lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 09/18 [chat] (1.9.2018 18:00:54)
|
IZVORNA PORUKA: MojMiki Lesli nisam sigurna da li sam citala...ides li na prirodan porodjaj ili cr? Gde ces se poroditi? Ja lecim M , temperatura koja ne popusta vec peta noc. Vadili smo krv, kazu jak virus. Ja sam dobro sem sto ne spavam, ali brinem za M. Dam mu brufen polovinu od kg i deluje tek za oko 1.5h i posle 4h od davanja ponovo temperatura, na paracetamol ne reaguje. Miki, ozdravite brzo! Da li smes da mu dajes nesto za imunitet? Propolis ili nesto slicno? Dunja i da vas brzo prodje osip! Za sada je plan da se ide na prirodni. Naravno ako se ne pojavi konkretan razlog za CR. Moja dr ne smatra da je VTO konkretan razlog i drago mi je zbog toga. Doduse, nece me ona poradjati, jer vise ne radi drzavno, ali ce mi biti "veza". A u planu je Zemun. O NF sam ovde, a i sa strane cula losa iskustva u poslednje vreme. U Visegradskoj nam se poradjala kuma, pre godinu dana i rekla "nikad vise tamo" iako je privatno vodila trudnocu kod doktorke koja tamo radi, tako da je izbor pao definitivno na manja porodilista - Zemun, DM, gradska... Od toga nam je Zemun najblize, a culi smo da su ok. Nego da li je neka od vas cula za program 9 na 9 (jevremova je u pitanju, cini mi se)? Nisu uopste male pare u pitanju, ali uslovi zvuce bas primamljivo.Doduse, sad mi je malo kasno za to, ali pitam onako informativno... A inace vam slabo ide matematika. Ako sam sad 36+, za 10-14 dana je blize 38, nego 37+0 [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|