RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

dddaca -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (10.1.2023 12:23:15)

Opet kažem, niko nije rekao za tebe, već za sebe. E sad, zašto se ti uvek nađeš prozvanom, to već ne znam. Ali ako tebi tako ispada, možda ima razlog zašto. Time već ne mogu i ne želim da se bavim.

flamingos -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (10.1.2023 12:32:11)

Vidi Daco,to čime ti želiš(ili ne želiš) da se baviš je samo tvoj problem.Dovoljno sam iskusna i mogu da pročitam između redova.Ne dotiče me apsolutno ništa od onog što napišeš.A prava na svoje mišljenje imam i ja,kao i ti,a i svi ostali.

dddaca -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (11.1.2023 16:01:10)

Stvarno ne vidim razlog za ovakvo obracanje, ovo nije prvi put da me tako napadas. Reci cu jos jednom, niti sam te spomenula, niti sam govorila u tvoje ime. Samo u svoje. Veruj mi, nisi predmet mojih razmišljanja, a još manje pisanja.

flamingos -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (11.1.2023 17:03:40)

Ma samo opušteno.Piši šta god hoćeš,ne zanima me.Ne napadam te,niti sam.Tvoje mišljenje,tvoja stvar.

nata11 -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (27.1.2023 14:10:33)

Paket je danas stigao javili mi. Vec je otvoren i krenuli da slazu slagalicu [sm=smiley1.gif]
Stvarno ima svacega. Nisam znala da ce biti i nesesera.

Hvala RR[sm=smiley1.gif]

dddaca -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (27.1.2023 14:30:02)

Super Nato, cestitam jos jednom [sm=bravo.gif]

flamingos -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (27.1.2023 15:03:17)

Bravo Nato.❤

dunja RR -> RE: POKLON PAKETI: Za dete i mamu ♥ (decembar) (27.1.2023 16:55:45)

Juhuuu [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]