Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Katjice draga, ti najbolje poznajes njega a jos bolje znas sebe....ako ne vidis sebe pored njega u buducnosti, ne SADA, nego 5 ili 10 godina od sada, prelomi, okreni list i idi. ZNAM da je jako tesko, ali moras biti sigurna da je to stvarno ljubav a ne samo navika. Znam da je tesko odjednom, da on nije tu, da ti nisi sa njim, da ne idete zajedno u teretanu, itd. Ali sama si rekla da ne zelis da tvoje dete jednog dana bude dete razvedenih roditelja. Hvala bogu mlada si, i znam da si jako zelela bebu i da je i dalje zelis, ali hej, mozda za godinu dana naleti ljubav tvog zivota i sa njim imas sve sto si zelela! Isto tako znam da je tesko izaci na dating scene, tj. ponovo biti sama, traziti sa kim ces izaci, popricati poceti vezu, sve to moze biti jako zastrasujuce, ali to ne znaci da treba da se zadovoljis sa necim sto mozda nije TO. Divna si dusica, ja to znam, i bice sve u redu na kraju. Zasto za pocetak, ne pokusate da se odvojite, odmorite mesec, dva pa vidi gde to vodi? Eto, ako ce ti to dati mirniju dusu, probaj tako. IZVORNA PORUKA: Katjica IZVORNA PORUKA: kaliopi Katjice.... draga... jel ti to njega ostavljaš? Za sada idem kod mojih, a da li je to definitivno kraj to ćemo tek da vidimo. Treba mi vremena da svarim činjenicu da se više neću buditi pored njega, i da zbog toga osetim ne sreću, za početak mi je dovoljno da prevaziđem da ne plačem zbog toga. Hvala ti mila moja dušice Da, za početak ćemo se odvojiti, idem kod mojih i tamo ću ostati sve dok ne odlučim šta ću i kako ću, bez obzira koliko mi vremena trebalo za to Mislim da je to najpametnije što trenutno mogu da uradim jer bi svaka druga odluka bila pogrešna u ovom trenutku, a ja ne želim da se pitam jednog dana šta bi bilo kad bi bilo. Ovog puta moram biti načisto sa svime i sama sa sobom.
|