|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja mama i ja
14.9.2013 10:22:19   
mali_mis
Moja mama mi je najveca podrska u zivotu. Uvek je bila i uvek je tu uz mene. Sa njom mogu da pricam o svemu. I normalno desava se da se zakacimo, da jedna drugoj svasta kazemo, ali sacekamo da nas prodje lose raspolozenje, i sve bude opet kako treba.

(odgovor članu milla11)
Direktna veza do poruke: 226
   RE: Moja mama i ja
14.9.2013 17:14:12   
big mum
Moja mama nažalost više nije samnom.user posted image Umrla je prije 10 god od srčanog udara i to na mojim rukamauser posted image Taj dan umro je i dio mene.U srcu je ostala jedna praznina koju ništa nemože ispuniti.

Kako bih voljela da barem na tren osjetim njen miris i čujem topao glas.Kako bih voljela da je poživjela i dočekala svoju unučad.Uspjela je dočekati samo sestrinog starijeg sina.Da je sa nama uživala bi sa njih 5 kolko ih sad ima.

Kako mi je teško kad vidim da bake šetaju svoju unučad,pričaju im priče i ljube medene obraze.

Ona je bila jedno dobro biće puna ljubavi za svakoga a pogotovo za djecu.Njih je obožavala.I nas i tuđu djecu.
Bila sam njena maza do poslednjeg dana,o bože kako mi samo faliuser posted image user posted image

Posvećujem joj ovu pjesmu

_____________________________

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 227
   RE: Moja mama i ja
14.9.2013 17:42:21   
minnica
big mum, user posted image user posted image

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 228
   RE: Moja mama i ja
30.1.2014 18:28:10   
Anoniman
Drago mi je da postoji ova tema , jer , ja ovo moram, prosto moram negdje da izbacim iz sebe...Moja mama je divna žena, odrasla sam samo uz nju, čitav život sam imala samo nju , bila mi je i sestra i najbolja drrugarica ali prvenstveno majka... Nije je život mazio ni malo, ali se uvijek kao lavica nosila sa svim preprekama... Ali sada , ovo što vidim nije moja mama. Uvijek je bila društvena žđena, pozitivna, šaljivdžija, i sa njom se moglo o svemu razgovarati. Ali u zadnjih nekoliko mjeseci ona više nije ista... Ma ni sama ne znam više koliko ovo traje. Ona je pronašla da tako kažem virtuelne prijatelje, od kojih se , ako mogu reći, ne odvaja. Po čitav dan je na društvenim mrežama, i samo oni sada postoje, mi svi , je nekako nerviramo i smetamo joj. Ima sestru i brata ( koji je daleko ) ima mamu, ali danima nas ne nazove, ako joj dođemo, nekako nas ignoriše, baci par rečenica sa nama ali sve nekako na brzinu, iako smo tu, ona je za kompjuterom , i to je sve što joj je bitno u zadnje vrijeme... Jako se promjenila i prema meni ali i prema svojim prijateljicama koje me pitaju šta je sa mamom, a ja ne znam šta da kažem, uvijek smišljam neke nove izgovore. Ne želi da se javlja kolegicama kada je zovu , ma sve nas je nekako stavila na ignore... Dođem kod nje i ne znam šta da radim jer imam osjećaj da smetam, šta god da je pitam odgovor je što kraći , pogled joj je nekako prazan, kao da razgovara sa strancem a ne sa rođenom kćerkom. Sestre su zabrinute , pokušali smo skoro da pričamo sa njom, ali je napravila scenu i rekla kako mi to sve izmišlkjamo i preuveličavamo, i baš je bila drska ... Baka mi je danima tužna, jer je zabrinuta za nju... Kada je za računarom , sve je super, osmjeh je od uha do uha , konstantno raspoložena , ali ovako sa nama ... Ma ne znam šta da kažem... Ne tražim ja da ona mene ljubi, grli , mazi, pazi, odrasla sam ja , žena , ali fali mi moja mama, fali mi razgovor sa njom, fali mi naš smijeh, naše šale, naša druženja. Ne tražim da mi posveti svo vreme ovog svjeta, ali me ovo ignorisanje boli... Rado bih ponovo razgovarala sa njom ali ni sama ne znam više kako poslije našeg zadnjeg razgovora... Ušla je previše u taj virtuelni svijet i nekako mi djeluje kao da živi u nekom snu ... Zapustila se totalno...
Eto, morla sam negdje da se olakšam, nosim ovo u sebi već dugo, i možda ne dobijem nikakav savjet od vas, možda me i osudite zbog ovog, ali teško, jako je teško gledati je ovakvu a znam da to nije ona ...

