|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Inofolic
17.4.2018 12:12:42   
Lady Bug
Zdravo svima☺️
Vidim da tema o Inofolicu nije jos zapoceta pa rekoh aj ja cu 😁 ja sam od februara na Inofolica koji mi je prepisan kao pomoc da zatrudnim. Ima li jis nekog da ga pije? I, naravno, ima li nekog kome je pomogao da dobije bebu? 🤗
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Inofolic
17.4.2018 17:47:16   
mala911
Meni je propisan u januaru, jos nema konkretnog rezultata (user posted image ), ali vjerujem da ce pomoci. Citala sam sve najbolje o njemu. :D

(odgovor članu Lady Bug)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Inofolic
18.4.2018 13:41:20   
lesli
Ja sam ga pila mesecima ali meni nije pomogao, bar ne direktno.

Dijagnoza je bila sekundarni steriltet, pcos sa ovulacijama, blaga IR i trombofilije. Postavljalo se pitanje kvakiteta ovulacije (iako je progesteron 21. dc bio uvek visok, min 60), pa sam ja pocela da uzimam inofolic, a kasnije je endokrinolog dao i glukofaz. Nista od toga nije dalo rezultat i mi smo se odlucili za VTO. U toku stimulacije sam uzimala inozitol (oko 4g) uz ostalu terapiju, vracena je jedna blastocista (ostale smo zamrznuli) koja se hvala bogu primila user posted image

Da li je inozitol imao ulogu u tome, ne znam...ali verujem da nije odmogao.
Ono sto vam je moj savet je da nastavite sa inozitolom, ali da probate da nabavite inozitol prah kao mnogo povoljniju varijantu. Tegla sa oko 0.5kg kosta nekih 30-40$ i traje 3 meseca (4g/dan). Inofolic u istoj dozi traje samo jedan mesec, a kosta isto toliko.

(odgovor članu mala911)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Inofolic
18.4.2018 13:46:49   
lesli
Meni su ga donosili prijatelji iz inostranstva, ali mislim da kod nas mozete da narucite sa iherb-a. Samo vodite racuna o iznosu (mislim da je magicna brojka 50€), da ne biste platile carinu. Inace postoje i kapsule, koje su najprakticnije,ali se prah pokazao najpovoljnijim. A inofolic sam kupovala samo kad negde putujem.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Inofolic
19.4.2018 8:40:09   
lesli
Dunja, moguce da zavisi od problema koji imas. Uglavnom postoje studije na netu da moze pomoci zenama koje imaju IR/PCOS. Valjda snizava IR i smanjuje nivo androgena. Ali pitanje je da li svakome moze pomoci?

Dr Jelena je mojoj prijateljici preporucila inozitol ili ga je ona vec devojka uzimala kad je otisla kod nje. Ne secam se vise... ali poenta je da se nije usprotivila.

Ja sam takodje u vreme kada sam otisla kod endokrinologa mesexima uzimala inozitol, prvo inofolic pa onda taj sto sam nabavljala u inostranstvu. Zena se isto nije bunila, ali je zbog PCOSa i IR dodala i glucophage, misleci da su ovulacije lose i da zato ne dolazi do user posted image iako je u par uzastopnih ciklusa radjena folikulometerija + progesteron. I pokalo se da ovulacije ima i to svaki mesec. Kao sto rekoh, meni ni inositol ni glucophage nisu pomogli, tako da pitaj boga gde je bio problem. user posted image

A sto se Goce tice, ona je videla na izvestaju od endokrinologa da pijem inositol i folnu i rekla mi da imam inofolic koji sadrzi to isto i da uzmem njega. Sto meni naravno nike palo na pamet, kad mogu da za iste pare nabavim tromesecne zalihe umesto za mesec dana :)

Uglavnom moje misljenje je da inozitol ne odmaze, ali je diskutabilno koliko pomaze. Tako da devojke, moj savet je da mu date par meseci sanse (3-4) i ako ni posle toga nema rezultata, trazite dalje gde je problem!

