|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako znati da je kraj?
22.12.2009 21:56:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Razumem te draga,i ja bih preko svega i svacega presla zbog ljubavi i prelazim trenutno i nadam se ... al verujem da nekad dodje kraj tome da se predajemo i ne mozemo vise...

Divim ti se sto imas hrabrosti da odes do tvojih i da razmislis,ja nisam imala snage za to! Opet placem i ja...
user posted image user posted image user posted image

Da, u pravo tako, došao je taj trenutak kada imaš osećaj da kud puklo da puklo ti jednostavno ne možeš više. Teško je otići, veruj mi, teško je i ako se odlučim za kraj vratiti se ovde i pokupiti sve svoje stvari, ali mislim da je to moram učiniti sebi, moram dati sebi priliku da dobro razmislim i izaberem šta želim u svom životu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 251
22.12.2009 21:58:16   
Anoniman
Jao draga user posted image user posted image user posted image kad bi mogla ja bih ti savetovala sto pre da krenes,da ne cekas mnogo!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 252
22.12.2009 21:59:52   
luma
Draga ne znam sta da ti vise kazem a da bude "pametno". Ti najbolje znas, ali opet moja luda glava misli da otvoreni razgovor negdje nasamo par dana bi bacio sve karte na sto.
Puno srece od srca!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 253
22.12.2009 22:01:56   
Anoniman
Iskreno,moje misljenje se promenilo od tvog posta oko njegovog ponasanja pre nekog vremena!

(odgovor članu luma)
  Direktna veza do poruke: 254
22.12.2009 22:03:02   
Anoniman
Da, rekao mi je da to sve ne želi sada, želi nekada, a kada to ne zna... Sve je to jako nezrelo i bez argumenata user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 255
22.12.2009 22:05:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: luma

Draga ne znam sta da ti vise kazem a da bude "pametno". Ti najbolje znas, ali opet moja luda glava misli da otvoreni razgovor negdje nasamo par dana bi bacio sve karte na sto.
Puno srece od srca!

Toliko vremena sam provela pričajući... usta su mi se više osušila!!! Šta bih rešila time da provedem par savršenih dana, šta kada se vratimo u svakodnevicu? Postao bi zreo i odgovoran jer smo proveli par lepih dana? To je rešenje za neku drugu vrstu problema, a ne ovu koja mene muči. Ipak ti hvala na trudu i savetima user posted image

(odgovor članu luma)
  Direktna veza do poruke: 256
22.12.2009 22:06:12   
Anoniman
Katjice, hej!!! Pa ja sam mislila na dvoumljenje tipa da li je to stvarno to, ono normalno trtarenje koje nam se skoro svima ponekad desi, ali pistolj?!?!?! Pa jel ti mozes da se osecas sigurno pored njega?
Kazes da si dala svoj maksimum. Ako on to ne zna da ceni, sve sto si mu pruzila, i idalje se tako ponasa, i sve to sto ti je radio...stvarno ne znam sta da ti kazem.
Veruj mi samo jedno-ako te je jednom maltretirao, uradice to opet. Ako te je jednom udario-nece biti poslednji put. Sanse da se takve ruzne stvari, nekad u zivotu, kad dodju veliki problemi, ne ponovi-ne znam da li uopste i postoje.
Pa zar si to zasluzila u zivotu?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 257
22.12.2009 22:06:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Iskreno,moje misljenje se promenilo od tvog posta oko njegovog ponasanja pre nekog vremena!

Da, neke stvari se drugačije gledaju kada raspolažeš svim činjenicama, ali meni je mnogo teško da pričam o tom periodu svog života user posted image Nikada ne bih verovala da ću i sve ovo napisati na nekom forumu!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 258
22.12.2009 22:09:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Katjica

Nikada ne bih verovala da ću i sve ovo napisati na nekom forumu!!!

Pa draga ovaj forum se razlikuje od svih i sama znas to!

IZVORNA PORUKA: Nedja
Pa jel ti mozes da se osecas sigurno pored njega?

