|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako znati da je kraj?
21.12.2009 23:56:10   
Anoniman
Izvini za predsoblje user posted image Otićiću u petak malo kod mojih da probam da budem hladne glave i da dobro razmislim o svemu, jer ne želim da uradim ništa na brzinu i da se posle kajem. Trebalo bi da shvatim neke stvari kada budem na nekoj neutralnoj teritoriji user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 126
21.12.2009 23:57:03   
Anoniman
Neutralnoj? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 127
21.12.2009 23:57:40   
Anoniman
i ja htela da pitam user posted image
Nemoj samo da slusas mamu,sve ce samo protiv njega!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 128
21.12.2009 23:57:45   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Draga htela sam samo da kazem da ja mislim da za sve postoji razlog,pa tako i za neke bebice koje cekaju jos uvek,nego eto lupnem i ja ponesto u losem trenutku! 

Verujem da za sve postoji pravo vreme i prava osoba user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 129
21.12.2009 23:59:16   
Anoniman
Nije samo stvar u mami! Mama svom detetu želi najbole, nego... tamo si sigurna! Nije stvar samo u tome da li će mama da priča ovo ili ono... 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 130
22.12.2009 0:01:13   
Anoniman
Ovde živimo pod istim krovom i spavamo u istom krevetu, moram da osetim da li mogu bez toga user posted image Mama me otkada sam joj rekla da se ne meša, to je i poštovala, ćutala je sve do sada kada sam ja sama i potegla ovu temu (iako je oduvek mislila da grešim, ali me je pustila da sve to sama shvatim ili ne shvatim). Obećala mi je da će pričati samo kada je nešto pitam i da neće pametovati jer je to pre svega samo moja odluka bez obzira da li se to njoj sviđalo ili ne. Uvek sam imala ok komunikaciju i kada je trebalo da se ćuti onda se i ćutalo. Ne mislim da će me ona ubeđivati za ili protiv bilo kog dečka, u stvari sigurna sam u to!

< Poruku je uredio Katjica -- 22.12.2009 0:02:35 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 131
22.12.2009 0:01:13   
Anoniman
Aha,epa dobro to je druga stvar...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 132
22.12.2009 0:02:42   
bratzz
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Sr*nje koje si sada napravila... reći ću ti jako iskreno, ja sam se tako za*ebala nekoliko puta! U trenutku slabosti nazvala mamu i rekla i što mislim, i što mi se skupilo, i što ne mislim nego umišljam jer sam besna...

Svesna si da tvoja mama nikada neće zaboraviti ovo što si joj sada rekla? Svesna si da ona njemu nikada neće oprostiti čak i ako ti to uradiš?

Draga, sada sedi i jako dobro razmisli! Kakvu god odluku da doneseš, budi dosledna!

ps. Kažem "sr*nje", i razmišljam da li da promenim reč... ali neću. Prosto, ja smatram da je sr*nje! Molim te nemoj mi ovo uzeti za zlo... user posted image

Slazem se sa tobom u potpunosti i davno sam prestala majci da se poveravam jer sam shvatila da  istu situaciju ne gledamo na isti nacin. A kad sam se udala muzu sam rekla da se nikad ne raspravlja samnom pred svojom majkom ni pred mojim roditeljima jer oboje gresimo i oboje prastamo jedno drugom ali nase majke nikad ne bi zaboravile ono sto bi smo rekli jedno drugom u afektu tako da bi promenile misljenje o nama, sto je i prirodno svaka majka stiti svoje dete i misli da sve zna najbolje ali nisu svesne da u vecini slucajeva nisu u pravu.
Moja majka je bila navikla da od mene nece dobiti detaljne informacije tako da se nije mnogo bunila sto nije informisana sta se desava izmedju mene i mm ali svekrva i dan danas ne moze da mi oprosti sto nisam dozvoljavala da nam se petlja u odnos. Par puta je na silu pokusala da mi uvali po neki savet ali se je naljutila jer se nisam obazirala na to, a nije mi jasno kako je uopste pomislila da ima prava bilo sta da mi kaze o nasem odnosu. Zbog toga sto nam se mesala u zivot sada imamo zategnut odnos.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 133
22.12.2009 0:03:44   
Anoniman
Katjice, kapiram šta kažeš. No, mene je umeo i mamin pogled po nekada da ubija, jer sam znala šta joj je u glavi samo što ćuti. U svakom slučaju, biće ti čudno da spavaš sama. Budi spremna. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 134
22.12.2009 0:04:52   
Anoniman