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 229
   RE: Moja mama i ja
5.7.2014 22:35:57   
Anoniman
Zivim u inostranstvu inace al sad sam trenutno na odmoru do septembra imam djete godinu i pol naime moja majka inace a i otac dobro stoje finansijski ali majka je veoma skrta i nesmijes joj nista rec ona uvjek mora bit u pravu i galami juce sam isla s njom u prodavnicu i spomenla da seb trebam kupit depilacijsku kremu a ona se proderala na mene " sta ce ti to samo gluposti kupujes tis udata zena imas djete" men se onda nije ni islo u prodavnicu i ostala sam ispred nisam ni ulazila nako u cudjenju znaci sa svoji 25 godina se trebam zapustit neizlazt iz kuce. ... Ja sam ispala za nju bezobrazna user posted image dosla kuci i onako za djetetom non stop sama ona mi nepomaze uopste sto se tice cuvanja djeteta i eto prolaze dani a i kako smo na selu nikoga uopste nevidjam od starih prijateljica sam se udaljila jer me sramota ako odem s njima na kafu mama ce me zvati non stop. ..... Mrzim sto uvjek ima vremena za ove seljane sto navracaju na kafu kao u kafani a nikad za svoje troje djece. S druge strane tu je moj muz mozda jos veci problem od nje on me nepostuje nimalo ja mu dam sve pare sto mi dadne otac i opet nevaljam imam osjecaj da ja ovo necu izdrzati i da izgledam ko da imam 40 godina posla nemam DAL CE IKAD ona imat razumjevanja za svoje djete boga pitaj moj zivot od samog pocetka je ovakav nikad nisam imala ni paznje s njene strane ni razgovora user posted image

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 230
   RE: Moja mama i ja
6.7.2014 9:15:16   
branki*
ajooojuser posted image ...pod hitno gledaj da se zaposlis i da imas svoj dinar,a uz posao ces biti malo i medu ljudima,a ne samo dete i kuca.bice ti sigurno bolje.ne moras za svaku glupost da trazis od mame ili muza.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
   RE: Moja mama i ja
6.7.2014 13:44:09   
Anoniman
Branki men je vise dosadlo niko da mi pomogne oko djeteta ona je lepo otisla kod komsince na kafu nek je nema veze ali ja nemogu mrdnit iz ovog sela em sto je upeklo sunce em sto auta ona neda uspavala sad djete i legla kraj njega moram ustat da sredim ono gdje napravio nered pobrisat pocistit tata je otiso u grad radit eto taka mi je svaka nedelja ovi mjesec dana mislim da cu u ludnicu nista drugo user posted image moja mladost propada trazila sam posao al ga nema....

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 232
   RE: Moja mama i ja
7.7.2014 11:59:44   
wivern
Ako je takva situacija bolje i da ne dolazis na "odmor" kod tvojih. I sto kaze Branki, posao pod hitno i svoj dinar i niko ne moze da te mlati za tvoje pare. A i ne daj muzu sve pare koje ti tvoji daju, ako je vec tako ostavi neki stek za sebe, jeste uzasno ali ces barem uvek imati neke pare za sebe.

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 233
   RE: Moja mama i ja
7.7.2014 17:45:35   
big mum
DRAGA MOJA

Kao što možeš vidjeti na ovoj stranici da nemam majku,umrla je prije 11god.od srčanog udara na mojim rukama.I zaista mi je teško kad pročitam ovako nešto.
Imaš svoju majku i treba da je poštuješ i cjeniš,a sve nesuglasice rješiti kao dvije odrasle žene.Sjesti za sto i otvoreno razgovarati o svemu pa kud puklo.Vjerujem da će te saslušati ako joj kažeš šta ti smeta kod nje,a ti se malo suzdrži nemoj burno reagovati,polako.
Ona je tvoja majka i voli te samo to nezna pokazati.

