|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako znati da je kraj?
23.12.2009 1:25:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Katjica

IZVORNA PORUKA: kaliopi

...izvini draga, aj ukratko opiši njegovu reakciju...

user posted image Njegovu reakciju na šta?

pa jel zna uopšte da odlaziš na neko vreme?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 276
23.12.2009 1:25:47   
JULIE
Zdravo katjice.Nadam se da si se bar malkice smirila...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 277
23.12.2009 1:30:00   
Anoniman

...izvini draga, aj ukratko opiši njegovu reakciju...

user posted image Njegovu reakciju na šta?

pa jel zna uopšte da odlaziš na neko vreme?

Da, sve zna. Sve ovo vreme koje pričam sa vama pričam i sa njim. Ustvari sa njim sam pričala i ranije ali nikada nisam uspela da prelomim i odem makar na kratko. Sada je sav divan i zlatan, sve može, sve hoće, na sve pristaje, ali je meni malo dosta svih očekivanja i ponovnih prilika koje svaki put propadnu... Možda se plašim još nekog novog promašaja i izgubljenog vremena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 278
23.12.2009 1:30:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: JULIE

Zdravo katjice.Nadam se da si se bar malkice smirila...

Jesam draga, što više vremena prolazi sve sam smirenija i staloženija user posted image

(odgovor članu JULIE)
  Direktna veza do poruke: 279
23.12.2009 1:32:31   
JULIE
Ipak je najbolje da odes na kratko da ga malo prodrmas,da shvati koliko vredis i koliko mu znacis...Bice jako tesko,znam ali nesto moras da preduzmesuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 280
23.12.2009 1:34:40   
Anoniman
Budi istrajna u tome. 

(odgovor članu JULIE)
  Direktna veza do poruke: 281
23.12.2009 1:35:32   
Anoniman
Da, znam da moram da se izborim za sebe i svoju sreću. Nisam odustala od odlaska, čak štaviše sve sam odlučija u tome i zaista verujem da je to najpametnije što mogu sada uradim user posted image

(odgovor članu JULIE)
  Direktna veza do poruke: 282
23.12.2009 1:36:47   
Anoniman

Budi istrajna u tome. 

Misliš na to da budem istrajna da odem kod mojih ili istrajna u tome da ne zaslužuje više prilika?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 283
23.12.2009 1:41:38   
JULIE
Katjice ljubavi svako zasluzuje jos jednu priliku,al sve zavisi od toga koliko ih je vec prokockao...Molim te,nemoj samo da drzis to u sebi,kad god imas nesto da kazes reci nam znas da smo tu...user posted image Jesam ovde u odnosu na vas prilicno nova ali stvarno imam osecaj da vas duugo znamuser posted image Volim vas puno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
23.12.2009 1:42:42   
cipiripi
Katjice nedostajes nam u chat temi user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu JULIE)
Direktna veza do poruke: 285
23.12.2009 7:08:15   
Anoniman

Banini, draga, baš me je pogodila tvoja iskrenost user posted image Zaslužila si da sada uživaš u pravoj ljubavi za ceo život!!! Dajem sve od sebe da pobednik budem ja, borim se svim snagama i kad god mi je teško zbog njegovog milog pogleda ja zatvorim oči i nabrajam sebi sve ono loše u životu sa njim user posted image

BAŠ ZATO ŠTO SAM SE REŠILA IDIOTA, SAD UŽIVAM U ONOJ PRAVOJ, I DRŽIM JE ČVRSTO....PANTA REI...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 286
23.12.2009 9:18:40   
eugenija

Eugi, draga, sve što si mi napisala je suština cele stvari user posted image

Nadam se da sam pomogla bar malo.. Iako je jako nezahvlano bilo šta reći i dati neki savet. Vidim koliko su se curke potrudile na temi, zaista je svaka dala deo sebe.. I one najbolje reči ti uputile kroz jednu neverovatno jaku podršku!!

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
23.12.2009 9:36:25   
Anoniman
Katjice, rekla sam ti da vise necu da pisem na ovoj temi jer me i licno pogadja zbog onog kretena sa kojim sam bila ali moram...
na pocetku, jos dok si pisala kako tek osecas da to nije to ja sam ti napisala DA TO NIJE TO...
Ali sam se ustrucavala da ti kazem na direktan nacin ono sto mislim..I tad sam se plasila da ne kazes:"vidi ovu ludu!"

Katjice, ostavi ga! OStavi ga ! i budi srecna sto imas tu priliku!
I nemoj da mislis da nema novih i boljih ljubavi...Mlada si i zasluzujes to i dobices je.
Pa i ako sledeci ne bude ok, guraj dalje, ko ga sisa...idemo dalje!
Ali videces, ostavljanje ovog tvog bice najbolja i najteza odluka!!!

POsle novih stvari koje sam procitala ja nemam dilemu da ON TEBE NE ZASLUZUJE I NIJE TI NI DO KOLENA (ovo ne kazem kao frazu nego u tvom slucaju ziva istina)

Volim te mala i mislim na tebe kao i sve RR devojke..
I drzim ti palceve i samo napred!!!

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 288
23.12.2009 9:41:11   
Trcosava

Devojke, to sa pištoljem je bio jedan jedinstveni slučaj, trenutak ludila. Nemojte da mislite da ga opravdavam jer za to nema opravdanja, ali znam da se to neće više nikada ponoviti (nema on m..a da to opet uradi), nikada me nije ni pipnuo a kamoli udario, ovo je bilo samo psihičko mučenje i uterivanje straha. Nije opravdanje, ali da znate šta je tačno bilo.

