|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
24.10.2019 9:28:57   
vonavoj
Popkice,polako,i meni su duzi ciklusi,i bebe sam prenela..i na sam.porodjaj na ctgu nije bila nijedna kontrakcija,dok nisu ukljucili indukciju,i porodila sam se brzo.Bice to sve ok..ok.ja sam se otvarala pre dolaska u bolnicu.

(odgovor članu blizanac2)
Direktna veza do poruke: 576
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
24.10.2019 14:29:18   
Zemunka85
Caos zenske user posted image .

Prethodne dve trudnoce sam ovde trudnovala, znam i neke od vas sa RR druzenja, FB ... a i trecu sam zapocela ovde, javila se, pa napravila pauzu evo do sad.
Sad sam odlucila da vam se javim, i ovaj poslednji trimestar provedem sa vama.
Ja sam od juce u 7m, tako da brojim vec neko vreme dvocifreno user posted image , jedva sam cekala da probijem daj psiholoski broj "jos 100dana"

Dolazila sam povremeno, citala, ali nikako da pisem.
Popkice, ja te aaaapsolutno sve razumem. Ali bas sve. Ni u jednoj od prethodne dve trudnoce nisam strahovala od porodjaja kao u ovoj. Apsolutno spokojno i srecno sam otisla u porodiliste.
Prvi put - jer nisam znala sta me ceka - bzv izazvan porodjaj 2 nedelje ranije, potrajao, indukcija, epidural, usivana .. ali nisam lose prosla. Drugi put fazon "ma znam ja to" btw nikad laksi porodjaj, stila u 1:35 porodila se 2:30, dok su me spremili, usla u salu u sto sam legla u 2:15, znaci 15min sam se ukupno poradjala. Nisam stigla ni za epi, niti usivana..ma sve 5. E sad, kada sam svesna da moze biti i ovako i onako .. sad me je najvise strah. Imam skroz suprotne strahove - te da ne traje dugo, te da l cu da stignem. Te da se ne porodim u kolima, te da ne lezim tamo dugo user posted image . Zapravo nemam pojma ni cega se bojim. Prethodna dva porodjaja avgust, vrucina .. samo haljinica, mm od kuce radio. A sad? Sta cu sad? Zima .. prosle god je u to vreme sve bilo zavejano i odseceno, ja natrontana, mm radi do 18h .. poojam nemam ni kako cu ni sta cu. Moj prag tolerancije na bol je dosta visok, ja sam drugi put jedva presekla da krenem. Uopste nisam izvalila da je to to. U 23:30 sam sestri napisala da nema nikakvih naznaka da ce jos, jer sam imala lazne kontrakcije, koje inace imam svaku trudnocu, celu trudnocu .. uopste nisam izvalila da su se pojacale, a eto posle 3h sam imala bebu u rukama. ALi sam isto tako mogla i da ne krenem ... tako da ne znam sta bih ti rekla da te utesim, osem da negde u dubini duse i iskreno, ja ipak verujem i znam da nam ovaj treci mora biti brzi. Mozda ne laksi, manje bolan .. ali trebalo bi brzi,sto opet nije mala stvar. Zao mi je sto nisi uspela epi, cisto zbog svog mira, ali zelim ti da ti ne treba. Ja cu uzeti taj papir dan ima, ali molim Boga da mi ne zatreba i da sve bude brzinski. Moram ti reci da imam jos 3drugarice, moje godiste kojima je ovo treca trudnoca i da se sve 4 ovaj put najvise plasimo, ako ti je za utehu. Ova jedna je isla i kod psihologa i pila bensedine 2x dnevno cak! Porodila se prosli petak, brzinsi i savrseno i sad se pravi vazna i bodri me user posted image , a ja jedva cekam da se i ja nadjem u toj situaciji. Jos uvek nisam sebi bas nabila pritisak, ali probudim se nocu, razmisljam, vrtim fil, secam se, zamisljam .. sto nisam pre. Pa se iza bebu pitam da li ej sve ok iako je fala Bogu od pocetka bilo (dok sam u drugoj trudnoci imala nekih problemcica), pa sam i Nifty radila kao da "koliko toliko kupim sebi mir" i opet nista, ovaj put :D. Moram ti priznati, procitala sam, da si pisala da je delom zasluzno i to sto su novine do skoro svako malo pisale o tome. Ali bukvalo svako malo. Ni ja nisam citala, ali bas sto ti kazes, procitas naslov i cao ... Drz se popki, videces kako ce ti za koji sat/dan sve biti smesno pa ces nas bodriti user posted image .

