marketing RR -> Učestvuj u konkursu “Najbolji prijatelji–moj ljubimac i ja” i osvoji karte za bioskop (25.12.2018 22:06:38)
|
Koliko su prijateljstvo i ljubav važni i jaki, saznajte u trećem delu nezaboravne, divne priče o Beli i Sebastijanu, koja stiže u bioskope od 27. decembra! [img]https://i.imgur.com/zrzo5oz.jpg[/img] U novom ostvarenju „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“, koji će se u bioskopima prikazivati od 27. decembra, režiser Klovis Kornilak donosi nam novu priču o ljubavi i hrabrosti koja će bez sumnje osvojiti kako dečija srca, tako i srca odraslih. Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji u kojoj mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence. Zabavno, nenametljivo režirano i zanimljivo ostvarenje „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“ prvenstveno je namenjeno mlađim gledaocima, ali u njemu će i odrasli pronaći nešto za sebe. Da li će Sebastijan uspeti da zaštiti svoju prijateljicu Belu i štence saznaćemo 27. decembra. Kreativni konkurs “Najbolji prijatelji–moj ljubimac i ja” Dragi Ringerajci, pozivamo vaše mališane da sa svojim kreativnim radovima učestvuju u konkursu “Najbolji prijatelji–moj ljubimac i ja” a mi ćemo najbolje radove nagraditi kartama za film "Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji" u bioskopima u Beogradu i Nišu! Radovi na zadatu temu se postavljaju u ovoj temi i mogu biti u formi crteža, kolaža, pesmice, priče kao i fotografije deteta i ljubimca, dobitnike će izabrati uredništvo Ringeraje! U prvom delu konkursa dobitnike ćemo proglasiti 3.1.2019. i nagraditi sa: 3x2 karte za Cine Grand u Beogradu, 3x2 karte za Kombank Dvoranu u Beogradu i 3x2 karte za Vilin Grad u Nišu Dobitnici mogu da izaberu datum i vreme projekcije u periodu od 4.1. do i zaključno sa 6.1.2019. Nakon nedelju dana, nove dobitnike ćemo proglasiti 10.1.2019. sa: 3x2 za Cine Grand u Beogradu, 3x2 karte za Kombank Dvoranu u Beogradu i 3x2 karte za Vilin Grad u Nišu Dobitnici mogu da izaberu datum i vreme projekcije u periodu od 11.1. do i zaključno sa 13.1.2019. Dobitnici treba da nam svoje podatke (ime i prezime, broj lične karte, bioskop, datum i vreme projekcije) dostave istog dana kada ih proglasimo u privatnoj poruci na nalog marketing RR. PROČITAJTE VIŠE >>>
|
|
|
|