Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu



Poruka


branki* -> Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (6.1.2021 10:00:12)

Nesto sto sam napisala u temi decija obuca me je podstaklo da otvorim temu...inace prva tema koju sam otvorila nakon zavidnog staza[sm=smiley36.gif]
Gledala sam decije patike,za devojcice konkretno..S patike platnene,znaci nisu z sneg i kisu,sljokicave,svetlucave imaju odredjenu cenu,visoku.odlicne patike isto poznatog brenda koje mogu i za hladnije vreme jer su kozne imaju pristojnu cenu.a,aopet no name patike iz lida sa jos nizom cenom su takodje dobre.
i ja se razmisajm bice po ovim radnjama tipa waikiki,opozit ,bice svetlucavih decijih za duplo manje para sigurno,a dete ce nositi ionako jednu sezonu,maksimano jednu i po,jer ce noga porasti.ai..onda te patike nisu marka s ili neka druga,nego no name.je li vam to bitno?dete u tom uzrastu ne zna sta je brend i koja je marka i etiketa,ono gleda da li mu je lepo ili ne.mame i tate znaju.ja sam se vodila decijom obucom,ali tema je za sve...za nas odrasle isto...




emicaa -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (6.1.2021 10:39:49)

Meni nije bitno kao odrasloj dal je markirano.Bitno je da je udobro i da lijepo izgleda.Imam obuce koja kosta i po 10e i zadoboljna sam.Za djecu isto tako





jabudic -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (6.1.2021 16:33:07)

Mi kupujemo kvalitetnu obucu, i dobre jakne / kapute. Ovo ispod se svakako ne vidi 😂 Ne robujem stvarno, nosim obicne stvari. Ne pratim mnogo ni modu, furam neki svoj stil koji se ne uklapa ni u sta.




Ana RR -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (6.1.2021 17:10:15)

Meni je bitno da je obuća kvalitetna i udobna. Zimsku obuću za sebe kupim jednom ili dva puta u 10 i više godina i onda gledam da je kvalitetna. Volim geox, ecco, i Marku sam kupovala geox dok je bio manji i dok se stopalo formiralo. Sad sve pre pocepa nego što preraste tako da gledam samo da mu je udobno i da mu se ne znoji noga u obući. Volim i dobru jaknu, tašnu. Ali generalno retko kupujem za sebe, ne patim od trendova, radije potrošim na nešto drugo.




milicicak -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (7.1.2021 16:41:35)

Meni je bitno da je obuća udobna i kvalitetna, i za nas i za decu. Ne gledam marku uopšte. A što se garderobe tiče imam i markirane i stvari sa pijace, meni je bitno da je meni lepo i da se dobro osećam u tome, ne zanima me čiji je potpis 😁




Tiziana -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (7.1.2021 18:50:45)

Ja volim kvalitetne stvari. Ne mora nuzno da bude neka marka, ali mi je bitno da bude kvalitetno. I ja imam neki svoj stil i ne volim da nosim ono sto je moderno, nemam puno garderobe, ali kad kupim, kad nadjem ono sto mi se svidja, onda dam pare. Naravno, ne volim ni da me ''osisaju''.. 





flamingos -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (7.1.2021 18:59:16)



IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Meni nije bitno kao odrasloj dal je markirano.Bitno je da je udobro i da lijepo izgleda.Imam obuce koja kosta i po 10e i zadoboljna sam.Za djecu isto tako


Emice,apsolutno se slažem.❤





Duškić -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (8.1.2021 1:16:09)

Bitno mi je da je udobno i da mi se svidi, ali ne mogu da kazem da ne volim neku finom markiranom torbom da se pocastim ili obucom.




Lilly5 -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (8.1.2021 9:53:28)

Mislim da ne robujem bilo cemu. Ponekad kupim nesto markirano jer mi se svidi. Danas brend ne znaci nuzno kvalitet, vodim se time.





Duškić -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (15.2.2021 10:56:04)

Ne robujem, ali volim da kzpim k pocastim se

Pre svega volim da mi je udobno.
Tako i deci isto, imaju i jedno i drugo.




mati -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (15.2.2021 12:05:45)

Brend ne znači nužno i kvalitet. Ovo drugo je mnogo bitnije...
Volim da se lepo obučem, i preterujem sa stvarima, i obucom, mada, zato mi i traje, menjam, ne nosim isto, i nema kada se pohaba ili pocepa. Na poslu se presvlacim. I baš mi traju stvari.




flamingos -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (4.11.2023 15:21:52)

Ne"robujem"modnim trendovima,ali volim kvalitetnu i udobnu obuću(to su uglavnom patike i to Nike).Što se ostale garderobe tiče bitno je da sam zadovoljna kako mi stoji.Cena je nebitna,ne mora sve da bude markirano.




Srecko47E -> RE: Da li "robujete" modnim brendovima ili ne? (6.11.2023 12:06:46)

Ne i nisam nikad.

Cinjenica da bez problem odem u Seconh hand,koji obozavam,dovoljno govori.


Volimkvalitetne stvari,koji su od dobrih materijala.
brend mi ne znaci nista.




Stranica: [1]