Ostale sapAtnice, moram se dotaci bas bolne teme za mene a tu su kg. U prosloj sam se sve ukupuno ugojila 9kg, a sada vec 12. Isto mi je stitan proradila, nzm da li je do toga, koliko citam nije ali bukvalno kvasam. Do 13 nedelje sam dobila 1kg a od 13-23 10kg!!! Nemam pojma sto ... Sad opet ide malo sporije, ali ne kao pre :(. I neke venice su mi poiskakale, isla sam kod vaskularnog i na dopler noge - sve ok, kazu "u rok sluzbe", tako da evo cekam da odsluzim, jos 90dana :D.

Iskreno - nikada se ovoliko nisam radovala i jedva cekala .. a i strepela.
Moj klinac 2g nema pojma, ne kapira nista .. cera (7g) jedva ceka ali je jako tesko podnela sto nije seka. Sada se vec pomirila i srecna je svakako.
Mi smo u fazi kupovine stana, tako da me pakao tek ceka. Moramo srediti sve za 3m a ulazimo u porilicnu ruinu koju treba od poda do plafona srediti user posted image .

Eto ja za pocetak malo poduzi post, ali ne gnjavim ja uvek ovako user posted image .
Pozdravljam vam trudnice, odoh po ceru u skolu, pa na gimnastiku, vezbamo za takmicenje.
Pisemo seeee user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 577
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
24.10.2019 18:21:34   
popkica bebic
Zemunka 😘 mnogo ti hvala na delu posta koji si uputila meni! Koliko god se molila Bogu, zaista sam verujući čovek, ali izgleda mi je vera na ispitu, koliko god se trudila da mislim pozitivno, jako sam uznemirena i uplašena. Čak sam i sama rekla da mi je termin sutra. Lekar je izračunao po ciklusu 20. oktobar, ali ja od starta znam da NIJE. E sada, kažu da će ako se bar malo otvorim do subote da mi izazove porođaj. Ja to ne mogu! Prirodno je uredio Bog. Malo po malo, slabo pa jako i nekako izdrži se. Ali, ovo NE. Pitala sam anesteziologa da li mogu da zovem ako budete indukcije, rečeno je da imam pravo. Ali, budući da nemam ugovoreno onako kako valja, pitanje je hoće li mi izaći u susret.... Ohrabrite me, žene! Valjda će noćas da krene. 

_____________________________

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 578
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
24.10.2019 19:06:00   
kamičak
Popki, navijamo za tebe 💗


(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 579
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
24.10.2019 23:04:38   
Bebana17
Popkice, navijamo da sto pre samo krene, neka se desi vec jednom, prirodno, samo od sebe!!! Saljem ti poljupce!


(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 580
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 6:46:14   
Beca.t
Popki, sigurna sam da ce biti ekspresno!!! Uz tebe smo! 😘

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 581
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 7:46:29   
bubulence
Popki a da vidis na netu kako da sama malo stimulises porodjaj? Meni su u prvoj trudnoci rekli da radim cucnjeve i zaista sam se taj dan porodila, ne znam da li su cucnjevi pomogli ali ne kosta nista da probas. Drzimo palceve! 

(odgovor članu Beca.t)
Direktna veza do poruke: 582
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 8:21:43   
MasnaMasnica
Popki dragaa ne vredi nerviranje kada krene sano to je to.

Ja sam treci put prenela 10 dana. Hajde samo hrabroooo mislim na tebe.❤

_____________________________

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 583
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 8:45:05   
popkica bebic
Žene drage, hvala vam što mislite na mene. Previše sam negative unela u ovu predivnu temu. Jednostavno, nikada pre, niti uvek jednoj trudnoći ili uopšte situaciji nisam imala ovakve napade panike i straha. Zaista bih prihvatila ili indukciju, ali nemam garancije da će mi dati epidural. Teško podnosim bol, a već sam i prilično izmrcvarena anemijom, strahovima i kao majka već dvoje dece, moram svega sama oko njih jer mm nije kod kuće nikada. Na osnovu dužine mojih ciklusa i datuma poslednjeg odnosa, termin je danas. Tako misli i kalkulator trudnoće na netu računa. Jedino ako su spermatozoidi preživeli par dana, a ovulacija bila još kasnije, ne znam. Luda sam. Dojadih vam i svima mojima. Jutros sam imala, danas izvinite, proliv i veliki komad ili traku sluzi, zuckaste boje sam ugledala na toalet papiru. Ne znam da li je to sluzni čep, aliluja ništa se ne dešava. Sa ćerkom je bio roze boje i odmah se stezao stomak.... Bože, sada sam samo zbunjenija! 



