedelja [sm=smiley36.gif]
Jutros nam opet zvone na kapiju, probudili su svo troje naravno,anketari u vezi izbora. Malo je reći da sam popi** rekla sam ženi da se ne vraća. Mislim da ću ih odsad gađati nečim[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
Suzi,ja znam da reagujem u takvim situacijama, ne razmišljam i nikad ne prećutim nego se posle mislim šta sam rekla i možda nije trebalo da reagujem. Ako se ponovi treba da reaguješ.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 9:51:10)

I moji gledaju pjesmice a ja se vrtim po kuhnji.Spremam Davidu rucak ako moradnem ici na posao da je spremno.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 10:01:28)

Ivana, koliko te košta sa popustom?

Mariya, tačno bih im sve po spisku [sm=hudicek1.gif]

Suzi, nemoj da ćutiš. Ja bih skočila već na to Jao njih dve! Šta njih dve? Šta to znači? Bezobrazna stoka koja sebi previše dopušta [sm=hudicek1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 10:04:47)

Ana, 2600 din.
Ja jos smišljam sta cu za ručak, mozda se i smislim do rucka [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 10:08:31)

Super cena. Ja bih trebala na kontrolu dojki, bila sam u leto 2014. godine i tada nije bilo ni jednog od tri fibroadenoma koliko sam imala. Ne znam da li dr Inić još uvek radi.

Ja tako kad se mislim šta ću za ručak, obično završim sa nekim povrćem sa jajima ili ispečem pole od krompira i salata neka uz to.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 11:14:39)

Najverovatnije cu i ja neki krompir i salatu. Uopšte mi se nista ne pravi, skroz sam smor :) mogla bih makarone sa necim [sm=smiley36.gif]
Idem u sledeci ponedeljak na pregled pa javljam kako sam prosla.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 11:15:46)

Ivana Dora i ja cemo spagete,tunjevinu i kecap.Eto ti ideja [sm=smiley36.gif]
Ja idem svake godine na ginekoloski pregled i obavezno mi pregleda i dojke svaki put.Do septembra sam mirna sto se toga tice.nijednu godinu od kad sam ovde nisam preskocila.
Suzi kad odes po njih ako ti bilo sta kaze nemoj da cutis

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 12:23:20)

Kad idem po njih tada je ta fina. Ovu ću sresti sutra ujutru ponovo. Sledeci put kada nešto prokomentariše sigurno joj neću prećutati.
Ja sredila stan, ih crkla sam ali tako mi jje sada lepo. Napravila sam i kiflice za muza i decu, ja sam mucena i dalje na dijeti [sm=smiley36.gif]
Bas su mi lepe.
[img]https://s16.postimg.org/tebl13goh/20170320_115540_2.jpg[/img]
Izvolite. Bas se brzo naprave

Duškić -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 12:36:56)

Suzi, njam , njam. Bas su lepe. Ja bila na ostavinsku. To ti je ovaj nas zivot...

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 13:26:19)

Suzi, daj kiflice ovamo[sm=smiley36.gif]
Mi cemo rusku salatu sto je muz sinoc spremio i neki krompir cu sad spremiti :)

Milena18 -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 15:03:52)

Hello!

Suzi, iznervirah se čitajući. Kako da ne plaču kad ostaju sa tom namrgođenom tamo. Ja sam imala grozno iskustvo sa vaspitačicom koja je menjala moju jedno vreme. Bila sam veća od tvojih devojčica, tako da se dobro sećam toga. Neke od njih nisu ni svesne na koje sve načine utiču na decu. Ali ima i divnih, naravno. Inače, kiflice ti izgledaju baš ukusno, dobaci jednu [sm=smiley1.gif]

Nema nam Skockice da javi kako je bilo na pregledu.

Moja M spava, čekam da se probudi, pa da idemo u šetnju, napolju je ne proleće nego pravo leto.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 15:11:20)

Mi smo kod kuce. Rucali. Sad se nas tri igramo. Mm ode. Posle ih vodim kod muzevljevih da ih cuvaju dok sam ja na nastavi.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 18:07:53)

Uzela sam ih vrtica oko 2,lepo su ruckale, i užinu su pojele polovinu, bile su krofne sa dzemom.
Spavale sat i 15 min, sve u svemu ide na bolje.
Onda smo šetale, bile u parkiću sa drugaricom, kako su vesele, ne znaju gde bi pre.
Sad da spremamo večeru pa čekamo tatu s posla i tako.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 03/17 [chat] (20.3.2017 18:12:34)

Super za njih dve [sm=bravo.gif] Sve ce to doci uskoro na svoje mesto.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>