< Poruku je uredio lesli -- 19.4.2018 8:47:33 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Inofolic
10.12.2018 12:14:22   
Svojaposla
Ja sam inofolik dobila jer pokusavam da zatrudnim vise od godinu dana, hormoni su mi u redu, ovulacije svakog meseca, idem na folikulometriju, jajovodi prohodni, ali imam bllazu IR (nemam nikakve simptome i mrsava sam)... Rekla mi je da pijem prvi mesec dva puta dnevno a onda jednom.. Koliko vidim, ovde nikome nije pomogao, ali hajde, šta ću, ne košta me ništa (osim para :) )... Ne znam šta bih još mogla da uradim, vidim da žene spominju da su radile progesteron kao neki pokazatelj kvaliteta ovulacije, meni ništa slično nije predloženo...

(odgovor članu Lady Bug)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Inofolic
10.12.2018 19:35:49   
Sonja976
ja sam ga pila od Decembra 2016. zbog ir ,pa sve do 7 meseca trudnoce (do marta 2018)...meni je dosta pomogao...osim sto sluyi da ublazi ir sluzi i za bolji kvalitet jajnih celija i da snizi tsh

(odgovor članu Lady Bug)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Inofolic
10.12.2018 20:35:13   
vocicana
Joj ja prvi put sada cujem zza taj lek. Zene, kako god drzim vam pesnice i iz sve snage navijam da vam spesve i to sto pre!

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sonja976)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Inofolic
10.12.2018 23:20:51   
Kikiriki17
user posted image

(odgovor članu Lady Bug)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Inofolic
10.12.2018 23:34:55   
veselicaa
IZVORNA PORUKA: Kikiriki17

user posted image

Procitajte pravila o koriscenju foruma!

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.12.2018 23:50:58 >

(odgovor članu Kikiriki17)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Inofolic
11.12.2018 9:34:14   
Svojaposla
To zapravo i nije lek vec suplement. Pretpostavljam da ne bi smetalo bilo kome da pije. 

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Inofolic
11.12.2018 17:11:47   
Hipatija
Ja pijem inofem, isti sastav kao inofolik samo drugi proizvođač. Na glukofažu sam već godinama, a ovo sam uvela krajem avgusta. Meni su se sredili ciklusi od njega, dobijam redovnije i ovulacije su mi redovnije. Zadvoljna sam i nastaviću s njim.

_____________________________

Najvažnije stvari u životu, nisu stvari!!!

(odgovor članu Svojaposla)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Inofolic
23.5.2020 21:39:16   
jabudic
Ja sam dobila Inofolic u januaru znog insulinske rezistencije. Pila sam ga 2 mjeseca, dok grudi nisu pocele da me bole toliko da nisam mogla normalno da funkcionišem. 
Ne znam da li je neko imao takvo iskustvo, mogla sam da napipam (vjerovatno) cistu velicine oraha koja se set_a lijevo-desno. Posle dva mjeseca sam prestala da ga pijem na svoju ruku, ali su me bol u grudima i cista i dalje pratili od polovine ciklusa, pa dok dobijem. 
Evo sad me opet u trudnoci ubijaju grudi, nije bas cista, ali boli sa strane bas jako, ne prestaje. Zakljucak, od januara me bole grudi 🙄😁

(odgovor članu Hipatija)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Inofolic
5.9.2020 10:17:11   
EnaEna
Ja sam dobila infolic combi za ujutro i infolic plus sa vece. Pijem relativno kratko nekih 7 dana. Tako da ne osjecam nikakve simptome.I jos hrpu nekih suplemenata da se regulise IR i da se poveca kvalitit jajnih celija. Ostalo sve mi je u granicama. Tsh od 2,5 kaze da je ok.To mi je dao dr Bjelica jer sam otisla cisto na konsultacije kod njega.Cak kad je pogledao sve nalaze (predali smo za vto tako da sam dosla prespremna) rekao ie da moguce sa ovim da ostanem i spontano trudna. U medjuvremenu mi je odobrena vto na teret fonda. Pa sad sam u dilemi da li da sacekam sled mjesec ili da sad krenemo. Inace vto cu raditi u Banjaluci a u NS sam otisla zbog puno preporuka za dr Bjelicu.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here