RE: Razgovori mama 06/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

bebilule -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 12:40:27)

Hej mame kako ste.
MamaJo, uživajte i odmorite u prirodi.
Pari, puno poljubaca!

Ja na poslu, M kod moje mame, ona koristi stari godišnji, pa ga nisam slala u vrtić. Petak, pobjeći ću ranije sa posla, nadam se. Nadam se kolikio-toliko normalnom vremenu za vikend da odemo negdje malo, do šume bar. Trebala bih i kositi i svašta nešto.

Jess, podsjeti me zadnjom rečenicom na period mog života (taj dio nije znala da živi sa psihopatom). To je negdje kod razvoda meni baš teško palo. Otišla sam na savjetovanje i pitala psihologa Kako nisam skontala neke stvari, kako mi se to desilo. Baš mi je nekako bilo poražavajuće. Objasnila mi je neke stvari i oprostih sebi. Najvažnije da preguraju ovaj prvi period, složiće se to sve polako. Bar zna da sa takvim čovjekom ne treba dalje. Grozno.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 12:50:54)

Bebi, to je verovatno i glavno pitanje - kako nisam videla? Kojim se opteretis kad se desi nesto tako. Ali prosto nekada ne vidis... Ima svega.

smeško -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 13:18:01)

Naravno da ne vidis. Nismo svi psiholozi, a i te psihopate se, po pravilu, dobro kriju.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 13:21:43)

Bas to... Na zalost.
Jess, je l' ti poznajes njenog muza, jesi nekada posumnjala bilo sta, u smislu da moze nesto slicno da se desi? Nadam se da ce bez velikih problema uspeti da resi sve sto je sad ceka.

Mi, inace, danas vec krecemo kuci. To su te,, cari'' mini odmora - taman pocne kad evo i zavrsi se [sm=smiley36.gif]
Ali dobro, bukvalno u poslednji cas smo i odlucili da odemo negde, nismo planirali, tako da je bas prijalo.

pari -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 13:25:13)

Bebi 🤗

T se standardno probudila u 7.Juče popodne smo se videli sa jednom porodicom iz CG, upoznali se, deca se malo igrala...lepo je znati nekog našeg...Danas petak, jupi :)

bikicaV -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 13:31:34)

Bebi, tesko je kad si zaljubljen da rasudjujes izgleda normalno, mozda se i vremenom to nesto prelomi u coveku.
Puno srece za dalje tvojoj drugarici. Samo se nadam da nije povredjena fizicki.

emicaa -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 13:43:15)

Bas zato i jesu psiho,jer odlivnu kriju kakvi su u stvari.Nebi sigurno bila tolike godine sa njim da je sumnala da bi do toga moglo doci.

Pari,Dora se jutros u 6 probudila.Uzela tablet i igrala igricice dok ja nisam ustala.Tuzna je vec danima jer se rastajebod ove dvije sadasnje uciteljice

flamingos -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 13:49:21)

Jess,pročitah,strašno.Pari,pozdrav,uživajte.Ivanka,pročitah,duša draga,uželela se mame.Ljubim vas puno.Pozdrav svima.❤

branki* -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 16:20:32)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jess [sm=smiley6.gif] baš mi je žao, ne mogu ni da zamislim nešto tako.

Jedne naše bivše ringrajke drugarica je na žalost izgubila život tako... tuga..

ja ne znam o kome se radi i o kom incidentu.strasno,jess,prikrivenih ludaka svuda,pa i u nasoj okolini,da te Bog sacuva samo.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 16:41:47)

Dobar dan. Upravo sedoh. Malo pre sam stigla kuci. Prijemni, pa sednice. Sinoc sam legla u 1. Ustala u pola sedam.

Jess, bas je to strasno. Ja sam pod utiskom jedne price. Ne mogu da verujem da deca danas zive u nehumanim uslovima. ☹️ Ni životinje tako ne zive. Bas sam tuzna. Nasa deca su besna sta sve imaju. 

jabudic -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 17:00:12)

Ćao žene,

Ja danas koma, samo mi se spava i vrti u glavi, vjerovatno mi je gornji pritisak 30, a donji umro 🙂
Jess, baš bzvz, nadam se da će se brzo oporaviti i ona i djeca i uspjeti da prevazidju sve to. Moja sestra je bila skoro 10g u braku sa budalom, da se nisu razveli ne garantujem za ishod. Sad uživa, dama, djeca velika, tako se nadam da će i ona izaći iz svega kao pobjednik.
Ček, žene, vi skoro sve radite u školi? 🙂
Mi danas bili na školskoj zabavi kod starijeg sina, završavaju 5.razred i oproštaj od učitelja ove godine, pa mu priredili neka iznenadjenja i poklone, baš je bilo emotivno, plakao je i učitelj više puta. 🥺
Hvala Bogu da je petak, mozak mi ne ustaje iz kreveta ove nedelje.

emicaa -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 17:12:06)

jabudoc zar nisu ucitelju do 4.razreda a posle nastavnici?

