|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: opremanje kuhinje
10.2.2010 14:15:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

ja imam CAndy rernu i zadovolljna sam (ima ventilator)
Cekaj da nadjem sliku
a ploca grejna mi je gorenje..



user posted image

to je moja rerna

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 51
   RE: opremanje kuhinje
10.2.2010 15:26:01   
Trcosava
hhe vule - ja sa mu sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ništa mi ovo ne znači, a i imam ja dovoljo sajtova , meni trebaju mišljenja za ova dva šporeta,tj ove dve marke

oti superiška je rerna,ali ja kupujem ceo šporet, ne kupujem ugradni
hvala draga u svakom slučaju


_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: opremanje kuhinje
14.2.2010 15:36:46   
Lu
IZVORNA PORUKA: Sonreir

Devojke, upomoć! Na šta treba da obratim pažnju pri kupovini ugradne ploče i rerne? Koje karakteristike je potrebno da imaju? Ne tražim da ima ništa posebno, samo ne znam na šta da obratim pažnju?
Sviđa nam se ova ugradna ploča koja ima ove karakteristike, pa vas pitam da li je ona ok?

user posted image

Karakteristike:
Samsung ugradna ploča C61R2AEE
Nezavisna staklokeramička ploča
Način rukovanja: senzorska
4 grejnih zona:
napred levo: 180mm, 1.8 kW
napred desno: 145 mm, 1.2 kW
nazad levo: 145 mm, 1.2 kW
nazad desno: 180mm, 1.8 kW
LED displej
Sigurnosno zaključavanje
Indikator preostale toplote
Zaključavanje od dece
Dugme power on/off
Kontrola temperature
Težina: 7.5 kg
Dimenzije (ŠxVxD): 57.5 x 5.26 x 50.5 cm
Dimenzije za ugradnju (ŠxD): 56 x 49 cm
Garancija: 2 godine



IZVORNA PORUKA: Sonreir

Što se tiče ugradne rerne, sviđa nam se ova, ali opet ne znam na koje karakteristike da obratim pažnju? Da li je dovoljno tih 53l zapremine ili mi treba ona od 65l?

user posted image

Karakteristike:
Gorenje ugradna rerna B3400E
Energetski razred B
5 nivoa za pripremu hrane
Višesistemska rerna - 53 L
Način zagrevanja:
Donji i gornji grejač
Infra grejač
Infra grejač i ventilator
Grejanje ventilatorom
Aqua Clean
Osvetljenje rerne
Eco Clean Email (rerna i pleh)
Staklena vrata za rernu koja se skidaju
Vertikalna ventilacija
Podešavanja:
Signalna lampica
Rešetka za rernu
Duboki pleh
Sigurnosni sistemi:
Compact door - dvostruko zastakljena vrata sa temperaturnom deflektorom
Ventilator za hlađenje
Tehničke karakteristike/Dimenzije:
Potrošnja energije
0.86 kWh (ventilatorska)
0.85 kWh (konvencionalna)
Priključna snaga - el. 2.1 kW
Buka 46 dB(A)
Boja: inox
Dimenzije aparata (ŠxVxD): 59,7 × 59,5 × 56,8 cm
Ugradne mere (ŠxVxD): 56 × 59 × 55 cm
Garancija: 5 godina



IZVORNA PORUKA: JULIE

rado bih ti pomogla draga,ali ja o ovome nemam pojmauser posted image user posted image


IZVORNA PORUKA: Sonreir


IZVORNA PORUKA: JULIE

rado bih ti pomogla draga,ali ja o ovome nemam pojmauser posted image user posted image


Ipak ti hvala user posted image user posted image user posted image


IZVORNA PORUKA: engimengi

Ma super ti je i rerna i ploca imaju sve sto ti treba!Ja imam slicnu rernu samo electrolux,ne treba ti veca,a ploca mi nije senzorska i ima dve ringle meni su bile dovoljne!!Sve u svemu neces da pogresisuser posted image