I ja sam htala to da pitam!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 22.12.2009 22:11:13 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 259
22.12.2009 22:11:22   
gagana83
Pratim sve od pocetka,nisam htela da se javljam ali sad moram.
Slazem se sa Nedjom,ne bi mi palo na pamet da ostanem pored coveka koji me krade a ovo za pistolj da ne spominjem.Moj ti je savet da ga ostavis,sta treba, da pored njega strepis za svoj zivot???????Sutradan tvoje dete da gleda kako mlatara pistoljem po kuci?
Sorry mozda sam surova ali to je moje misljenje!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 260
22.12.2009 22:13:35   
JULIE
Kacice pile,odlazak kod roditelja nece uciniti da problemi nestanu,ali ce svakako pomoci da razbistris glavu i dobro razmislis o svemu.Kad se vratis trebalo bi da sednete i da lepo i ozbiljno porazgovarate.Ako prihvati neke tvoje uslove i zeli da se promeni pruzi mu jos jednu sansu,ako vec par dana posle razgovora krene po starom znaci da njemu nije stalo da se ako treba i zadnjim atomom snage bori za vasu ljubav...Drzim ti palceve i svimuser posted image sam uz tebe...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
22.12.2009 22:41:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: luma

Draga procitala sam sve tvoje postove.Nemoj me pogresno shvatititi ali ja se ne bih jos uvijek "predavala".Umijesto mami i tati otisla bih negdje nasamo s njim ako imas mogucnosti.Par dana,mislim da bi rijesila svoje nedoumice, naravno ako mozete naci vremena.Jer jos uvijek vidim da ti je pravo stalo do njega. Jos jedna sansa za tebe i njega!? Nista te ne kosta. Naravno sve je do tebe.
Puuuno srece i veeeeeeeeliki KISS

I posle par savršenih dana nasamo provedenih bilo gde i njegova obećanja i sve što ide uz to, morali bismo da se vratimo u svoj život i šta bi me onda dočekalo user posted image Mislim da mi to ne bi rešilo problem već bi mi dalo još materijala da se sećam lepih trenutaka user posted image Mnogo toga sam pregurala sa njim, pre malo više od godinu dana mi je život bio pravi pakao sa njim (nikada još nisam ispričala sve detalje), ali bilo je i toga da me potkradao, lagao, uperivao pištolj u mene da ga ne ostavim i još mnogo strašnih stvari user posted image Tada sam pregurala, istrajala, pokušala sve da mu oprostim i nikada mu ne prebacim za taj period mog života. Stala sam opet na noge, verovala u nas i opet dala sve od sebe, ipak ceo taj period je ostavio traga na meni, ja sam od tada drugačija osoba i mnogo više plačljiva i emotivnija ali to prepisijuem stresu i tada pogubljenim nervima user posted image Da je meni neko oprostio sva ta sranja i pružio mi novu šansu ja bih bila mnogo zahvalnija i srećnija a naredni period bih posvetila tome da nadoknadim sve osobi koja je to preživela zbog mene... Mogao je na milion lepših načina da iskoristi ovu šansu koju sam mu dala user posted image Baš zbog toga što sam tada pogazila sebe i sve svoje principe on je shvatio da može sa mnom da radi šta god hoće. Svaka svađa se završavala sa time - kad me nisi ostavila tada zbog tako krupnih stvari, nećeš ni sada zbog svih ovih sitica user posted image

do ovog posta, još sam pomalo htela i da ga branim i "dam" mu još jednu šansu,ali.....

ne katjice, ti nisi pali andje sa slike, tebe je on napravio takvom, dao ti je takav lik....desilo ti se isto što i meni, menjajuću njega gubiš sebe!!!!

draga moja, to je put sa koga nema povratka, ili sa kog se retki vraćaju, ljubav i srce neko će zalepiti ali dostojanstvo i ponos trebaš sama da gajiš samo za sebe, a ko će pobediti ako se boriš jedan na jedan  SAMA SA SOBOM? ti draga, ali ti ćeš i izgubiti...neka pobedi katjica feniks, katjica andjeo, neka izgubi ona koja je sagla glavu pred problemom koji pumpa i uveličava samog sebe, a ako se ne saseče u korenu, progutaće sve što je ikad vredelo...a onda ćeš doći u situaciju da mrziš i pljuješ samu sebe zbog svojih postupaka, a u medjuvremenu izgubićeš dragocene dane, mesece i ne daj Bože kao ja skoro 2 godine....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 262
22.12.2009 22:42:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja

Veruj mi samo jedno-ako te je jednom maltretirao, uradice to opet. Ako te je jednom udario-nece biti poslednji put. Sanse da se takve ruzne stvari, nekad u zivotu, kad dodju veliki problemi, ne ponovi-ne znam da li uopste i postoje.
Pa zar si to zasluzila u zivotu?