Cipi, dušo, to što si prošla je zapravo strašno user posted image

kakva je razlika između fizičkog i psihičkog mučenja?? i odakle mu pištolj? jel ima i lisice? (mi ih imamo, ali ih koristim u u specijalnim prilikama user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 289
23.12.2009 17:05:46   
Anoniman
Devojke, sve vas puno volim i grlim! U petak rano ujutru idem kod mojih tako da me neko vreme neće biti na RR jer tamo nemam imternet, ali ako ugrabim neku priliku sigurno ću vam se javiti user posted image Javiću vam se ponekad preko mobilnog ali pošto mi je jako nezgodno da kuckam postove na RR preko moba i da tražim po temama nove postove, javiću vam se na ovoj temi bar da vam sve zagrlim.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 290
23.12.2009 17:06:37   
Anoniman
saljem ti PP

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 291
23.12.2009 17:20:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

saljem ti PP

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 292
23.12.2009 17:22:52   
Anoniman
i jos jedan...pp

KAtjice, mnoge su se verovatno zamislile na ovu tvoju temu...Otvorila si temu koja puca pravo u centar..>Zato je toliko devojaka htelo da ti odgovori...

A bilo je i onih koje su samo citale.
Svaka je imala ili ima sada taj momenat kad se pita: Kad znati da je kraj???

Zato tebi svaka cast sto nisi kao Anonimna to otvorila..

Hrabra zeno!!!
Uz tebe smo

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 293
23.12.2009 17:27:35   
minavb
Ja sam sigurna da, ako ga ostavis, ni jednog trenutka neces zazaliti. Bice ti tesko, to je normalno, ali ti nece biti zao jer radis pravu stvar. Veruj mi, treba ti neko ko ce tebe da vodi kroz zivot, da ti bude podrska i zastita, da te savetuje i kritikuje, da te voli bez obzira na sve, i ko ce sa tobom stvarati dom i porodicu. Ja sam sigurna da postoji takav neko za tebe, samo ga jos nisi srela.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
23.12.2009 20:28:17   
Dora

Mnogo toga sam pregurala sa njim, pre malo više od godinu dana mi je život bio pravi pakao sa njim (nikada još nisam ispričala sve detalje), ali bilo je i toga da me potkradao, lagao, uperivao pištolj u mene da ga ne ostavim i još mnogo strašnih stvari user posted image

user posted image Taj ko preti pištoljem a u životu nema problema i ima tek 25... veruj da će zapucati kod neke veće prepreke... Ako ostaneš s njim možeš samo da moliš boga da ti deca ne ostanu siročićiuser posted image Žene misle da to ne može njima da se desi ali mi je već muka da svaki božiji dan čitam kako je muž ubio ženu.
Razmisli dobro, jer ovo što si napisala je sasvim dovoljan razlog da ga ostaviš,čak i da je sve drugo kao u bajci. Da budem iskrena, ja se ne bih dvoumila u takvoj situaciji sa pištoljem već bih otišla pravac u policiju. Ali to sam ipak samo ja, ja koja verujem da niko nema pravo na tako nešto i koja bi srušila ceo svet da odbrani sebe pa i od onog kog najviše na svetu voli...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 295
27.12.2009 19:32:18   
alexis77
Na ringeraji sam relativno kratko, ali Katjice ti si mi vrlo brzo prirasla za srce, jer si prava mala sveznalica...
E, sad...Kako god da odlucis zelim da, kroz vreme, zakljucis da si donela pravu odluku!
Reci cu ti samo jedno-kada sam upoznala svog supruga imala sam 27 g. i u tom trenutku sam bila u vezi dugoj 6 godina!
Mlada si, ima dana za megdana!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 296
27.12.2009 19:34:36   
lence
On me mazi, zove ljubavi itd. kao da se ništa ne dešava, a mene svaki njegov postupak u srce zaboli jer znam da me voli, ali i da je on jednostavno takav kakav je user posted image

Voli te on ali nekom sebicnom ljubavi. Od ovakvih ljudi nikad dobri roditelji ne postanu, dobro je da nemas dete s njim.
Desit' ce se tebi opet ljubav, ti si divna osoba, odabrat ces nekog 'ko ce da te cini srecnom, a ne ovako bezveze da se osecas!

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
27.12.2009 19:37:42   
Anoniman
Lence, ovo je divna poruka...ne bi bilo lose da je kopiras i u temu koju sam otvorila :
PODRSKA ZA KATJICU!!!

To vazi i za alexis...mislim da ce Katjici biti drago da je tamo vidi,..

ne znam kad ce imati pristup internetu user posted image

(odgovor članu lence)
  Direktna veza do poruke: 298
27.12.2009 19:45:44   
anuksunamun
igra sa pistoljemmmm???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mislim kakva igra to je smrtonosno oruzje...dovoljan razlog da mu kazes zbogom iz mesta.....mislim da je cipiripi to svojski uradila ...nece nikad vise ...to svi govore...kakav crni pistolj i uterivanje straha...gde taj klinac zivi...treba neko da ga dobro isamara da se upisa od straha...katjice ...ne da nemas sta da izgubis ,nego bezi glavom bez obzira ...

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 299
28.12.2009 10:49:19   
Dudu25
Katijce draga

idi svojim putem , budi slobodna na neko vrijeme i razmisli o svemu...

onaj ko ima srce da te povrijedi ili da ti pistolj uperi mislim da nema razloga da budes snjim bar sad za sad ... budi malo sama, pusti vrijeme da leti ...

zelim ti svu srecu ovog svijeta

i tu smo za tebe ne zaboravi

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Najlepše ime za dečaka?
Sanja19

Koje je najlepše muško ime?

Pavle (25%)

Petar (12%)

Dimitrije (18%)

Matija (19%)

Aksentije (3%)

Filip (22%)

Ukupan broj glasova: 350

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here