|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
26.6.2020 22:55:50   
pari


user posted image

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1926
   RE: Pričajmo o hrani...
26.6.2020 23:02:10   
flamingos
Moj savet-na 100 g čokolade za kuvanje staviti 2 kašike ulja i otopiti na pari.Meni je tako najbolje.


(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1927
   RE: Pričajmo o hrani...
26.6.2020 23:39:01   
betibupbg
Otopim maslac u serpi pa dodam cokoladu izlomljenu na kocke. Brzo se otopi i promesam da se sjedini.


(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1928
   RE: Pričajmo o hrani...
26.6.2020 23:41:08   
mama Jo
Super recept pari. Moja deca, a i ja, bas volimo urme. Pravila sam par puta nesto slicno ovome i stvarno bude bas slatko, iako ne ide ni gram secera.

Hvala i vama devojke na savetu za topljenje. Ja nemam neke mere uradim odokativno, flamingos zapamticu ovo tvoje 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu betibupbg)
Direktna veza do poruke: 1929
   RE: Pričajmo o hrani...
29.6.2020 22:03:46   
mama Jo
Pravite li sta sa kajsijama?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1930
   RE: Pričajmo o hrani...
30.6.2020 15:31:41   
pari
Možeš neki džem ili kolač...ja nisam ništa pravila...ili gomboce sa kajsijama...



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1931
   RE: Pričajmo o hrani...
30.6.2020 15:35:02   
mama Jo
Ni ja nisam nikada nista sa kajsijama napravila. Mi imamo domace u dvoristu pa mi mama spakovala punu kesu, ne mozemo to toliko ni pojesti user posted image
Dzem ce mama praviti, sad bih imala za neki kolac. Proguglacu bas na tu temu.

Jel neko pravio mozda ciz sa kajsijama

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1932
   RE: Pričajmo o hrani...
30.6.2020 15:46:30   
Sanjica26 RR
Ja sam ovaj dezert pravila sa kajsijama. 

Klik

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1933
   RE: Pričajmo o hrani...
30.6.2020 20:38:38   
mama Jo
Zvuci zanimljivo bas, samo nemam pola sastojaka trenutno. Probacu sutra.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1934
   RE: Pričajmo o hrani...
30.6.2020 20:49:13   
pari
Možeš i galetu sa kajsijama, tako ćeš najviše potrošiti kajsija...testo (brašno, puter, jaje) pa preko puno kajsija i malo šećera i u rernu



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1935
   RE: Pričajmo o hrani...
1.7.2020 7:08:45   
jess021
Moja mama je pravila neki prevrnuti kolac sa kajsijama, nesto mislim da je bio i u tiganju. 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1936
   RE: Pričajmo o hrani...
1.7.2020 9:11:24   
mama Jo
Gledala sam dosta recepata, ne znam sve nesto mislim da se mojima nista tog tipa ne bi svidelo.
Kdlucih danas da im napravim smuti sa tim kajsijama user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1937
   RE: Pričajmo o hrani...
12.7.2020 23:17:20   
mama Jo
Imate li neki proveren recept za cveklunza zimnicu? Nasla sam na netu, ali ako neko sprema po nekom proverenom.
Sutra planiram da je kuvam, moji imaju bas dosta u basti.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1938
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 0:45:00   
Mirko Svirko
Sanjice,divno izgleda taj dezert. 

Ja sam spremala kolac sa kajsijama. Doduse prost lagan ali jako ukusan.Nemam slicu ali napisacu sutra recept.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1939
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 7:36:33   
jess021
Mama Jo, ja ne, ali pogledaj na Coolinarici, pa kad našes procitaj komentare, budu stvarno realni.


Ja vikendici nemam rernu, pa mi trebaju recepti i za rucak, a i za uzinu a da nisu mekike, ustipci, pancerote, krofne.. 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1940
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 8:22:51   
mama Jo
Hvala Jess. Pogledacu, mislim da nisam na Coolinarici gledala, negde srugde sam.

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1941
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 8:42:50   
mama Jo
Buni me to sto uglavnom svuda pise da se cvekla dobro skuva, kad se probode cackalicom da bude skroz mekana, jedino na coolinarici kazu da ne treba skroz da bude mekana 😑

I konzervans? Je l'' stavljate u zimnice? Neki kazu ne nikako, drugi da, on uopste nije stetan, stetnija je plesan koja se uhvati bez konzervansa 🙄

< Poruku je uredio mama Jo -- 13.7.2020 8:43:48 >


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1942
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 9:15:16   
milicicak

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Buni me to sto uglavnom svuda pise da se cvekla dobro skuva, kad se probode cackalicom da bude skroz mekana, jedino na coolinarici kazu da ne treba skroz da bude mekana 😑

I konzervans? Je l'' stavljate u zimnice? Neki kazu ne nikako, drugi da, on uopste nije stetan, stetnija je plesan koja se uhvati bez konzervansa 🙄


Ja nisam stavljala cveklu u zimnicu ali konzervans stavljam uvek i svuda. Bolje hemija nego budj :D

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1943
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 9:38:26   
jess021
Ja svu zimnicu cuvam tako sto dobro zatvorim tegle, pa ih okrenem naopačke da se napravi vakum i tako stoje dok ih ne koristim. Nema sanse da konzervans nije stetan, sve sto sprečava da se proizvod pokvari sprečava i razgradnju te hrane u organizmu, ja ga nikad ne stavljam. 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1944
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 9:40:53   
flamingos
U zimnicu i ja stavljam konzervans,pa mora tako.E sad,ima i nekog načina gde može da se izbegne.Džem,pekmez kada kuvam,sipam u tegle,okrenem ih da stoje na poklopcu destak minuta,pa ih vratim u prvobitan položaj-tu ne stavljam konzervans.❤


(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1945
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 9:54:20   
flamingos
Jess,turšiju je nemoguće ostaviti bez konzervansa,ili?Drugo je ovo u teglama.Kažem,ima načina da se ne stavlja konzervans,postoji i pasterizacija itd.Najbolje je bez hemije,ali gde se mora...


(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1946
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 11:25:54   
nata11
Kako izdinstati pecurke sa povrcem da od toga napravim kompletan obrok? Sta dodati da jelo zasiti?



_____________________________





(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1947
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 11:28:17   
physio70
Pirinac bi bio dobar prilog.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1948
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 11:28:20   
jess021
Flamingos, zasto vracas tegle? Moje stoje tako sve vreme 



_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1949
   RE: Pričajmo o hrani...
13.7.2020 11:28:40   
Ana RR
Nato, možeš sa testeninom, možeš pirinač, belo meso...

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here