RE: zasto sam tu??? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu



Poruka


sunshine -> RE: zasto sam tu??? (11.10.2008 17:42:50)

gruba sam malo, samo da unaprijed kazem[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
vidi i ti znas fino pisati a ne samo se svadjati. cijenim. jer od toliko postova koje si ostavila 90% je s negativnim elektricitetom. opusti se i uzivaj u zivotu




iva1974 -> RE: zasto sam tu??? (12.10.2008 6:55:06)

IZVORNA PORUKA: sunshine

ogranicene....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
navijacka ili himna ista glupost kako god okrenes
da znas ljubavi moja da sam se ukjlucila ovdje samo da tebe malo stipam
palis se ko suh barut [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ciaoooo


Himna jedne drzave ni u kom slučaju nije glupost ali je manjak kućnog odgoja vrijeđanje i nazivanje iste gluposti sto si ti uradila. Vidim da kad se odjavis sa svojim nickom koji koristiš na RR ba i  prijaviš sa ovim nickom tako da mi je lako skuziti tko u stvari pise.
Daj pusti ovo sto radi i idi malo više uči da bar osnovne stvari znas i neprosipas se izjavama kao do sada.




Anoniman -> RE: zasto sam tu??? (13.10.2008 9:01:21)

Ja zaista nemam komentara žene.

Ajde guppy obriši ovu temu, molim te, POVRAĆA MI SE OD OVIH ...  (napisala sam psovku i samo zbog tebe, guppy, je obrisala)




guppy RR -> RE: zasto sam tu??? (16.10.2008 13:07:11)

Pustila sam vas malo da popričate u ovoj temi, ali mislim da je vreme da se tema zaključa.

Naime, ovde (na žalost) ja unosim red u forum i želim da iznesem svoje mišljenje o temi:

1. Ovaj forum je na sprskom domenu, što bi mnogo ko mogao interpretirati kao forum, koji je namenjen korisnicima na geografskom područu Republike Srbije. Lično mislim, da nije tako, i da je forum namenjen i ljudima koji žive u Srbiji, i ljudima koji se smatraju za Srbe, i ljudima koji nisu ni u jednoj toj kategoriji, ali žele da iznesu svoje mišljenje o temi ovog portala (!!!) - a to su porodica, zatrudnjivanje, trudnoća, bebe, deca, zdravlje, partnerstvo i tako dalje.

2. Izričem dobrodošlicu svima - i ijekavcima, i ekavcima i svakavcima, pod uslovom, da se sačuva jedno osnovno dostojanstvo i da ovakvih razgovora i tema nema.

3. Što se tiče naziva tema i korišćenja jezika - ukoliko smatram, da nešto treba promeniti, ja promenim. Imamo temu "nagi pred detetom", pa sam je ostavila tako i nisam menjala na "goli pred detetom", jer mislim, da svi sa ovog govornog područja razumemo o čemu se radi. Ukoliko nekad odlučim nešto da promenim, ne shvatajte to kao napad na vašu nacionalnost ili način govora, već na moj način razumevanja pojedine reči i usklađivanja sa svojim pogledom na temu.

4. Molila bi vas, da forum ne koristite za ispade mržnje, nacionalizma i tako dalje. Forum je za majke širom sveta - koje razumu ovaj jezik i koje žele sarađivati sa nama i podeliti svoje mišljenje.

5. Ukoliko ne razumete neki izraz, molila bi vas, da se ne uzrujavate, već pitate... A drugu stranu od srca molim, da izraz lepo objasni.

Ima nas puno po svetu, svi imamo svoje korene, svoje priče... Svi imamo svoju kulturu, svoj jezik...
ali svi smo mi ljudi, sa krvi koja teče po nama, i slična su iskustva naših porodica, o kojima diskutujemo ovde.

Molim vas za poštovanje do korisnika ovog foruma.
guppy




lilihip -> RE: zasto sam tu??? (27.9.2013 19:29:38)

Baš čudno ..
IZVORNA PORUKA: nina00

http://www.ringeraja.ba/forum/Po%C5%A1tovani_korisnici%21/m_126248/tm.htm

nisam znala da postoje razlike i zato sam tu





Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]