Matursko veče (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka

Poruka

Peace* -> Matursko veče (30.5.2025 10:57:15)

Mi ove godine imamo dve maturske večeri.

Luka završava gimnaziju.
Stajling: crno! [sm=smiley36.gif] Za sada je kupio crnu košulju, i hteo je crne farke, ali izgleda će ipak poći da nađe crne pantalone, obzirom da će mu pratilja imati glamurozan haljetak. Dopada mu se i ideja sakoa, ali matursko veče je 22.06., i puno mu je košulja dugi rukav + sako.

Marko završava osnovnu.
Stajling: bela košulja, farke, bele patike. Prosto ga mrzi da ide u šoping i ima Lukinu košulju od male mature. [sm=smiley36.gif] U njihovom razredu ima duplo više dečaka nego devojčica, tako da idu dva dečaka na jednu devojčicu. Matursko veče je 07.06.

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (30.5.2025 15:56:31)

Peace, očekujemo slike momaka (sakrij lica, da vidimo stajling 😊)
Duga teget haljina i bež patike (jer ako obuje štikle ode preko 190 cm 😂) 
Planirala je i neku teksas jaknu preko, ali, kako prognoziraju preko 30 stepeni narednih dana, možda i preskoči.

Sanjica26 RR -> RE: Matursko veče (31.5.2025 15:33:42)

Nasa je kraca haljinica pufnasta, sa patikicama.[sm=smiley1.gif] Jedva prezivesmo ovu kupovinu. [sm=smiley36.gif] Evo upravo smo zavrsili.

flamingos -> RE: Matursko veče (2.6.2025 9:35:03)

Crna,kratka haljinica,klasična.Ostaje obuću da kupi (naravno,štikle ne dolaze u obzir-kad kažem štikle-mislim na visoke).Nikad ih nije ni obuvala,pa da izbegnemo neke nepredviđene situacije.🙄Ovih dana idemo u šoping.Ima lepih sandalica,ravnih ili sa malo podignutom petom.Šta se njoj dopadne.Dolaze u obzir i patike.Videćemo.

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (2.6.2025 12:27:43)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Nasa je kraca haljinica pufnasta, sa patikicama.[sm=smiley1.gif] Jedva prezivesmo ovu kupovinu. [sm=smiley36.gif] Evo upravo smo zavrsili.

Moja neostvarena želja da haljina bude kraća 😁Super Sanjice, sigurna sam da joj prelepo stoji. 
Probala je nekad proletos, kad smo gledale po gradu, 2 kraće haljinice, baš za njen uzrast, nije dobro izgledalo, mnogo su joj bile kratke. 
Sad kupuje neke šnalice za frizuru 😀

lesica -> RE: Matursko veče (2.6.2025 14:43:46)

Oooo nova tema [sm=bravo.gif]

L će crnu top haljinu do kolena ( moja haljina, nije htela da kupuje niti šije išta) uz DR Martens čizme koje svakako nosi, i uz sve se po njoj uklapaju (ni tu nije htela da kupi išta, bar njihove cipele ) Ogrlica je njen rad [sm=smiley1.gif]
Što je najbolje, izgleda fenomenalno, svoja je potpuno.
Kosa već uveliko ofarbana, tu će da pusti frizerku da je isfenira kako ona misli da treba. Šminku će solo onako kako zamisli.
I to je to.

Vodi dva drugara, i sad ih ubeđuje da se mečuju tako da i oni nabace malo boje na kosu (od toga nema ništa [sm=jezicek.gif])

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (2.6.2025 15:57:01)

Lesi 😍 Zamišljam je uveliko! Vrh stajling! 👸👸👸👸👸

Peace* -> RE: Matursko veče (3.6.2025 8:36:28)

lesice [sm=love.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Matursko veče (3.6.2025 11:22:38)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Moja neostvarena želja da haljina bude kraća 😁Super Sanjice, sigurna sam da joj prelepo stoji. 
Probala je nekad proletos, kad smo gledale po gradu, 2 kraće haljinice, baš za njen uzrast, nije dobro izgledalo, mnogo su joj bile kratke. 
Sad kupuje neke šnalice za frizuru 😀

Iv nije previse kratka. Skroz je pristojna. Starke patikice je dobila besplatno.[sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (3.6.2025 22:53:24)

187cm... ne znam dal da se smejem ili plačem 🙄
Kupila je za vikend lanene pantalone u H&M, sreća pa podavijene nekih 7-8 cm pa sam to ošila i odnela šnajderki da lepo porubi. 

