RE: Razgovori mama 07/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

pari -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 19:46:52)

Super za krofne Kh! Javi kakve su. Ja nikad nisam pravila. Mene su kukovi baš boleli u trudnoći i ladno me još uvek bole u nekim momentima, aprošlo je dve godine...

Mi bili kratko napolju, padala kiša...ali toplo je pa je ok...
Meni T nešto strašno plakala malopre, jedva sam je nekako uzela da je ljuljam pa je zaspala...Običmo od umora plače, ali sad je baš dugo plakala i stavljala obe ruke u usta...možda joj i zub izlazi...Uvek mi je žao kad tako jako plaču...
Mi ćemo sutra na plažu, još malo da iskoristimo...
Kako ste mame?

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 19:55:10)

Mi stigli kuci, masina radi odmah. Njih dve gledaju Zaleđeno Kraljevstvo 2, a ja u 20:15 imam online trening sa Feelgodom.
Mama jo, sta ti znaci pocela da dobijam? 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 20:24:16)

Toliko ste pricali ovih dana o krofni, da sam ih spremila. 😀

Bas sam se danas naradila. Mrtva sam. 

pari -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 20:27:04)

Jess, gde gledaju Frozen 2? Na yt nema čini mi se...

Koji ti je to trening sa feelgoodom?
Flamingos, krofne 😊 mm bi sigurno voleo, a i deca...imaš neki lak recept možda bez strašno mnogo ulja? Pogledaću u temi krofne...pisale ste tamo čini mi se

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 20:29:42)

Stavljala je flamingos cini mi se u temi krofne. Ja sam dosadila sa minjinom kuhinjicom 😀

flamingos -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 20:38:59)

Super Sanjice,ako si ih sprenala.Da,stavljala sam u temi krofne..Pari,ako treba nešto slobodno pitaj.Ima tu caka oko krofni kada se prže.😀

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 20:43:21)

Jess, bas sam tamo u temi pisala... Krene mi tako 2 dana rozikasto/braonkasto, sa svim ostalim izrazenim simptomima, pa dok ,, ne probije'' bas me izmuci. Evo konacnonsam dobila pre pola sata.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 20:44:24)

Pari na HBO od nedavno ide Zalesjeno Kraljevstvo 2 pa ako imas onaj program da se vraca 7 dana unazad mozes gledati kad god. Mi smo isto gledali dok nismo dosli u selo.

ivaMark -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 20:49:11)

pari, na sajtu jockantv imas Frozen 2 sinhronizovano, sajt je pun reklama i ostalih s.anja ali dobro dodje 😎😎

Za krofne sam nasla recept na YT bez ulja, peku se u rerni, ali otprilike ih celi dan mesis i cekas da narastu, mesis i cekas...i tako u nedogled.

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 21:00:01)

Haha ja ne verujem. Ali stvarno klliko smo pricale o krofnama sve smo ih spremile 😁

Mi na plac bili uzivali... Kh, kako su ispale?Sanjice,kako su tvoje ispale?Tiziana,  ja gledam to crveno slovo. Prosto gledaju i moji,gledam i ja. Samo kad mi je M piskio u krevet eto tada nisam gledala jer nisam imala vise donjeg vesa za njega.

Tiziana -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 21:40:30)

Ma to je ok MS, ja zaista nikog ne osudjujem, naprotiv. Nego me zanima fenomen crvenog slova i ves masine. Secam se da sam na fakultetu iz Kulturologije ucila o svim tim obicajima i da mi je sve to bilo uzasno interesantno, i profesor je bio veliki kralj, ali se ovoga zaista ne secam.. 

Ja moram priznati da ne vodim o tome racuna. Moje mama i baka su vodile, makar o vecim praznicima. Ja ne. Prosto tempo zivota najcesce ne dozvoljava da disemo, a kamoli da se upravljamo prema tome. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 21:44:25)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Prosto tempo zivota najcesce ne dozvoljava da disemo, a kamoli da se upravljamo prema tome. 

Upravo tako.

Ja se šišala, malopre dođoh iz centra grada (frizerka mi je kod skupštine). Polako ali sigurno se vraćam mojoj skroz kratkoj frizuri [sm=smiley36.gif] pozadi je skroz kratka, napred je duža, eto tek da se kaže da nije klasična kratka kosa.

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 21:48:07)

Pa naravno Tiziana. Svi smo razliciti i svi imamo svoje misljenje. 