No, mene je umeo i mamin pogled po nekada da ubija, jer sam znala šta joj je u glavi samo što ćuti.

pa na to sam i mislila ^

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 135
22.12.2009 0:07:36   
Anoniman

Katjice, kapiram šta kažeš. No, mene je umeo i mamin pogled po nekada da ubija, jer sam znala šta joj je u glavi samo što ćuti. U svakom slučaju, biće ti čudno da spavaš sama. Budi spremna. user posted image

Moja mama je izgubila bilo kakav pogled koji nešto znači otkada je proplakala 20god života, tako da nemam brige oko toga, razumna je i zna kroz šta je prošla, šta joj je pomoglo a šta ne, jer je ona stupila u brak i živela u tome 20 godina iako su se njeni roditelji protivili tome. Ipak razume ona sve, makar se seća kako je njoj bilo user posted image Da, biće mi teško da spavam sama i biće mi grozno kada se setim svih lepih sitnica i pažnje, ali moram biti svesna da to što budem sada odlučila ostaje zauvek, nema više ni napred ni nazad, jer ako nisam prelomila ili rešila neke stvari sada kada sam mlada i bez dece teško da ću ikada i uspeti da prelomim ovu situaciju user posted image

< Poruku je uredio Katjica -- 22.12.2009 0:09:30 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 136
22.12.2009 0:09:36   
Anoniman

No, mene je umeo i mamin pogled po nekada da ubija, jer sam znala šta joj je u glavi samo što ćuti.

pa na to sam i mislila ^

jooj koliko mi je ovo poznato...JA sam isto shvatila da je bolje da mami ne pominjem nikada da imam neki problem sa deckom , muzem jer ona jadnica pati zbog toga i onda kad ja to zaboravim...ona ne zaboravlja...ona pamti i boli je to...
Zato je bolje ne opterecivati je uopste...
Naravno, kad sam ostavila onu budalu to je druga prica..
Dosla i rekla: LJudi, vracam se nazad, primite me, ja ostavila kretena..

Cutala je...Samo sam joj videla poluosmeh...bilo joj je drago. kao i mom bratu i mom tati...a posle nekog vremena i meni

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 137
22.12.2009 0:11:22   
Anoniman
user posted image

Sve ovo što sam napisala, nekako sam se našla u tvom opisu odnosa sa mamom. Pre sam joj sve govorila. Sada sve manje, jer planem, i onda kažem svašta, a ustvari to ne mislim! Sada se svađam sama sa sobom, ili kumari urlam u tel! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 138
22.12.2009 0:13:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

pa na to sam i mislila ^

jooj koliko mi je ovo poznato...JA sam isto shvatila da je bolje da mami ne pominjem nikada da imam neki problem sa deckom , muzem jer ona jadnica pati zbog toga i onda kad ja to zaboravim...ona ne zaboravlja...ona pamti i boli je to...
Zato je bolje ne opterecivati je uopste...
Naravno, kad sam ostavila onu budalu to je druga prica..
Dosla i rekla: LJudi, vracam se nazad, primite me, ja ostavila kretena..

