Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (8.4.2017 10:18:13)
|
Dan mame! Lu je super spavala sama. Došla je u spavaću u 8.15 da mi priča,bila je tako raspoložena [sm=smiley1.gif] definitivno je spremna za svoju sobu! Danas sam sama sa njima. Mm naravno ima neka bitna posla, a svekrva je prehlađena pa sam joj rekla da nam ne kuva i nek odmara malo, cele nedelje je i ona ustajala da ih čuva,vodila i kupila Lu iz vrtića. Mališa siki, čekam da završi pa da doručkujemo. supa se kuva, još nešto treba da izmislim za ručak. Večeras mi dolazi sestra,opet će da spava kod nas[sm=smiley1.gif] Emice on struju prespava tako da ga ne boli,to je neko pulsiranje, mislim da mu čak i prija čim se ne buni. Ne voli vežbe strujom zato što ga tu terapeut drži, e tu se dernja baš. Kod nas je sunce ali jako duva vetar. Crkavam od smeha. Devojčice se igraju po celoj kući i samo ih slušam. Malopre je Lu bila beba koja uči H koja je beba kako se piški na wc, pa posle i da opere ruke. Pa je sad Lu beba koja je bolesna i ide kod dr. H da je izleči. Pričala mi je kako su se juče igrale, H je bila mama a Lu beba pa ju je H dojila[sm=smiley36.gif] preslatke su kako se igraju, zato je divno imati 2 ćerke!
|
|
|
|