kažeš da je majka škrta i da ti neda da kupiš depilacisku kremu,pa šta ima veze uzmi bic obrij noge.Neće da ti čuva djete -pa šta onda.Otkud znaš njen razlog.Možda žena jednostavno nemože,nema živaca za malu djecu.Mlada si čuvaj svoje djete,nisi ga rodila mami već sebi.Nije nimalo lako hraniti djecu,malo se potrudi.
I nemoj misliti da te napadam NE,ovo ti pišem iz vlastitog iskustva.Svoju djecu sam odhranila potpuno sama.Nikad mi niko nije pomogao.Majke nemam,sestra živi 50 a svekrva 7km od mene.Muž je konobar i zna da radi i do 16h/dan.
Sama kuham, perem, peglam vodim djecu u park i na razne aktivnosti.Nisam zaposlena i nemam položen vozački.Svugdje idem pješke i vodim dvoje djece.Kad sam bolesna i idem ljekaru vodim djecu sa sobom. Poslije toga ih odvedem u park i stojim po dva sata dok se oni izigraju jer znam da im je u kući dosadno.Na kafe sa koleginicama idem rjetko kad i to kad idem vodim i njoh oboje.Zamisli kakva je to kafa kad ti dvoje djece skaču,vrište,prosipaju šećeriće po stoluuser posted image user posted image
Dolazim kući slomljena,večera,kupanjac i uspavljivanje.Spavaju samnom te se bude po poi nekoliko puta.
Svaki posao koji odrađujem oni su tu.Bilo da kuham ,peglam perem suđe,kupam se.Oni su uvjek tu da nešto traže,zanovjetaju i oduže vrjeme koje je potrebno za taj rad.Od pranja suđa koje traje 20 oduži se na 40 min,jer me stalno prekidaju.
Evo sad smo zajedno napravili kolač,ukrmačili kuhinjuuser posted image Kćerka odlazi da se tušira poplavi kupatilo a sin raspe brašno po cjelom stanu.I TAKO JE VIŠE MANJE SVAKI DAN.Muž i ja smo izašli skoro nakon 7 GODINAuser posted image
Ovo je jedna krajnost.Ali ne treba ići u drugu i očekivati da mame ili svekrve obavljaju sve oko djeteta ili kuće.Što ima slučajeva pa im mame ili svekrve odhrane djecu od samog rođenja a one imaju svu slobodu ovog svjeta.
Treba naći neku sredinu.

Razgovaraj sa svojom majkom,nemoj da se ljutiš na nju bez valjanog razloga.
Sretnouser posted image

_____________________________

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 234
   RE: Moja mama i ja
8.7.2014 12:43:57   
Kata90
Mamu ne moze niko da zameni....pa kakva god bila...user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 235
   RE: Moja mama i ja
8.7.2014 22:07:23   
wivern
Na zalost nisu ni sve mame iste. Ako pogledam maminu mamu, tj moju babu ne bih pozelela takvu zenu za majku nikome. Ostavila je kao malu sa ocem i dan danas je krije i ne govori nikome da ima jos jednu cerku.
Na zalost postoje i takve zene user posted image
Ali je zato moja mama za mene najveci uzor i inspiracija user posted image

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 236
   RE: Moja mama i ja
17.9.2014 13:04:37   
branki*
jao,znam da ne smem da se ljutim na svoju mamu i volim je puno,puno,moja je,jedna jedina,ali...
izludjuje me u poslednje vreme,toliko da u sebi pricam kako necu da dizem slusalicu od telefona i iskljucicu ton na mob,pa opet se javim,jer ne mogu drugacije.
prica pocinje uvek jos od ujutru..zvoni tel,ja se javim...
-bane,sta radis?
-nista.pijem kafu.
-a,boza?
-odvela sam ga u vrtic.
-je li plakao?
-malo.
onda pauza...
-sta radite posle?
-nista ,mama,tu po stanu.
onda zove oko 12,pa u 2 kad dodjemo iz vrtica,pa oko 5,pa jos jednom pred spavanje.i uvek isti razgovor.bane,sta radis,nista,a ti,evo ja kuvala boraniju,sta radi bozo,je l jeo sta...
pri tom jos nije dosla u novi stan,ceka zvanicno da je pozovemo.ja ne mogu da je zvanicno onda pozovem,jer treba onda i rucak da napravim,a jos nismo uzeli sto i stolice.ali,za telefon zato je neumorna.

i obavezno kad zove na fiksni,ako se ne javim,jer npr ne stignem,zove na mobilni.pre neko vece me zvala da pita da l smem da spavam sama sa bozom jer grmi...
onomad se vracam od dr,drzim tasnu,drzim kisobran,kisa pljusti,lije,mokra sam sva..zvoni mob,ona-bane,gde si ,sine,pada kisa..
reko,mama,cekaj da udjem u stan i skinem ovo mokro sa sebe,zvacu te.