Tiziana -> RE: Matursko veče (3.6.2025 23:35:31)

Ivana boga mi je visoka. Ja sam mala, ubedljivo najniza u svojoj porodici pa mi njena visina deluje bas visoko. Ali u danasnje vreme su sve devojke povisoke tako da ona nece delovati mnogo visa od ostalih. Saljite slike sa mature,ako vam deca budu dozvolila:-)

dunja RR -> RE: Matursko veče (4.6.2025 11:01:14)

Jao bre, pa da li su to one male Ringeraja bebe... matura!

Hoćemo slike, hoćemo slike [sm=smiley27.gif]

Iv zezaš, 187cm??!!

Da li grešim ili smo nešto jednom gledale, da je moja M bila njene visine u tom uzrastu? Ili sam pomešala sa još nekom visokm devojčicom[sm=smiley36.gif] M je sada sa 6 godina viša od nekih Savinih drugara koji su 4. razred [sm=smiley29.gif]

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (4.6.2025 14:21:04)

Dunja, ne zezam se, u kući ne sme da se pominje visina. Jeste ona i Milica istom brzinom rastu 👸
Mene iva prestigla na kraju sestog. Kad stane pored mene jos malo pa bradom moze teme da mi dodirne. 
A ja kao nisam niska, 172

dunja RR -> RE: Matursko veče (4.6.2025 22:54:59)

Iv, ja 171, tu smo :)

Neka su nam žive i zdrave i visoke [sm=smiley27.gif]

A Sava moj kad kaže sestri, Milice ja jesam visok, ali ti si baš preterala [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (4.6.2025 23:37:01)

Da nam dohvate sve što je visoko 😂

lesica -> RE: Matursko veče (7.6.2025 20:52:33)

Prošlo je i to famozno matursko veče [sm=bravo.gif]
Divno im je bilo, utisci se tek sležu.
Sjajno su svi izgledali i sjajno su se ponašali, na opšte zadovoljstvo svih.

Razrednu su uspeli da ostave bez teksta sa pažljivo biranim poklončićem.
L ih je sve ( i razrednu i društvo) izbezumila sa poklonom za sve koji im je spremila, za koji niko nije znao.
Uradila je karikaturu odeljenja - original je dobila razredna naravno, a odštampane kopije sa posebnom posvetom vi ostali, kako bi im nešto originalno ostalo za sećanje na prethodni osnovnoškolski period.

flamingos -> RE: Matursko veče (7.6.2025 20:57:19)

Lesi,divno.Bravo za tvoje dete!❤️Nama je matursko veče.26.juna.

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (8.6.2025 19:21:18)

Bravo Lesi! Originalna do kraja! 😘🍀

IvanaSK RR -> RE: Matursko veče (9.6.2025 11:05:37)

U ovim situacijama mene spice emocije.... Setim se Lenke kad je bila malaaa, mislim da je tek krenula u prvi razred kad su se ona i moj sin igrali.. A sada velika ❤️❤️. 

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (9.6.2025 11:44:05)

Jaoooo mi večeras ❤️

flamingos -> RE: Matursko veče (9.6.2025 11:55:40)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Jaoooo mi večeras ❤️
Želimo im lep provod!❤️Šaljemo puno pozdrava i poljubaca tvojoj maturantkinji i želimo joj sve najbolje u daljem školovanju,a i u životu!❤️

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (9.6.2025 17:31:44)

Hvala hvala ❤️ 

Tiziana -> RE: Matursko veče (9.6.2025 20:01:44)

Oh Lesice, bravo za devojku! Verujem da su se svi odusevili poklonom. Uspomena za ceo zivot !
Inace ja se i dalje najvise druzim sa drustvom iz osnovne. Neki su se i vencalj, svi smo se okumili.Moja deca i dalje se najvise druze sa decom sa kojom su bila u vrrticu iako sada ne idu zajedno u odeljenje i imaju nive drugare, ali se najvise druze sa decom sa kojom su odrasla. Mislim da su to neraskidive veze.
Inace Lesice juce sam bila aa drygaricom koja radi u Petoj i opwt je.pominjala kakvo je fantasticno to bio hemijsko odeljenje kod njih.
Ivanka javi kako je vase vece proslo.Malo je pala temperatura, nece se deca bas kuvati..

Ivanka 75 -> RE: Matursko veče (10.6.2025 21:34:05)

Fenomenalno je bilo! Deca očaravajuća, ja sam do ponoći gledala slike i cerila se koliko su lepi i elegantni.
Još me drži utisak ❤️

lesica -> RE: Matursko veče (24.6.2025 19:54:45)

Tizi, hvala za info za Petu. Ona jedva čeka septembar, izgleda da će joj biti 1-2 drugara iz Petnice tamo takođe.

Iv, divna je I bila, sve sam propratila na mrežama [sm=bravo.gif]

Ajde ostale, kakvi su utisci, kako je prošlo maturski veče?

Stranica: [1] 2   Sledeća stranica >   >>