_____________________________

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 584
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 8:47:20   
popkica bebic
A još na sve ovde muke i ovaj prokleti telefon kuca šta god mu je volja! 😡



_____________________________

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 585
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 8:54:39   
emicaa
Popkice neke zene pred porod imaju dijareju.Meni je dan prike tako se pojavljivao sluzni cep,bez sukrvice i stalno pomalo.

Kad god da krene zelim ti srecu 😊🍀

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 586
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 8:56:37   
lesli


IZVORNA PORUKA: popkica bebic

A još na sve ovde muke i ovaj prokleti telefon kuca šta god mu je volja! 😡





Popkice, bice sve ok! I insistiraj na tom epiduralu ako ga vec zelis a ne postoje nikakve kontraindikacije da ga primis! To zaista zvuci kao sluzni cep, ali mislim da on nije nikakva garancija kada krece porodjaj. Meni je ispadao po malo od 20 i neke nedelje kako se grlic skracivao.
Sto se telefona tice, moras da pronadjes u podesavanjima kako se gasi auto correct i telefon ce prestati da sam ispisuje reci. Koji telefon imas?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 587
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 8:58:15   
Bojana05
To je to,Popki,telo se priprema,polako ali se priprema🤗🤗🤗izdrzi,ovo je zadnja runda,nema vise,sve si izdrzala,i ako ti se cini da vise ne mozes,izguraces i ovo. Samo juri da krene prirodno a i ako prebacis,kakve veze ima?! Dok god je bebica u redu,cekaj da krene prirodno,podizi decu,stepenice,cucnjevi sto rekose☺️☺️☺️Bas sam uzbudjena zbog tebe🥰🥰

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 588
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 8:58:15   
lesli


IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Popkice neke zene pred porod imaju dijareju.Meni je dan prike tako se pojavljivao sluzni cep,bez sukrvice i stalno pomalo.

Kad god da krene zelim ti srecu 😊🍀



Istina. I ja sam na dan porodjaja po dana provela u wc-u 😎

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 589
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 9:02:31   
popkica bebic
Sony Expiria, ako se ovako piše. Pokušavam veći dve godine da pronađem kako danas isključim ali neće.

Ma, nisam sigurna da je čep. U prvoj trudnoći ispadao mi je šest dana, u drugoj 24h pre porođaja, a sada ne znam. I interesantno je to što sam otvorena samo prst. A jedino jos tegove nisam podizala. 

_____________________________

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 590
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 10:53:32   
Beca.t
Devojke, meni ne stizu obavestenja na mejl...ne znam zasto.
Lep je dan za set_nju, pa da iskoristimo. ❤

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 591
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 11:17:26   
lesli


IZVORNA PORUKA: popkica bebic

Sony Expiria, ako se ovako piše. Pokušavam veći dve godine da pronađem kako danas isključim ali neće.

Ma, nisam sigurna da je čep. U prvoj trudnoći ispadao mi je šest dana, u drugoj 24h pre porođaja, a sada ne znam. I interesantno je to što sam otvorena samo prst. A jedino jos tegove nisam podizala. 




Probaj ovo


Ali u sustini, najbolje je da odes u set_tings na telefonu, da pronadjes koja je tacno xperia (recimo da probas da li imas odeljak software pa about pa tu bi negde trebalo da postoji koji je tacno model i da ciljano za njega trazis kako se gasi autocorrect)

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 592
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
25.10.2019 22:04:13   
Bojana05
Popki kako prodje dan☺️☺️☺️Drzis li se jos?

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 593
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
26.10.2019 8:23:14   
Beca.t


IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Caos zenske user posted image .

