Ana RR -> RE: DecembaRRsko dRRuženje (4.12.2017 9:58:10)
Vi baš puno kafe pijete. Ja popijem jednu ujutru i uglavnom ne pijem više. Retko kada skuvam još jednu posle podne.
Dobro jutro, inače. Kod nas se sve beli a sunce sija. Čak je i lepo [sm=smiley36.gif] dete ne ide u vrtić još par dana, evo ga crta plažu i more [sm=smiley36.gif]
Dan [sm=kava.gif] Ja popijem prvu kafu, drugu zaboravim u fioci, i onda nekad u toku dana kad otvorim fioku bude "Jao vidi kafa" [sm=jezicek.gif] Ami je juce izgleda dobio temperaturu od uzbudjenja sto je pao sneg, odspavao malo, i kao nov.
Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRsko dRRuženje (4.12.2017 11:04:50)
IZVORNA PORUKA: Ana RR
Vi baš puno kafe pijete. Ja popijem jednu ujutru i uglavnom ne pijem više. Retko kada skuvam još jednu posle podne.
Ja dve dnevno uglavnom, ako neko dodje il odem mozda 3 ali to nije Ana puno uopste, ne znas kako neki piju po 5-6 kafa , cini mi se po ceo dan piju kafu [sm=jezicek.gif]
Meni je na pola trece vec lose [sm=smiley36.gif] Zavisi kolika je solja. Kod mene je jace burence, a neko mozda pije iz onih malenih, pa je 5-6 kafa dnevno skroz ok.
I ja volim kafu,tri popijemo ja i mm,nekad i vise ako dodje neko. Smizle u skoli,Nina se igra pa da je uspavam,trebamo popodne za Nis,a auto kod majstora,mm ode da vidi jel sredjeno sve.
Ana RR -> RE: DecembaRRsko dRRuženje (4.12.2017 11:19:12)
Ja pijem sa mlekom, ona klasična šolja od 2dl. Ali da bih popila još jednu mora da bude baš veliki vremenski razmak između inače me boli želudac.
evo i mene,bila kod ginekologa.Sad dosla kuci i rucala. ucestvovala prije dvije sedmice u nekoj nagradnoj igri dr.Oetkera i dobila paket sa nekim sitnicama.Kako sam se obradovala da samo znate [sm=smiley1.gif] ko je za kafu 😊
Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRsko dRRuženje (4.12.2017 15:01:12)
IZVORNA PORUKA: Ana RR
Eh, pa to onda nije kafa [sm=smiley36.gif]
Pa to, ovog mozes dosta popiti. A domace sam dosta pila kao student, to se kafenisamo svkih 5 minuta [sm=jezicek.gif]
Da podignemo kafanu [sm=smiley36.gif] Polako pocinjem da sredjujem sobu [sm=smiley36.gif] Za orman je odluceno, da leto traje jos par dana, mrzi me da se sad gnjavim sa tim, to me najvise smori. Ami i mama su odavno u zimskoj varijanti, samo ja i dalje teram kontru [sm=smiley36.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: DecembaRRsko dRRuženje (4.12.2017 21:11:10)
IZVORNA PORUKA: emicaa RR
Anck pa zato te sad boli zeludac,zbog studentskog vremena [sm=smiley36.gif]
Imala.sam cimerku koja je kafu pila kao vodu.
Mene nesto glava danas boli. I sad me cima odoh u krevet. Laku noc devojke!
dobro jutro,u 2 sam ustajala da popijem tabletu za glavobolju. jos malo lezim pa ustajanje,mogla bih dan provesti u krevetu. Anck i mm pije mnogo kafe,da ga neko svako pola sata pita hoce li kafu mebi odbio.
Jutro [sm=kava.gif] Kad je o kafi rec, ja pijem nes bez mleka, tursku bez mleka...sve bez mleka. Tako da je meni 2 soljetine dnevno sasvim dovoljno [sm=smiley36.gif]