Psihičko stanje posle uzimanja lekova za mršavljenje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

nevenanensi -> Psihičko stanje posle uzimanja lekova za mršavljenje (29.7.2026 12:53:19)

Već neko vreme koristim Wegovy i za sada se osećam zaista dobro. Naravno, prija mi što kilogrami polako idu dole, ali sam primetila da sam i nekako rasterećenija i mirnija kada je hrana u pitanju.

Baš zbog toga me zanima kako je bilo kod vas kada ste započeli terapiju Wegovy-jem, Ozempicom ili nekim drugim lekom za mršavljenje.

Ne mislim samo na fizičke promene, već na psihički deo. Da li ste bili srećniji, smireniji, motivisaniji ili vam je možda bilo teže da se priviknete? Da li vam se promenio odnos prema hrani ili ste imali neke emocije koje niste očekivali?

Volela bih da čujem iskrena iskustva, jer se uglavnom priča o kilogramima i rezultatima, a mnogo ređe o tome kako se ljudi zapravo osećaju tokom cele terapije.

Ana RR -> RE: Psihičko stanje posle uzimanja lekova za mršavljenje (29.7.2026 13:07:45)

Mislim da sve ovo može biti svrstano u jednu temu, nema potrebe za otvaranjem novih. Kopiram post tamo.

Stranica: [1]