Divna si devojka... zrela, pametna...emotivna....  beži kuda te noge nose, draga.... kakav pištolj, kakvi bakrači... ti bi još decu s njim, draga.... nešto što će te čitav život vezati za njega htela ti to ili ne.... jeste, mlad je, kontam ja to... ali mislim da tu nema *leba, draga....
jbg, sad smo sve najpametnije ali znam šta bih ja uradila dok ima vrem,ena.
A ti ga draga imaš na pretek. samo ako budeš hrabra, istrajna i stegneš srce.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 263
22.12.2009 22:56:53   
Verus
Katjice draga imas moju podrsku sta god da odlucis...mozda nije bitno, ali tu samuser posted image nisam ovih dana stigla na rr, ali idem da citam pa cu mozda imati i nesto korisnije da ti kazem....a do tada, samo puno ljubavi i user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
22.12.2009 23:00:24   
JULIE
A jooj,pa ja tek sad videh ovo za pistoljuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 265
22.12.2009 23:49:54   
cipiripi
ah...i mene je jedan pretukao...ubio je boga u meni...
meni mozak u takvim situacijama radi 200/h !!!!!!
htela sam da ga ostavim...strpao me je u kola opalio pesnicom i odve van bg u njive..pretio , tuka, sutirao me u stomak...
nije mi vise vredelo ni da placem, ni da se pravadam jer oni uvek misle da je razlog "NEKI DRUGI DECKO" i tu odlepe... tako da sam okrenula drugi list..kako sam pukla, kako ne mislim tako, kako sam ja luda a ne on, izvinjavala se..i onda je njegovom debilnom mozgu doslo do glave da prestane da se izivljava , bije..sutira...
pomirili smo se nasred njive (poljubila sam ga i gadila se njega)..sela u kola i krenu je da vraca kuci..
zeneeee..kad sam videla svoju zgradu, mislim da mi je to najlepsi osecaj u zivotu bio...
penjem se kuci...vidi me otac svu krvavu sa razbijenim nosem...pada covek u trans..
ispricam mu sve, zovemo miliciju....dobija zabranu prilaska...

Draga, nek ti je ovo nauk!

Ko jednom digne ruku na zenu, spreman je za sve one grozne stvari, i uradice ih kad tad..

Pamet u glavuu!

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 266
22.12.2009 23:51:36   
Trcosava
draga i mila Kaćice,

Krenula sam da ti opisujem kakvu sam ja situaciju imala u pp - da ne pišem jednu te istu zgodbu na forumu po raznim temama xy puta, no greškom sam kliknula nešto za format teksta i sve je nestalo, a pored Ane nisam baš imala vremena da ispišem sve ponovo pa sam mislila sutra da ponovim

ALI

kad sam videla PIŠTOLJ - nemam šta da ti kažem osim - idi što dalje, danas sutra da imaš dete, malo li je što strepimo nad njima zbog svakodnevnih stvari - treba li ti u životu da misliš kada će njemu da pukne film?
Davno sam se sebi zarekla da nikad fizičko maltretiranje neću trpeti pa tačno 100 dece imala.
Niste venčani (i da jeste - ne menja situaciju)  da sam ja na tvom mestu bih otišla i ne osvrtala se nazad

Podvukla sam ono jer to je ono što bih ja uradila i sve ovo gore je ono što bih ja uradila - ti ga znaš najbolje, ti znaš šta će TEBI prijati

Tvoj avatar me podseća na moj period, kada sam pored bivšeg muža se osećala sama, kao da eto imam druga pored....

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 267
22.12.2009 23:53:46   
JULIE
A joj cipiripi sva sam se najezila...nego ajde u cekajuci deda mraza da se malo cerekamouser posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 268
22.12.2009 23:54:33   
cipiripi
sad cu...samo da odem kuci da udzekam laptop na punjenje posto sam kod svekrive u stanu ispod user posted image

