RE: Turbo Šlank (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Rivana -> RE: Turbo Šlank (9.2.2012 13:09:12)

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Uh moracu da probam [sm=smiley1.gif]

<probaj recimo sa nekim manjim pakovanjem.... i nemoj da preteruješ .... moja baba ima čuvenu rečenicu "Odraće ti se creva!"   [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Probacu jos i to da vidim hoce li mi pomoci [sm=smiley1.gif] i moja baka je govorila tako [sm=smiley36.gif]

draga ja kupila bozen pocela pijem i jos uvek nista u vezi probave mislim[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

Evo od 09.01.2010 ga koristim [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Turbo Šlank (9.2.2012 13:14:05)

IZVORNA PORUKA: tanjica85

Retko koji proizvod ima potvrdu Farmaceutskog fakulteta. ja bas vodim racuna o tome i kad gledam neki preparat za mrsavljnje to mi je najvaznije. Zasto se npr Bozen Turbo Slank ne prodaje u apoteci, vec iskljucivo u Bozen prodavnici? [sm=smiley25.gif]
Proizvodi koji su stetni po zdravlje valjda se automatski povlace s trzista. [sm=zmeden.gif] ne bi nas pustili da se otrujemo i pocrkamo [sm=smiley25.gif]
Od drugarice sam cula da je od Antikilograma devojka imala problem s stitnom zlezdom...nije mi jasno kako je to moguce? valjda je sve to individualno. nekom prija, nekom ne prija. neko baca pare, nekom do toga nije stalo.

Po tvom nicku bih rekla da si možda i suveše mlada da pamtiš Kokosai kapsule za mršavljenje sa sloganom: "Jedem sve a mršavim". Tek posle dugo vremena na tržištu neko se setio da ih povuče jer su u sebi sadržale jajašca gliste. A koliko je ljudi u međuvremenu zaradilo gliste, o tome niko nikad nije ni razmišljao.

tanjica85 -> RE: Turbo Šlank (9.2.2012 14:08:40)

kamo srece da sam toliko mlada. nickname nije '85 god (mada hvala) vec 8. godina ima moja cerka, a sin 5.

Olga75 -> RE: Turbo Šlank (9.2.2012 15:18:57)

Tanjice , pridruzi nam se i na ostalim temama [sm=smiley1.gif]

tanjica85 -> RE: Turbo Šlank (10.2.2012 9:37:35)

Hoću, samo da se uhodam s forumom. Početnik sam. [sm=bravo.gif]

mala_milichica -> RE: Turbo Šlank (25.6.2012 21:52:49)

Ovaj covek http://www.bozencosmetics.com/sr/index. ... Itemid=112 , je pre 10tak dana umro, ovde u Pozegi. Ne znam tacno koliko je kilograma imao, ali znam da su ga sahranili u sanduku koji su posebno za njega napravili, da ne kazem "sklepali" od obicnih dasaka... a u grob je spusten DIZALICOM....
Eto, da budete informisani o "zdravim" preparatima...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]