IZVORNA PORUKA: lence

Ni ja ne stojim najbolje sa ovim tehnickim detaljima, koliko velika pecnica ti treba ovisi o tome koliko ljudi planiras pozvati za Bozic. Dvostruko staklo je naravno bolje od jednostrukog. Ja sam se dosta ravnala i po energetskoj efikasnosti, draze mi je da ispocetka platim za nesto sto ce vremenom da se isplati i takodjer manje zagadjuje planetu. Ne znam da li u Srbiji imaju te kategorije, ali kako Gorenje izvozi svuda po Evropi pretpostavljam da barem oni to imaju?
Super su ti ovi senzori na ploci, ja to nemam, kod mene taj deo radi na gas. Sad-zasad to zakljucavanje od dece ti nije primarno ali za kasnije obrati paznju da to dugme nije na dohvat prsticima (cini mi se da je kontrolni deo napred?).

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: opremanje kuhinje
14.2.2010 17:33:31   
Anoniman
Sonreir, draga, imam samo jedan savet, nemoj uzimati takvu plocu sa oborenim ivicama, nego onu sto ima inox okolo. Mi smo iz estetskih razloga, gledali slicnu toj na slici, ali nas je prodavac odvratio i uzeli smo tu sa ivicom. Hvala mu do neba, jer ako ti bilo sta iskipi, tecnost se zadrzava na ploci, a na toj sa oborenim ivicama, nastavlja da curi na sve strane. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 54
   RE: opremanje kuhinje
15.2.2010 16:29:24   
Sonreir
Nejtiri, hvala za savet za oborene ivice user posted image Još uvek ništa nismo kupili, jako me zbunjuju sve te karakteristike i ne znam na šta da obratim pažnju user posted image Trenutno me najviše zbunjuje zapremina rerne u litrima... Kolike je zapremine rerna na jednom najobičnijem standardnom šporetu na kakvim smo mi odrastale? Meni ne treba ništa veće od tog nekog standarda user posted image
I da, još jedno pitanje... Muči me aspirator! Da li svaki aspirator može da se namesti da ima odvod kroz plafon, da ne ide klasično kroz zid jer nam je taj zid kuhinje zajednički sa dnevnom sobom njegovih roditelja tako da ne može ventilacija biti u njihovoj dnevnoj sobi? Da li to može da se uradi sa svakim aspiratorom ili su za to namenjeni neki drugačiji aspiratori? Kakav filter je najbolje da ima neki aspirator?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: opremanje kuhinje
15.2.2010 17:49:32   
Jeca*
ali tebi je odvod za aspirator vec izveden u zidu. Mora biti i to ne mozes da menjas. Ako nemas odvod u zidu onda ti ne mozes da imas aspirator, klasican, nego iskljucivo mozes da kupis onaj mali aspirator koji ima filtere koji se menjaju. Imas li rupu u zidu, pri plafonu, za cev od aspiratora?

sto se tice ploce i rerne, ja imam ovo i prezadovoljna sam:

user posted image

user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: opremanje kuhinje
15.2.2010 19:09:30   
Sonreir
Ta ploča se i meni sviđa. Da li ti je problem što nema onaj okvir koji je Nejtiri spomenula?

Mislim da nema nikakvog otvora u zidu, ali pošto je to naša kuća, da li postoji mogućnost da se taj otvor za odvod napravi pa da imam redovan aspirator? Nekako da ga majstor napravi, ali da ide kroz plafon na tavan pa na krov ili kroz dimnjak? Možda lupam gluposti, pričam napamet jer se u to baš ne razumem, ali hvala na pomoći!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: opremanje kuhinje
15.2.2010 21:29:58   
Lu
IZVORNA PORUKA: Sonreir



Mislim da nema nikakvog otvora u zidu, ali pošto je to naša kuća, da li postoji mogućnost da se taj otvor za odvod napravi pa da imam redovan aspirator? Nekako da ga majstor napravi, ali da ide kroz plafon na tavan pa na krov ili kroz dimnjak? Možda lupam gluposti, pričam napamet jer se u to baš ne razumem, ali hvala na pomoći!

