Banja Selters (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori



Poruka


nata11 -> Banja Selters (9.3.2017 9:39:03)

Meni je ova banja u blizini Mladenovca potpuno nepoznata pa Vas molim ako imate ikakvu informaciju da podelite. Podaci na sajtu su dosta skrti. Temperature izvora su 31 i 50C i lece bolesti perifernog nervnog sistema i reumatska oboljenja.




Sanjalicaaa -> RE: Banja Selters (9.3.2017 11:29:54)

Nato, mm tetka je par puta vodila svog muza. Kaze da je banja fenomenala, ona je odusevljena i peporucivala je mojoj mami kad je slomila nogu. Ali nista vise od toga ne znam.




nata11 -> RE: Banja Selters (9.3.2017 16:36:58)

A od cega boluje taj covek, koji dr mu je preporucio tu banju?




Mizzy -> RE: Banja Selters (28.3.2017 14:43:49)

Evo odgovor od Mladenovčanke :)
Selters Banja je u stvari jedan hotel udaljen od centra grada 1,5 - 2 km. Hotel je okružen velikim parkom, u kome osim šetnih staza nema dodatnih sadržaja. Pored hotela se nalazi stacionar, tj bolnički deo banje. Sam hotel je ok, nije loše održavan. Ima zatvoren bazen, s'tim koliko je meni poznato, u hotelu je bazen sa običnom slatkom vodom, dok je u bazenu u stacionaru banjska voda. Koliko sam čula, hotel je kreirao neku vikend antistes spa program, koji je relativno povoljan i pristojan. Uglavnom, ja sam išla više puta na terapije zbog skolioze i ostalih stanja kičme. Terapije i medicinsko osoblje su veoma prijatne, posebno hidromasaže su meni prijale.
Ako idete na lečenje, toplo preporučujem, a ukoliko idete na odmor imajte u vidu da dodatnih sadržaja sama Banja nema, ali u okolini svakako ima šta obići.




nata11 -> RE: Banja Selters (28.3.2017 21:19:04)

Hvala Mizzy. Na lecenje ide mm.




Mizzy -> RE: Banja Selters (29.3.2017 8:47:06)

Nema na čemu!
Još jedan savet, ukoiko ide o trošku zdravstvenog osiguranja, verovatno je da će dobiti smeštaj u stacionarnom delu, koji je u prilično lošem stanju (teži pacijenti, bolničke sobe, prilično oronulo). U tom slučaju, ukoliko ste u mogućnosti, postoji mogućnost da uz ličnu doplatu bude smešten u hotelu. Raspoitajte se ako ste zainteresovani, ali eto da imaš info. Sve najbolje!




Stranica: [1]