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 269
23.12.2009 1:10:51   
Verus
Katjice draga, ti najbolje poznajes njega a jos bolje znas sebe....ako ne vidis sebe pored njega u buducnosti, ne SADA, nego 5 ili 10 godina od sada, prelomi, okreni list i idi.  ZNAM da je jako tesko, ali moras biti sigurna da je to stvarno ljubav a ne samo navika.  Znam da je tesko odjednom, da on nije tu, da ti nisi sa njim, da ne idete zajedno u teretanu, itd.  Ali sama si rekla da ne zelis da tvoje dete jednog dana bude dete razvedenih roditelja.  Hvala bogu mlada si, i znam da si jako zelela bebu i da je i dalje zelis, ali hej, mozda za godinu dana naleti ljubav tvog zivota i sa njim imas sve sto si zelela!  Isto tako znam da je tesko izaci na dating scene, tj. ponovo biti sama, traziti sa kim ces izaci, popricati poceti vezu, sve to moze biti jako zastrasujuce, ali to ne znaci da treba da se zadovoljis sa necim sto mozda nije TO.  Divna si dusica, ja to znam, i bice sve u redu na kraju.
Zasto za pocetak, ne pokusate da se odvojite, odmorite mesec, dva pa vidi gde to vodi?  Eto, ako ce ti to dati mirniju dusu, probaj tako. 

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Katjice.... draga... jel ti to njega ostavljaš? 

Za sada idem kod mojih, a da li je to definitivno kraj to ćemo tek da vidimo. Treba mi vremena da svarim činjenicu da se više neću buditi pored njega, i da zbog toga osetim ne sreću, za početak mi je dovoljno da prevaziđem da ne plačem zbog toga.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
23.12.2009 1:18:37   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Katjice draga, ti najbolje poznajes njega a jos bolje znas sebe....ako ne vidis sebe pored njega u buducnosti, ne SADA, nego 5 ili 10 godina od sada, prelomi, okreni list i idi.  ZNAM da je jako tesko, ali moras biti sigurna da je to stvarno ljubav a ne samo navika.  Znam da je tesko odjednom, da on nije tu, da ti nisi sa njim, da ne idete zajedno u teretanu, itd.  Ali sama si rekla da ne zelis da tvoje dete jednog dana bude dete razvedenih roditelja.  Hvala bogu mlada si, i znam da si jako zelela bebu i da je i dalje zelis, ali hej, mozda za godinu dana naleti ljubav tvog zivota i sa njim imas sve sto si zelela!  Isto tako znam da je tesko izaci na dating scene, tj. ponovo biti sama, traziti sa kim ces izaci, popricati poceti vezu, sve to moze biti jako zastrasujuce, ali to ne znaci da treba da se zadovoljis sa necim sto mozda nije TO.  Divna si dusica, ja to znam, i bice sve u redu na kraju.
Zasto za pocetak, ne pokusate da se odvojite, odmorite mesec, dva pa vidi gde to vodi?  Eto, ako ce ti to dati mirniju dusu, probaj tako. 

Katjice.... draga... jel ti to njega ostavljaš? 

Za sada idem kod mojih, a da li je to definitivno kraj to ćemo tek da vidimo. Treba mi vremena da svarim činjenicu da se više neću buditi pored njega, i da zbog toga osetim ne sreću, za početak mi je dovoljno da prevaziđem da ne plačem zbog toga.

Hvala ti mila moja dušice user posted image Da, za početak ćemo se odvojiti, idem kod mojih i tamo ću ostati sve dok ne odlučim šta ću i kako ću, bez obzira koliko mi vremena trebalo za to user posted image Mislim da je to najpametnije što trenutno mogu da uradim jer bi svaka druga odluka bila pogrešna u ovom trenutku, a ja ne želim da se pitam jednog dana šta bi bilo kad bi bilo. Ovog puta moram biti načisto sa svime i sama sa sobom.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 271
23.12.2009 1:19:42   
Anoniman
...izvini draga, aj ukratko opiši njegovu reakciju...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 272
23.12.2009 1:21:38   
Anoniman
Devojke, to sa pištoljem je bio jedan jedinstveni slučaj, trenutak ludila. Nemojte da mislite da ga opravdavam jer za to nema opravdanja, ali znam da se to neće više nikada ponoviti (nema on m..a da to opet uradi), nikada me nije ni pipnuo a kamoli udario, ovo je bilo samo psihičko mučenje i uterivanje straha. Nije opravdanje, ali da znate šta je tačno bilo.

Cipi, dušo, to što si prošla je zapravo strašno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 273
23.12.2009 1:22:19   
Anoniman

...izvini draga, aj ukratko opiši njegovu reakciju...

user posted image Njegovu reakciju na šta?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 274
23.12.2009 1:23:49   
cipiripi
ih svasta sam ja prosla... user posted image
i ostala citava.. user posted image
znam koga treba da postujem a koga treba da oteram u kuser posted image c ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here