Diabla -> RE: RR kafana (13.8.2025 4:10:03)
|
Kakva nostalgija me uhvatila u sred noći, kakav flešbek... Drage moje stare drugarice sa RR ( ppzdrav i novima, srednjima, itd) Srednje dijete ima stomačni, povraća u 2 ujutru, ležim pored njega i sjetim se nas nekada ... Čim se neki jad pojavi, odmah se pali laptop i traži savjet. Uvijek je neko bio tu. Ne tražim savjet, sad smo sve veteranke pretpostavljam, no me uhvatila nostalgija za onim divnim vremenima bez druš.mreža, kad je tek poneko imao FB, a RR bilo utočište. Koliko smo suza, radosti, tuge, muka, sreće skupa dijelile... Ja sad kucam sa telefona, i ne znam da li sam nekoga citirala, ili odgovaram :) Čak sam se sjetila iz prve korisničkog imena i šifre. Vidim da forum nije aktivan kao nekada, nažalost.... Eto, ja samo da se javim. Ne znam ni kolika su vam djeca, ne smijem da pitam, strah me da ću se onesvijestiti koliko sam stara... Guppy, Ana, pozdrav veliki, vidjeti samo vaše neke postove među zadnjima, ko zna gdje je sada stara ekipa. Odoh nazad na spavanje. Nedostajete svi.... Divna vremena....
|
|
|
|