Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/22 (20.3.2022 21:34:46)
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Gde ste, mame ? Mi smo večeras vodili bebca kod lekara, ima laringitis i pozitivan je na kovid. Verovatno je i M preležala, ali je njoj samo curio nos dva dana. I njega je nosić malo zezao i mislila sam da je prošlo kad se odjednom večeras probudio i krenuo da kašlje i baš otežano diše. U životu se nisam tako uplašila. M se prvi put razbolela sa 16 meseci, ali ni izbliza nije bilo ovako dramatično. Još je ona otišla danas da spava kod babe, nadam se da nije zarazna više, ima više od nedelju dana kako je to slinavila. Evo sad čekam da ona i mm stignu kući. Daco, Bambino, kako ste vi? Ana, je l'''' malo bolje rame? Ivana, šaljem ti grlišu 😊 Milena, moja S je imala dva meseca kad je dobila laringitis. Naprimala se urbazona samo tako. Dobro vece. Mene nema, ali vidim i da slabo pitate kako sam ja😋 Vodili smo T na međunarodno takmicenje u cellu. Osvojila je drugo mesto. Trebala je da bude prvo mesto, ali je komisija imala svoje ucenike. Danas je jedna od člana žirija zvala T nastavnicu i rekla da je T jedno talentovano dete, predivno svira. I pocela da se pravda, zasto nije prvo mesto. A razlog je toliko glupav: gledala je u, publiku. Da vidite kako je bila vesela. Nikakva trema. Postavila sam video na fb-u. Sutra je novi dan i nova dešavanja.
|
|
|
|