< Poruku je uredio branki RR -- 17.9.2014 13:08:04 >


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 237
   RE: Moja mama i ja
17.9.2014 13:19:58   
Modessty
moja mama je najbolja na svetu!
nijednu drugu ženu nikada nisam pozvala mama i neću! I moj muž ne može moju mamu da zove mamom jer nije njegova. On ima svoju mamu. user posted image
S druge strane nisam toliko vezana za nju da moramo da se čujemo svaki dan ili da se vidimo svaki dan. Dovoljno mi je da znam da je dobro.

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 238
   RE: Moja mama i ja
17.9.2014 13:37:02   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

jao,znam da ne smem da se ljutim na svoju mamu i volim je puno,puno,moja je,jedna jedina,ali...
izludjuje me u poslednje vreme,toliko da u sebi pricam kako necu da dizem slusalicu od telefona i iskljucicu ton na mob,pa opet se javim,jer ne mogu drugacije.
prica pocinje uvek jos od ujutru..zvoni tel,ja se javim...
-bane,sta radis?
-nista.pijem kafu.
-a,boza?
-odvela sam ga u vrtic.
-je li plakao?
-malo.
onda pauza...
-sta radite posle?
-nista ,mama,tu po stanu.
onda zove oko 12,pa u 2 kad dodjemo iz vrtica,pa oko 5,pa jos jednom pred spavanje.i uvek isti razgovor.bane,sta radis,nista,a ti,evo ja kuvala boraniju,sta radi bozo,je l jeo sta...
pri tom jos nije dosla u novi stan,ceka zvanicno da je pozovemo.ja ne mogu da je zvanicno onda pozovem,jer treba onda i rucak da napravim,a jos nismo uzeli sto i stolice.ali,za telefon zato je neumorna.

i obavezno kad zove na fiksni,ako se ne javim,jer npr ne stignem,zove na mobilni.pre neko vece me zvala da pita da l smem da spavam sama sa bozom jer grmi...
onomad se vracam od dr,drzim tasnu,drzim kisobran,kisa pljusti,lije,mokra sam sva..zvoni mob,ona-bane,gde si ,sine,pada kisa..
reko,mama,cekaj da udjem u stan i skinem ovo mokro sa sebe,zvacu te.


Ooo Branki, pa ona je sjajna. Moja ako se slučajno ne javim, zove mm. a u stanju je da u roku od 2 minute zove 5 puta na skype.... Ommmm


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 239
   RE: Moja mama i ja
17.9.2014 13:48:09   
Ipokrisia
ja sad sa mojom mamom imala okrsaj user posted image kako kome kazem da sam trudna tako mi ljudi uzvrate pitanjem : "jel sad kooooonacno mama srecna?????" ja kazem pa i mama i tata su srecni. A oni kao pa dobro i tata je sigurno ali mama se uvek zalila sto nema unuce user posted image i aj kad tako kaze jedna, dve osobe, ali kad ti kaze deset stvarno se zapitas sta je mama to ljudima pricala?!
Iako je znala da necemo odmah dete ona je svima iskukavala sto se vise ne odlucujemo, i ja to ne mogu da podnesem.Prvo jer mrzim ispunjavanje tih drusvenih normi kad se treba udati, roditi dete i ostalo...samo jer je vreme, a drugo na sve to ona se zali ljudima sto nema unuce umesto da ih od*ebe i kaze, ma sta nece da zure i cao.! Znaci poludeeelaa sam! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 240
   RE: Moja mama i ja
17.9.2014 13:58:22   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

moja mama je najbolja na svetu!
nijednu drugu ženu nikada nisam pozvala mama i neću! I moj muž ne može moju mamu da zove mamom jer nije njegova. On ima svoju mamu. user posted image
S druge strane nisam toliko vezana za nju da moramo da se čujemo svaki dan ili da se vidimo svaki dan. Dovoljno mi je da znam da je dobro.



