Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja,10/17 (16.10.2017 22:42:55)
|
Dobro vece, da se i ja javim. Madre, cestitam! Dobro dosla. Ja imam novu muku. Bila sam na exp ultrazvuku o kom sam vam pisala u 16. n danas. Sa bebom je sve 5,hvala Bogu i mirna sam sto se tice hromozomopatija. Medjutim, uteroplacentna cirkulacija nije perfektna, da vam sad ne prepricavam detalje i morala bih odmah da pocnem aspirin 100 jer posle 16.n kako rece dr nema efekta. I evo popila sam prvu. Moj problem je sto taj lek nikako ne bih smela da pijem na moj bolesni i nezasticeni zeludac jer moze da prokrvari[sm=smiley13.gif]. Bas se plasim. Dr misli da posto je ta doza i gastrorezistentna tableta ne bi trebalo da bude problema. Al opet, meni su na gastro bas zabranili nsail. A ako ne bih pila, moze da dodje do problema sa rastom bebe zbog nagomilavanja trombocita. Eto tako. Gde bas to :(. Najvaznije da je beba dobro, usne, nepce,lice, stopala, sake,bubrezi, srce, mozak,sve je ok za sad. I on mi rece da dosjem za 6n. Ja nisam mislila vise da idem privatno- bas je skup- ali sad cu da vidim sta cu. Ljubim.
|
|
|
|