Prethodne dve trudnoce sam ovde trudnovala, znam i neke od vas sa RR druzenja, FB ... a i trecu sam zapocela ovde, javila se, pa napravila pauzu evo do sad.
Sad sam odlucila da vam se javim, i ovaj poslednji trimestar provedem sa vama.
Ja sam od juce u 7m, tako da brojim vec neko vreme dvocifreno user posted image , jedva sam cekala da probijem daj psiholoski broj "jos 100dana"

Dolazila sam povremeno, citala, ali nikako da pisem.
Popkice, ja te aaaapsolutno sve razumem. Ali bas sve. Ni u jednoj od prethodne dve trudnoce nisam strahovala od porodjaja kao u ovoj. Apsolutno spokojno i srecno sam otisla u porodiliste.
Prvi put - jer nisam znala sta me ceka - bzv izazvan porodjaj 2 nedelje ranije, potrajao, indukcija, epidural, usivana .. ali nisam lose prosla. Drugi put fazon "ma znam ja to" btw nikad laksi porodjaj, stila u 1:35 porodila se 2:30, dok su me spremili, usla u salu u sto sam legla u 2:15, znaci 15min sam se ukupno poradjala. Nisam stigla ni za epi, niti usivana..ma sve 5. E sad, kada sam svesna da moze biti i ovako i onako .. sad me je najvise strah. Imam skroz suprotne strahove - te da ne traje dugo, te da l cu da stignem. Te da se ne porodim u kolima, te da ne lezim tamo dugo user posted image . Zapravo nemam pojma ni cega se bojim. Prethodna dva porodjaja avgust, vrucina .. samo haljinica, mm od kuce radio. A sad? Sta cu sad? Zima .. prosle god je u to vreme sve bilo zavejano i odseceno, ja natrontana, mm radi do 18h .. poojam nemam ni kako cu ni sta cu. Moj prag tolerancije na bol je dosta visok, ja sam drugi put jedva presekla da krenem. Uopste nisam izvalila da je to to. U 23:30 sam sestri napisala da nema nikakvih naznaka da ce jos, jer sam imala lazne kontrakcije, koje inace imam svaku trudnocu, celu trudnocu .. uopste nisam izvalila da su se pojacale, a eto posle 3h sam imala bebu u rukama. ALi sam isto tako mogla i da ne krenem ... tako da ne znam sta bih ti rekla da te utesim, osem da negde u dubini duse i iskreno, ja ipak verujem i znam da nam ovaj treci mora biti brzi. Mozda ne laksi, manje bolan .. ali trebalo bi brzi,sto opet nije mala stvar. Zao mi je sto nisi uspela epi, cisto zbog svog mira, ali zelim ti da ti ne treba. Ja cu uzeti taj papir dan ima, ali molim Boga da mi ne zatreba i da sve bude brzinski. Moram ti reci da imam jos 3drugarice, moje godiste kojima je ovo treca trudnoca i da se sve 4 ovaj put najvise plasimo, ako ti je za utehu. Ova jedna je isla i kod psihologa i pila bensedine 2x dnevno cak! Porodila se prosli petak, brzinsi i savrseno i sad se pravi vazna i bodri me user posted image , a ja jedva cekam da se i ja nadjem u toj situaciji. Jos uvek nisam sebi bas nabila pritisak, ali probudim se nocu, razmisljam, vrtim fil, secam se, zamisljam .. sto nisam pre. Pa se iza bebu pitam da li ej sve ok iako je fala Bogu od pocetka bilo (dok sam u drugoj trudnoci imala nekih problemcica), pa sam i Nifty radila kao da "koliko toliko kupim sebi mir" i opet nista, ovaj put :D. Moram ti priznati, procitala sam, da si pisala da je delom zasluzno i to sto su novine do skoro svako malo pisale o tome. Ali bukvalo svako malo. Ni ja nisam citala, ali bas sto ti kazes, procitas naslov i cao ... Drz se popki, videces kako ce ti za koji sat/dan sve biti smesno pa ces nas bodriti user posted image .

Ostale sapAtnice, moram se dotaci bas bolne teme za mene a tu su kg. U prosloj sam se sve ukupuno ugojila 9kg, a sada vec 12. Isto mi je stitan proradila, nzm da li je do toga, koliko citam nije ali bukvalno kvasam. Do 13 nedelje sam dobila 1kg a od 13-23 10kg!!! Nemam pojma sto ... Sad opet ide malo sporije, ali ne kao pre :(. I neke venice su mi poiskakale, isla sam kod vaskularnog i na dopler noge - sve ok, kazu "u rok sluzbe", tako da evo cekam da odsluzim, jos 90dana :D.