Isto, sve isto user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 241
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 10:52:22   
emicaa
Moja mama je divno biće,patila se kroz život kao niko,otac joj bio alkoholičar,u sred noći ih sve istjera iz kuće,mama(moja baba)joj oslijepila kad je imala 12 godina i rad je ona preuzela sve na sebe.Kad je počeo rat njen otac joj ubio jednog brata,drugi posle 15 dana stao na minu.Onda se razbolila,stalno po bolnicama,operacija krvnih sudova,nekoliko slabijih moždanih udara i dva jača,posledica toga je slabiji osjećaj u lijevoj strani i zaboravnost,ponekad me po 5 puta pita isto,nekad je toliko zbunjena da ne zna neku običnu stvar uradit.Prije dvije godine zadji šok,pogine joj i treći brat.Posle svih tih nesreća došla je Teodora,njeno prvo unuče,obožava je.Često me dovede do ludila ali ona je moj najveći heroj.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 242
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 11:19:20   
branki*
emice,bas se napatilauser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 243
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 11:31:53   
emicaa
Hvala Bogu u zadnjih godinu dana je dosta bolje,jedino što ima problema sa kičmom pa je u banji.A i super izgleda sad,prije je bila premršava,jedva je imala snage hodati.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 244
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 11:52:48   
bubulence
emice bas tuzno user posted image .
slozicu se sa (cini mi se) Wiv, nisu sve majke iste. moja baba je bila uzasna mama, i evo sta danas sve mozemo da procitamo u novinama... ima bas svega...
moja je ok, mozda preterano brizna ali neka je. ponekad me izludi a onda shvatim da pokusava da radi sve sto je njoj nedostajalo u odnosu sa njenom mamom...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 245
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 11:58:51   
Mala Elena
Branki , zena bas brine za tebe. .to je lepo, mozda bude naporno ali znas da brine. Moja mama mene ne zove, samo ja nju, tj retko kada me zove i meni to smeta. Pa ako i nemas kredita cimni me, bitno je da zelis da me cujes .
A ona je isto napacena, kao mala isla gladna u skolu dok je baba hranila celu svoju familiju...,sama sebi prala i peglala uniformu -devojcica, ma ceo zivot presipa iz supljeg u prazno. Nezadovoljna je, ali nije niko drugi kriv nego ona .I propada, radi i muske poslove jer je i cale bolestan (a i lenj). Ne volim da pricam mnogo, uvek se potresem .

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 246
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 12:29:50   
branki*
jeste,mala elena,brine,znam,zato mi i bude krivo kad sam nervozna,pa me izbaci iz takta.bude mi posle zao....

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 247
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 13:00:19   
emicaa
Mene kod moje najviše naljuti što nekad očekuje da nju boli a mi ostali da kukamo,nema razumjevanja da i drugi imaju probleme,znam da je to sve posledica oštećenja mozga zbog moždanog ali opet me nekad iznervira,i kad mi kaže ne mogu ti doći na duži period kako će tata i brat bez mene,kao da su petogodišnjaci a oni znaju iskoristit to.U svakom slučaju je duvna mama,mogu o svemu sa njom pričati i puno mi je teško što smo sad ovako daleko.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 248
   RE: Moja mama i ja
5.12.2014 21:37:03   
Anoniman
Moja majka je moj idol. Malo je reci da je obozavam. Ona mi je najbolja drugarica,o svemu mogu da pricam sa njom. Zivot joj nije bio lak uz mog oca lenstinu,ali je iskolovala mog brata i mene odricuci se svega. Divim joj se zbog svega.
Čujemo se vise puta na dan,a vidjamo se retko par puta godisnje. Udaljenost mi bas tesko pada, jako mi nedostaje.user posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 249
   RE: Moja mama i ja
15.12.2014 21:13:57   
dragicar
Kako kad. Volim je, pomaze mi, ali ima dana kad namne ide, posebno kad krene s pricom da sam mogla "bolje da se udam". Valjda za nju niko ne bi bio dovoljno dobar. Ona uvek zna sta je za mene najbolje.

_____________________________

Život je lep

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here