Cutala je...Samo sam joj videla poluosmeh...bilo joj je drago. kao i mom bratu i mom tati...a posle nekog vremena i meni

Slažem se sa svime što kažete po pitanju problema između partnera, ne treba baš sve govoriti jer majke se mi izljubimo i iz mirimo a majci ostane trag. Ipak, ne mislim da sam pogrešila što sam joj ovo rekla, jer ovo nije mala stvar, možda je i jedna od najvažnijih odluka koje sam do sada donela user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 139
22.12.2009 0:14:50   
Anoniman

user posted image

Sve ovo što sam napisala, nekako sam se našla u tvom opisu odnosa sa mamom. Pre sam joj sve govorila. Sada sve manje, jer planem, i onda kažem svašta, a ustvari to ne mislim! Sada se svađam sama sa sobom, ili kumari urlam u tel! user posted image

Slažem se i ja bih isto tako radila, ali pod uslovom da sam planula zbog normalnih svakodnevnih razmirica a ne zbog ovako važnih stvari u životu user posted image Zvaću ja tebe i kumaru pa da vrištimo sve u glas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 140
22.12.2009 0:17:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Katjica

user posted image

Slažem se i ja bih isto tako radila, ali pod uslovom da sam planula zbog normalnih svakodnevnih razmirica a ne zbog ovako važnih stvari u životu user posted image Zvaću ja tebe i kumaru pa da vrištimo sve u glas user posted image

Slažem se! Ovo je ipak veliko, ali je veliko na dva punkta:
1. ostaviš ga, mama je ipak najbolji prijatelj i razumeće te, pomoći će ti
2. ne ostavljaš ga, zapamti: mama će možda oprostiti ali nikada zaboraviti!

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 141
22.12.2009 0:18:56   
Anoniman
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ovo urlanje..pokusala sam da zamislim

nego, Katjice, oni saveti za mamu su bili sasvim tacni ali oko ove situacije...ako ti tako osecas..tako i uradi

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 142
22.12.2009 0:20:09   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za ovo urlanje..pokusala sam da zamislim

nego, Katjice, oni saveti za mamu su bili sasvim tacni ali oko ove situacije...ako ti tako osecas..tako i uradi

Naravno, na kraju krajeva, u takvoj situaciji bih i ja 99% nazvala mamu!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 143
22.12.2009 0:20:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Katjica

user posted image

Slažem se! Ovo je ipak veliko, ali je veliko na dva punkta:
1. ostaviš ga, mama je ipak najbolji prijatelj i razumeće te, pomoći će ti
2. ne ostavljaš ga, zapamti: mama će možda oprostiti ali nikada zaboraviti!

user posted image

I ne treba da mu ovo zaboravi, ni ja ne bih momku svoje ćerke!!! user posted image shvatam suštinu i zahvalna sam ti na svemu!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 144
22.12.2009 0:21:09   
Anoniman

MAAAAAMAAAAAAMAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 145
22.12.2009 0:22:45   
Anoniman

U pravu ste i OTI i ti, obećavam da ću vas poslušati ali kada budem imala idiota koji će mi zadavati normalne i svakodnevne muke, a ne ove muke koje se rešavaju jednom u životu ili se nikada ne reše nego završe svi nesrećni user posted image Obe vas puno volim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 146
22.12.2009 0:24:00   
Anoniman

MAAAAAMAAAAAAMAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemoj mila moja molim te da user posted image Već se osećam dovoljno krivom za to što si se posvađala sa mužem jer sam ti ja nabila pritisak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 147
22.12.2009 0:24:12   
Anoniman
Ubiću te Katjice za ovu čokoladu koju ću sada da pojedem! Zbog tebe sam sada budna i jedem čokoladu! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 148
22.12.2009 0:25:22   
Anoniman
 E moja draga... da ovo ima veze sa tobom lak bih ja GRRR na tebe...salim se.
Katjice, nema to veze sa tim..

Ceo tvoj problem bio je dugo moj...tu me jesi zacnula ali to nema veze sa mm...

Samo ti polako sredi misli i samo napred...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 149
22.12.2009 0:26:31   
Anoniman

Ubiću te Katjice za ovu čokoladu koju ću sada da pojedem! Zbog tebe sam sada budna i jedem čokoladu! user posted image

Obećavam da ću se znojiti zajedno sa tobom da je potrošimo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

musko ime
pisuljica

lepse je:

Marko (33%)

Matija (67%)

Ukupan broj glasova: 101

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here