Iskreno - nikada se ovoliko nisam radovala i jedva cekala .. a i strepela.
Moj klinac 2g nema pojma, ne kapira nista .. cera (7g) jedva ceka ali je jako tesko podnela sto nije seka. Sada se vec pomirila i srecna je svakako.
Mi smo u fazi kupovine stana, tako da me pakao tek ceka. Moramo srediti sve za 3m a ulazimo u porilicnu ruinu koju treba od poda do plafona srediti user posted image .

Eto ja za pocetak malo poduzi post, ali ne gnjavim ja uvek ovako user posted image .
Pozdravljam vam trudnice, odoh po ceru u skolu, pa na gimnastiku, vezbamo za takmicenje.
Pisemo seeee user posted image



Draga Zemunka, secam se da si bila na pocetku i onda si nestala sa foruma 😉 Super da si dobro i da je sve ok. Mnogo mi je drago da ima puno mama koje cekaju trece dete a Bebana i cetvrto. Moj muz govori kako treba za 2-3 godine da odemo po jos jedno, jer imamo jos embriona koji nas cekaju. Ne znam...samo da Bog da da ova trudnoca, porodjaj i bebica budu dobro, onda otom potom.
Meni je trenutno najveca dilema, da li CR da bude u opstoj anesteziji ili da budem budna? Prosli put sam bila u opstoj... odes zaspis, probudis se, jeste da si sav kao pregazen voz, ali prodje i to. Tada mi dr nisu ni dali sa biram. Kazu VTO, mnogo godina hormona, prezrela posteljica, zasto da uopste  rizikuju da slusam sta se prica u sali. Onda mi je dr rekla kako je dobro sto je bilo tako, jer sam malo vise krvarila, morali su da ciste matericu - ako sam dobro razumela, itd...Znaju VTO devojke da smo sve vise puta isle u anesteziju sto kratku za svaku apsiraciju sto na duzu jer smo imale ili laparoskopiju, ili neke druge intervencije...ne znam...verovatno cu poslusati dr sta mi kazi. Ona mi je super! Malo me je strah i jedne i druge anestezije, pa vagam koje se manje plasim.
Popki, mora da je krenulo a mozda i proslo? ❤

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 594
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
26.10.2019 14:20:09   
Bebana17
Beco, super je sto vec znas kako ces se poroditi, a tvoja dr ce te sigurno pravilno savetovati oko odabira anestezije, slusaj nju i uzivaj. Prosli put na porodjaju ja sam bas krvarila, da sam bila budna sigurno bi se uspanicila. 


(odgovor članu Beca.t)
Direktna veza do poruke: 595
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
26.10.2019 19:55:04   
popkica bebic
Moje drage dame mame, danas u 18h rodio se mali Jakov. Porođaj indukovan, epidural dobila, sam čin izgona katastrofa, iako za deset_ minuta, ali ok smo. Ispalo je dobro što sam pristala na indukciju jer je sve bilo prezrelo. Beba, posteljica, mekonijum, pupcanik oko vratića. No, Bogu hvala dobro smo! Ljubimo vas! 👶👶👶💝💝💝😘😘😘



_____________________________

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 596
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
26.10.2019 19:58:02   
Beca.t
Popkiiii, bravo za Jakova!!!!! Super da se brzo zavrsilo!!!! Eto vidis Popki da je sve ok.

Neka je sa srecom!!! ❤❤❤💋💋😍😍😍😍 Izljubi to malo mace!!! 

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 597
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
26.10.2019 20:19:06   
vonavoj
Bravo popkice! Cestitam!Nazad nije moglo,beba mora napolje😂

(odgovor članu Beca.t)
Direktna veza do poruke: 598
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
26.10.2019 20:58:39   
Bebana17
Popkice, cestitam!!! Da ste zivi i zdravi svi zajedno!!! Vidis da se sve dobro zavrsilo! Srecno!!!


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 599
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat]
26.10.2019 21:13:48   
Bojana05
Cestitam,Popkice👏👏👏👏🥳🥳🥳🥳🥳Neka je ziv i zdrav mali Jakov🥰🥰🥰svaka cas_t,zavrsila si i vise ne moras da brines oko toga. Sve najbolje i uzivaj💕💕

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Koliko carskih rezova možete imati i kolik...
Svaka žena je drugačija. Neke se oporavljaju na sličan način nakon svakog carskog reza, dok drugim ženama treba više vre...
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here