RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 8:54:58)

Krin, baksuze[sm=smiley1.gif]
Emice, nemoj biti nervozna, eto me, stavljaj kafu!

Sandricak -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 8:56:28)

Jutro zene drage...Ivana nadam se da si se resila glavobolje...mene je tri dana bolela glava i komplet vtar i ramena...
Milena, jesi to kuvala za iducu nedelju, tako ja radim kad se organizujem, skuvam nekoliko jela vikendom nesto zamrznem nesto u frizider pa po potrebi...
Ilija nas vec nocima zeza, rastu mu obe trojke gornje, od kako smo se s mora vratili ne spava nocu, na sat se budi... nocas pola noci mm dezurao pola ja....
Sad cu da kuvam, juce nisam, isla na nokte... danas idemo na neku sxadbu, a napolju gori zemlja

krin 40 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 9:14:32)

Ivana da se menjamo sa decom[sm=smiley36.gif] Maca i ja smo ranoranioci a ti bi uz D dušu odmorila

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 9:35:09)

Jao, krin, stizem za deset minuta, ionako volis devojcice[sm=smiley36.gif]
Sandricak, probudih se sa glavoboljom i danas. Legla sa istom, i probudih se, uzas. Mada, treba danas da dobijem pa su mi i glavobolje pojacane pred mens.

Duškić -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 10:29:54)

Dan . Mi poranili pa vodili decu do parka. Sad ruckamo sladoled i klimamo se.
Ivana, nadam se da malo manje boli. Mene je tek sesti, sedmi dan prestala boleti.[sm=smiley13.gif]
I kad sam bila kod lekara nista samo gvozdje i vitamine [sm=smiley36.gif]
A razgibavala me pola sata ..hm.
Jao, Emica pomenu naocare, ja ne nosim uopste od trudnoce, moram da idem ovih dana da vidim da li se povecala. A ne vidim na daljinu, skoro me muz zezao, sumrak neki on otisao daleko ispred nas i zeza me .

eca89 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 10:32:05)

Zdravo mamike moje, kako ste mi?
Evo i mene, mama mi je otisla kuci, A., je dugo plakala[sm=smiley19.gif]!

Nego imam jedno pitanje za vas, trazila sam temu, ali ne nadjoh.
Naime moja A., je sasvim drugo dijete kad mene nema. Tj., mene najmanje slusa, ja moram ponoviti milion puta, dok mm je dovoljno da je pogleda ili jednom kaze. Tete u vrticu kazu da je odlicna, nikakvih problema. Kad je ostavim sa mamom, svekrvom isti slucaj, kao buba.
Sad me zanima da li jos neko ima ovakav slucaj, da li je do mene ili sta? Ja se stvarno trudim da joj budem autoritet, ne pustam joj sve i da je sve kako ona hoce, ali sam se bas izbila. Muz kaze totalno drugo dijete kad je sama sa njim[sm=smiley13.gif]!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 11:51:11)

Eco, evo neke slicne teme Klik i ova Klik
Inace, nemam sta pametno reci. Jedino znam da je dosta dece takvo, sa mamom ne slusa, bez mame divno i poslušno dete.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 13:51:17)

To je i moja mama govorula.kad su cure.bile.manje ...cim se ja pojavim one se pokvare [sm=smiley36.gif]
Mi sad stigli sa.bazena. Odoh malo da dremnem.

Mariya -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 14:29:40)

Dan mame!
Kod nas je pakao! U 9 je bilo 36 stepeni! Klima je nameštena na 27 inače ali danas nije dovoljno, smanjila sam je već na 25.
L mi je užasno nervozan izbija mu i drugi zubić. Dernja se kao magarac. Sad se uspavljuje na sisi, mm i devojčice spremaju kuću, popodne ćemo da roštiljamo sa kumovima. Kad mališa zaspi ja ću salatu i ražnjiće da spremim. I onda odmor do 4!
Milena, u četvrtak uveče su je pustili iz bolnice, tad je primila prvu terapiju, 44 sata primala[sm=smiley13.gif] dobro se oseća zasad.
Eco puno je takve dece. Ustvari, mislim da su skoro sva mala deca takva. Znaju šta mogu a šta ne mogu i kod mame i kod drugih.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 14:35:39)

