Godišnji odmor (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori



Poruka


choopa choops -> Godišnji odmor (5.9.2017 22:52:19)

Ajde vi svi fino pišete na temi tamo ze ljetovanje, a pošto sam ja na "ljetovanju" cijelo ljeto [sm=smiley36.gif] meni treba tema za odmor.

Dakle, dajte neku ideju gdje poći na odmor sada sredinom jeseni? Ranijih godina smo išli za Italiju i svake godine bi planirali da odemo u Pariz, Barselonu i tako, ali sada me iskreno strah terorističkih napada pa bih se radije fokusirala istočnije...Razmišljala sam o Mađarskoj. Tražim nešto da bude zanimljivo više djeci, ne treba mi neko istorijsko obilaženje gradova, usput da, ali ne kao prioritet. Šta mislite o Seedinu i Aquapolisu? Valja li išta? Neka preporuka za smještaj, šta obići, gdje jesti? Palo mi je na pamet odatle vozom za Budimpeštu, pa Zoo vrt tamo(kazu da je ekstra) i tako dalje? Trebaju mi ideje za bilo koje mjesto ako imate preporuku, još smo u fazi razmišljanja da li da idemo tako ili ipak na neko zimovanje?




krin 40 -> RE: Godišnji odmor (6.9.2017 7:26:52)

Pa Choopo bez obzira na strah od terorizma vodim se logikom da neka budala može da poludi i raznese se i na sred Bgd a.Ako voliš Barselonu,ja je obožavam ne moraš u Španiji da odsedneš već napraviš odmor 2 u 1.Mi smo bili pre
par godina na samom jugu Francuske.Mestašca Riversaltes i Perpinjan.Izmedju je preslatki hotel u pravoj zelenoj oazi.Odatle smo pravili izlete u Španiju.Barselona je na bekih 200 km a put predivno iskustvo.Moje drugo čarobno jesenje odredište je uvek na prvom mestu Prag❤




IvanaSK RR -> RE: Godišnji odmor (6.9.2017 7:32:36)

Mi 15-og septembra idemo na par dana u Ravni gaj. Sin i muz dokupili sta im treba za pecanje, pa cemo malo i na Gruzansko jezero. Samo da nas posluži vreme.
Choopo, ja bih isla bilo gde, bez obzira na terorizam ili sta vec. Ali ja sam budala [sm=smiley36.gif]




mama Jo -> RE: Godišnji odmor (6.9.2017 14:43:10)

Sarajevo je jako lepo...
Berlin isto...
A ako vam deca ipak vole zimovanje vise onda ih mozda bolje pocatite nekom lepom planinom i skijanjenjem, mene bi to bas usrecilo ove zime 😊




choopa choops -> RE: Godišnji odmor (6.9.2017 16:09:43)

Pa ono dopada im se skijanje, ali ne toliko. A i to mogu da dem na Zabljak, dva tri dana dosta.

Sarajevo nije u mom stilu, ne sviđa mi se ovako preko slika.

Za Prag sam čula da nije loš.

Berlin mi je opet nekako bezveze, maada imamo poziv od MMove rodice, a opet i tu je Aquapark za djecu tako da bi mogao i on [sm=smiley36.gif] (mada prosle godine kad smo mislili da idemo kod njih bio je terosristicki napad taman [sm=smiley36.gif] )

A Krit? dO KADA SE TAMO UOPŠTE MOŽE KUPATI? Možda ako kod nas zahladni pa se djeca uzele mora [sm=smiley36.gif] Sad su trenutno u fazonu fuj more.

Ja bih tako neke cirkuse, aquaparkove, igralista...nesto da mogu njih da zabavim, a i da nama ne bude lose.





krin 40 -> RE: Godišnji odmor (6.9.2017 16:12:43)

Choopo Krit je predivan.Hanja ima divne plaže a i Matala je prelepa za kupanje.Moja zaova tamo živi i radi sa mamom.Prosečna temp je 25 stepeni imaju300 lepih dana❤




mama Jo -> RE: Godišnji odmor (6.9.2017 16:13:02)

A Slovenija i onaj Terme Cetez? Mnogi koji su bili kazu da je super....
Moji rodjaci su isli u Berlin pre mesec dsna i kazu da tsmo ima neki ogrman aqua park da je nestvaran... i preskup 😏




choopa choops -> RE: Godišnji odmor (7.9.2017 23:49:05)

Krin, kakvo je vrijeme tamo recimo u novembru? Da li je za kupanje ili je samo onako suncano i toplo?

mama Jo, da vidis, Sloveniju sam zaboravila, a mogla bi da dođe u obzir. Jednom smo prolazili kroz jug Slo, i predivna je priroda!!!

A Berlinski (okolina Berlina) "aquapark" je stvarno ekstra, pa i ako je skupo isplati se. Napravljen je u starom hangaru od aviona, oooogroman je. Ima sajt, sad cu da stvaim. Ma samo bih zbog njega tamo išla, nije da me još nešto privlači [sm=jezicek.gif] Gledaj!

TROPICAL ISLAND




krin 40 -> RE: Godišnji odmor (8.9.2017 9:09:56)

Choopo danas pitam zaovu i javljam ti




milicicak -> RE: Godišnji odmor (8.9.2017 9:18:39)

Choopo, Terme Catez su odlicne u bilo koje doba godine. Bazeni, akvapark, priroda, zimi klizaliste, za svakog ima neka zabava... Ako nadjes neke popuste ili grupovine moze da bude i prilicno povoljno.
Budimpesta isto nije losa, ima svasta da se vidi, zoovrt, tropikarijum...




mama Jo -> RE: Godišnji odmor (8.9.2017 9:21:14)

E super onda, drago mi je da sam malo bar pomogla...
Ja nisam bila nikada, ali moj rodjak vrlo cesto vodi decu tamo, i kazu da im je super 😊




krin 40 -> RE: Godišnji odmor (8.9.2017 9:42:16)


IZVORNA PORUKA: choopa choops

Krin, kakvo je vrijeme tamo recimo u novembru? Da li je za kupanje ili je samo onako suncano i toplo?

mama Jo, da vidis, Sloveniju sam zaboravila, a mogla bi da dođe u obzir. Jednom smo prolazili kroz jug Slo, i predivna je priroda!!!

A Berlinski (okolina Berlina) "aquapark" je stvarno ekstra, pa i ako je skupo isplati se. Napravljen je u starom hangaru od aviona, oooogroman je. Ima sajt, sad cu da stvaim. Ma samo bih zbog njega tamo išla, nije da me još nešto privlači [sm=jezicek.gif] Gledaj!

TROPICAL ISLAND



Ovfe nisam bila ali sam gledala na youtzbe u prezentaciju.Stvarno vrh ideja i za zimske dane.Prelepo je




Stranica: [1]