A i naravno da ako je zena zauzeta ne moze sve ds uklopi. Prosto obaveze ne daju da se sve ispostuje. Pa nekad zena ne spremi rucak nego kupi pljeskavicu i nije to zlocin a kamoli oko pranja vesa.Ja ne radim i eto gledam to. Ali da radim,  ne znam sta bih radila i da li bi imala vremena da razmisljam kad je crveno slovo. Prosto nisam bila u takvoj situaciji.Za sada pratim to. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:08:28)

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Haha ja ne verujem. Ali stvarno klliko smo pricale o krofnama sve smo ih spremile 😁

Mi na plac bili uzivali... Kh, kako su ispale?Sanjice,kako su tvoje ispale?Tiziana,  ja gledam to crveno slovo. Prosto gledaju i moji,gledam i ja. Samo kad mi je M piskio u krevet eto tada nisam gledala jer nisam imala vise donjeg vesa za njega.

Ispale su takve da su ostale samo dve[sm=smiley36.gif] Deca smazase.

Ja sam caskala sa komsinicom na terasi. Ona na svojoj. Ja na svojoj[sm=smiley36.gif]

Sad udjoh, pa da nesto otkucam.

jess021 -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:10:31)

Pari, da na Hbo smo gledali, a Feelgodom opet ima online treninge, tj ovi momci sto rade u fitnes centru.

Moja deca zelja tv-a, nisu gledale 5 dana. 
Mama jo, bas se mucis sa tim jel da? 
Mirko, i ja ne perem ves na crveno slovo i nedeljom
Sanjice, samo distanca 😁

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:13:41)

Jess, njoj je muz jako plasljiv. Inace, terase su nam otvorene. Nema onog zidica da se sakrijem. To me malo nervira. Ali sta da radim. Slabo ona izlazi na terasu. Samo u vecernjim satima.

flamingos -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:17:57)

Jess,isto-nedelja,crveno slovo-ne perem.Naravno,sto ljudi,sto ćudi.Svako ima prava na svoj izbor.Tiziana,poštujem i tvoju odluku.Još i ako imaš dosta obaveza ko će sve praznike da isprati.❤Da smo živi i zdravi,svako sa svojim verovanjem i običajima,navikama.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:39:30)

Jess, vise mi smeta nego sto to mene nesto muci, sta znam... Posebno jer mi se od nedavno desava. Evo danas sam dobila i skroz sve ok, ali ta dva dana pre me ubi...

Moje devojke zaspale, malo otkuckam i odoh i ja. Grmi 😕

Tiziana -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:43:29)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Ja se šišala, malopre dođoh iz centra grada (frizerka mi je kod skupštine). Polako ali sigurno se vraćam mojoj skroz kratkoj frizuri [sm=smiley36.gif] pozadi je skroz kratka, napred je duža, eto tek da se kaže da nije klasična kratka kosa.

Ja sam se jutros osisala na kratko. Kao Robin Wright Penn u House of Cards.. svidja mi se. 

Tiziana -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:44:37)

ne znam kako sam u isto vreme citirala i Anu i sebe 🤣 Izvinjavam se.. 

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 22:46:33)

Sanjice, samo distanca. Nasa zgrada je otvorebog tipa. Svuda terase i sa jedne i sa druge strane i stanovi pored. Ali nije zgrada zatvorena.

Ali pazimo se mi. Moj jos ne spava. Ne znma odakle tolika energija...A danas je trcao, skakao i vozio trotinet... Setao.. bacao kamencice u vodu.Igrao se u pesku.. bojioo kamencice..Ih bre...

flamingos -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 23:34:04)

Laku noć želim svima.❤

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 07/20 (24.7.2020 23:44:17)

Laku noc Flamingos.. lepo spavajte. Slatko sanjajte.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/20 (25.7.2020 0:08:27)

Vece i laku noc,mm danas bio rodjendan..bila mi sestra i kum,malo caskali na terasi..i evo sad poce kisa..

Ana,cekamo sliku frizure.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 07/20 (25.7.2020 0:15:16)

Von, srecan rodjus tm 😊

Ovde bas biko nevreme, sevalo i grmelo bas jako, sve pucalo. Mladja se probudila, starija se nije pomerila 😊
Ja naravno, cekaj da to prodje da vidim hoce li se probuditi, i sad nema sanse da zaspim. Bozs kako mi fali da bezbrizno spavam ceo jedan dan.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>