Mi set_ali,pa bili na igralistu.Onda otisli po sladoled i kuci

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 17:13:54)

Jabudic, dobro pitanje. Izgleda dosta nas radi u skoli😀

Emi, u, Srbiji je tako. Posle cetvrtog se rastaju sa uciteljima. 

jabudic -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 17:28:38)

Emice, kod nas se u školu polazi sa 6, ali traje 9 godina, tako da su kod učitelja 5 godina. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 17:30:20)

Ajoj jess,mnogo je tuzno..eto i kod jabudic..ima toga..

Jedva sam cekala petak,bas sam umorna...mnogo je naporan tempo..a najvise me deca umore,opet ne zaspe pre 23.a u 7 ih budim.Jabudic,ja ne radim u skoli,ja sam trenutno u rudniku,rudarim greske u knjigama...u racunovodstvu radim.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 17:57:30)

Ja sam ostala u cudu kad sam cula za neke ljude da su prosli kroz takvu situaciju... Sticem utisak da je, u proseku, u svakoj trecoj porodici neki slican problem bio/ili ga ima. Ste je previse cesto.

Mismo stigli i vec sam se umorila od rasklanjanja i ostalog 🤣

I ja sam nekada radila u skoli, iskreno izgubila sam zelju da opet radim tamo 😔

mama Jo -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 18:09:44)

Nego, kad vec pricamo o radnicima skole... Uopste nisam ispratila kakvo je stanje sa testovima, kako su uradili? Sanjice, ti si dezurala, sta kazu deca?
Ima li neko od vas mama da dete polaze?

jess021 -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 19:08:19)

Zene, ne znam sta bih rekla. Svo vreme razmisljam o njoj, danas smo se cule, ocajna je jer nema resenje. On ima zabranu prilaska ali to joj nista ne garantuje. Sistem nam je ocajan, on je u svom stanu a ona sa decom u sigurnoj kuci, katastrofa.

pari -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 19:28:39)

Jess, to je baš strašno.. znamo svi kakav nam je sistem...sve strašno dugo traje nažalost.

Može da se obrati Centru za mame, oni imaju i pravnika i iskustva.I ako možemo nekako da pomognemo, javi

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 19:35:03)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Nego, kad vec pricamo o radnicima skole... Uopste nisam ispratila kakvo je stanje sa testovima, kako su uradili? Sanjice, ti si dezurala, sta kazu deca?
Ima li neko od vas mama da dete polaze?

Dezurala sam sva tri dana. Matematika je bila teska. Kombinovani laganica. mama jo, kod mene je stvar drugacije. Obozavam rad sa decom. 

branki* -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 19:35:15)

IZVORNA PORUKA: jess021

Zene, ne znam sta bih rekla. Svo vreme razmisljam o njoj, danas smo se cule, ocajna je jer nema resenje. On ima zabranu prilaska ali to joj nista ne garantuje. Sistem nam je ocajan, on je u svom stanu a ona sa decom u sigurnoj kuci, katastrofa.

e,to je to.on ostaje u stanu,a ona se sa decom potuca po sigurnoj kuci.kad nemas materijalnu egzistenciju ,onda ispada da zena mora da trpi i da uvek u srbiji bude u podredjenom polozaju,jer jadna nema gde[sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 19:43:08)

i matematika ,sanjice,nije bila teska,pojedini zadaci su bili besmisleno smesni,cak i meni koja sam jezicar,ono sa slusalicama ili sokom i pretvaranje mernih jedinica.ja prvi put dezurala.mislila -to je nesto...bozeee,pa je l oni znjau kako je izgledao nas prijemni za srednje skole,meses dana placas privatne casove svaki dan...ovo ,bre,sprdnja.osnovno.eventualno za bolje djake par zadataka.

inace,i ja volim rad sa decom,ali me nervira skolski sistem i ovo sto se dopusta sad i propagira i najvise me nervira sistem vrednosti i savremena tehnologija me nekad nervira u istoj meri i onda nije to to.ja volim moje odeljenje najvise.40 posto otprilike je sa svim peticama ,divno mi je odeljenje,divnu decu imam kao razredna.

smeško -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 20:51:34)

Da, nije bilo tesko. Bar nije bilo pitanja o Dositeju ove godine.😂Nije problem stanova i boravka, nego sto takve budale ubijaju zene kad ih ostave. Strasno je koliko smo potonuli.Jabudic, evo ni ja ne radim u skoli. 😬 Radim u firmi koja se bavi tehnoloskim konsaltingom. 

jabudic -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 21:22:27)

Smesko, ja jesam profesor francuskog, ali sam u školi radila svega mjesec dana, i to prije deset_ godina.

Baš sam se pronašla u turizmu, svakako radim na neki način u struci, tj.radim (mejlovi, pozivi, programi, ponude) na francuskom osam sati dnevno.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/20 (19.6.2020 21:38:16)

Zene, a kad ti se poklopi psihopata od muza i losi uslovi za zivot to je tek strasno. Ides u posebnu prostoriju da obavis fiziolosku potrebu, deca ti spavaju na betonu. To da ne pozelis ni najgorem nerijatelju☹️ Ceo dan sam lose zbog te price. To je djak moje skole.

Branki, ne pricam o lakim zadacima. Pricam generalno da je deci bila teska matematika. 
Smeško, bilo je pitanje iz opste kulture. Neverovatno mi je da neka deca nisu cula za manastir Žiču.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>