Ja sam jutros spremala supu za sina, a corbicu za bebu. Sreca da sam oprala sudove. Nestalo mi vodeeee, kriiin [sm=jezicek.gif]
U rerni su krompirici i piletina, sad cu i klimu da pojacam.

krin 40 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 14:36:14)

Mariya želim joj što brži oporavak i da to prebrodi.Evo sad kuckam sa tatom.On ju je užasno podneo.Hospitalizovan je😐

krin 40 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 14:40:27)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja sam jutros spremala supu za sina, a corbicu za bebu. Sreca da sam oprala sudove. Nestalo mi vodeeee, kriiin [sm=jezicek.gif]
U rerni su krompirici i piletina, sad cu i klimu da pojacam.

O gase i vas na "Vračaru"😘😘😜

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 15:29:11)

Hahaha, mi smo četiri godine i ovom stanu i stvara nemamo problem sa vodom. Mozda je nestalo cetiri, pet puta za ove godine. Skoro je pukla neka cev, tada su zatvorili. Prosle godine jednom.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 21:07:04)

Veče!
Mariya, nadam se da će dobro podnositi terapije.
Ivana, slavili smo danas rođendanac, zato sam juče bila u kuhinji ceo dan. U stvari sam pravila samo četiri salate i neku jednostavnu tortu, ali odužilo se.
Eco, i mm kaže da je M drugo dete kad ja nisam tu. Za mene se zalepi, pa kmezi da je uzmem, pa kad je uzmem hoće da hoda... Pre neki dan mi je rekao da on nju kad sam ja na poslu uspava za pet minuta, a ja u šoku, meni nekad treba i sat vremena.
Mame, laku noć. Nadam se da će nam sutra stići zahlađenje.

krin 40 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 21:11:12)

Milena evo ovde kiša i seva[sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 21:12:38)

Vece
Mi napokon stigosmo kuci, obavili shoping da iskoristimo ove popuste imamo jos neke babine...ubise nas ovog meseca sa rodjendanima i svim tim [sm=jezicek.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 21:14:01)

Kako grmi i seva!
Evo i kisica. ..pocela
Mariya, kad mora, mlada je i jaka pregurace ona to!

krin 40 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 21:39:28)

Sutra idemo napolje čim se probudimo i ne dolazimo do ručka.Da iskoristimo maximalno 28 stepeni.Posle opet pakao.Anck šta si lepo kupila😁

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 21:50:55)

Milena, vec rodjendanac!!? Kako vreme leti!

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 22:05:47)

Ma.odem svaki put po jedno a kupim 5
Al.dobro sad sam kupovala za bebace, nisam.nista sebi.Naleteli za T neki leeepi teksas sorc pa.joj izela jedino to je za nas ostalo sve pokloni.
Jao.ja lezim cujem.da.grmi al kisu ne cujem...padaaaan.kisooo![sm=smiley1.gif]

Sarav -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 22:11:35)

Dobro veče od mene. Mi smo skitali ceo vikend i kupali se, preživesmo vrućinu nekako.

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (6.8.2017 23:23:07)

Moji spavaju,smisljam akciju za sutra.Posle dvije sedmice opet smo sami.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (7.8.2017 0:33:41)

Malo kasno se javljam ali sad sam najslobodnija posto svi spavaju. Imamo goste nanm spavanju. Sutra ih vodimo u Zdrelo na kupanje.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (7.8.2017 6:11:36)

Jutro!
Jeste, Ivančice, već je proletela godina, i meni je teško da poverujem.
Mi svi zaspali kao klade sinoć, baš smo se umorili, ali bilo nam je lepo. Mislila sam da će M biti nervozna zbog gužve, ali i nije baš, možda na trenutke.
Kod nas ništa od kiše, ali sad kad sam izašla na terasu, vidim da je malo svežije.

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/17 [chat] (7.8.2017 7:32:18)

Jutro,nas troje budni.Ja bih jos spavala ali kao da se mene nesto pita [sm=smiley36.gif]
Milena odrasla bebica [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>