Možeš izvesti cijev kroz plafon skroz na krov ili negdje kroz zid sa strane a možeš se negdje uključiti i u dimnjak,kako vam više odgovara po rasporedu u kući.
Meni je na zidu u kuhinji dimnjak i tako sam  jednostavno uključila cijev za napu.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: opremanje kuhinje
1.3.2010 18:21:35   
jance
Evo malo i mojih iskustava sto se tice opremanja kuhinje. Pocela sam da je opremam pre svadbe ( pre oko 2 godine) i evo prekjuce su mi proradila svetla ispod elemenata.
No ovako: moj prvi i najosnovniji savet je da sve aparate kupujete ako je moguce A klase potrosnje, jer iako su skuplji u startu, isplate se na duge staze. Mi npr nemamo odeljenu struju od muzevih roditelja a od kada smo krenuli da koristimo sve nase drage aparate, osetno se promenila potrosnja samo kod ukljucivanja grejalice u kupatilu.
Sto se ugradne ploce tice, meni su opet savetovali da uzmem onu bez okvira od inoxa posto se ako nesto iskipi u tom okviru sve zadrzava i nemozes da ga isperes cesto puta. A iskreno, moja ugradna ploca je ugradjena u sank i nikad mi se za ove dve godine nije desilo da je bas toliko kipelo da je iskipelo sa ploce.
Rerna mi je isto ugradna ali podignuta. To bas hvalim, posto nemoram da se saginjem da nesto vadim iz nje ili kad vadim-okrecem- i vracam nazad nedesava mi se da mi se izlije nesto napolje itd....
Kod frizidera su nam opet savetovali da neuzimamo sa onim za hladjenje vode posto zauzima previse mesta a mi ionako nepijemo hladnu cesmusu preko leta, pa sam izabrala prostor. Imam u zamrzivacu za pravljenje leda i to mi je savrseno.
Da i uzeli smo granitnu sudoperu, iskreno ni sama neznam zasto, mozda zato sto je bila crna i uklapalo nam se sa ostatkom kupatila. Njena prednost je kao da i ako se nesto nalomi moze da se izbrusi posto je u pitanju granit user posted image . (to je jedina stvar koju smo kupili vise zbog izgleda nego zbog funkcionalnosti.
Inace kakvi su vasi komentari na aspiratore?

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: opremanje kuhinje
2.3.2010 15:00:18   
Lu
 
IZVORNA PORUKA: Alexis79

Ja obozavam da sredjujem stanove

Kupili smo stan pre 3 godine i sve smo sredili po nasim/mojim idejama.Inace gledam sve emisije o sredjivanju kuca ili stanova,sve moguce casopise kupuijem(Moj stan,casa,kuca stil itd...)Stalno sam puna ideja.Mastam o tome da cemo imati kucu pa stalno skupljam ideje.
Dok to ne bude uzivacemo u stanu
Evo slika kuhinje
user posted image
user posted image

trepezarijski deo
user posted image
user posted image

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

U svidja mi se kuhinja mnogo :) 


IZVORNA PORUKA: Alexis79

To sam ja sama sve nacrtala i uklapala i odnela gotove crteze nekom tipu koji radi kuhinje ,izabrala sam materijale i eto nije lose ispalo.

Sve u kuci smo tako radili i bas smo zadovoljni.
Stavicu i ostale slike


IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Alexis jese time profi bavis ili samo tako ljubiteljski :)
Unajemicemo te da opremis babinu kucu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



IZVORNA PORUKA: Alexis79

Ma ja to onako iz zajebavancije.
Svidja mi se kad se od nekog prostora iskoristi svaki kutak i da to pored estetskog dela bude i funkcionalno.
Za sad sam tako uredila samo nas stan i kucu u selu.




IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Alexis,jako mi se svidjaju sto i stliceuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Alexis79

A tek sto je sto funkcionalan.Ludilo.....

To nam je radila neka firma po narudzbini.Da bi se sve uklopilo sa kuhinjom.


IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Alexis prelepo je! user posted image


IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Mojoj mami juce stigli sto i stolice ... Moram vam pokazati jer mi se jako svidjaju user posted image






IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Mm prije koji dan zavrsio kuhinjicu .. eto nekom ideja za jako mali prostor user posted image




IZVORNA PORUKA: buhla

nado user posted image bas je lepa kuhinjica... moja ce biti oko 3x4, mislim!


IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nado super je kuhinja,sve ti je na dohvat ruke i super si uklopila one djelove ispod kose ploče,bravo za majstorauser posted image


IZVORNA PORUKA: bebironcic

Jedva cekam petak da mi stigne nova garnitura za dnevnu sobuuser posted image ala cu tada biti ostra prema gostimauser posted image ne sme da se zaprlja!

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa


IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nado super je kuhinja,sve ti je na dohvat ruke i super si uklopila one djelove ispod kose ploče,bravo za majstorauser posted image


Nije to moja kuhinja.. to je mm radio po narudzbi... svidjelo mi se pa rekoh da mozda nekom dam ideju kako spakovati sve u mali prostor user posted image


IZVORNA PORUKA: Lu RR

user posted image Dobro,ali stvarno mi se sviđa,super jeuser posted image

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

I meni user posted image
samo sto ne smijem ni spomenuti da mijenjamo kuhinju ... ovoj nema ni godinu punu user posted image


IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Evo leve strane moje kuhinje, ako nadjem desnu postavicu user posted image .
user posted image

Mari, ostala si nam duzna da slikas kuhinju user posted image


IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nejtiri user posted image
Kao iz snova...


IZVORNA PORUKA: Nejtiri


IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nejtiri user posted image
Kao iz snova...


Hvala, mila! Nas stolar je bio malo u cudu, jer nikada nije radio te modernije varijante, ali kao sto vidis super je odradio! Ja sam sva happy kad vidim da se ljudima svidja. Vec sam se navikla - imamo je godinu i po, a i koliko je trajalo sve oko opremanja i s obzirom da nismo sve zavrsili... user posted image






_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: opremanje kuhinje
2.3.2010 15:02:43   
Lu
Nejtiri uslikaj i desnu stranuuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: opremanje kuhinje
2.3.2010 15:05:38   
Anoniman
Nejtiri odlična ti je kuhinja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno je super



(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 62
   RE: opremanje kuhinje
2.3.2010 15:13:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Nejtiri odlična ti je kuhinja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno je super





Hvala! Sonreir, eto ti na slici moja ploca. Mozda ti ivice i nisu neophodne, ako nisi kao ja. Meni mm crkava od smeha, jer ja i testenine i krompir, virsle, ma sta god ostavim da provri, zaboravim i onda kada krene da kipi, cim predje voda preko digitalnih dugmica on zapisti i ugasi se. Mozda to ima svaka, pojma nemam, ova je bila od jeftinijih,samo sa tim digitalnim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 63
   RE: opremanje kuhinje
2.3.2010 15:20:25   
Verus
Eeeee, greota kuvati u ovim lepim kuhinjama....nesto se setih kuhinja moje bake i prabake-sa onom starom peci na lozenje, pa su tu i kuvale-al je svet daleko stigaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: opremanje kuhinje
2.3.2010 15:27:12   
Anoniman
Lu, nadjoh desnu stranu, ona je nesto niza jer na njoj sada stoje, mikser, blender, mesoreznica, toster, vaga i aparat za kafu, pa da ne vire iz trpezarije.
user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 65
   RE: opremanje kuhinje
2.3.2010 15:29:26   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Eeeee, greota kuvati u ovim lepim kuhinjama....nesto se setih kuhinja moje bake i prabake-sa onom starom peci na lozenje, pa su tu i kuvale-al je svet daleko stigaouser posted image


Hahaha, ja vala moju maksimalno koristim, mada da nemam masinu za sudove, verovatno bi me masu stvari mrzelo da pravim, ovako uzivamo i mm i ja. Od kada ne radim, kuvam samo ja, ali iskuka ponekad subotom i on. Ranije smo se smenjivali user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 66
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:03:20   
Anoniman
Mari, jos uvek nam dugujes slike tvoje kuhinje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 67
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:18:54   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Mari, jos uvek nam dugujes slike tvoje kuhinje user posted image


Opet ne radi slikomat user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:20:25   
bebironcic
Nejt...lepa ti je kuhinjicauser posted image

_____________________________

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:22:19   
Delijagirl
I meni se mnogo svidja tvoja kuhinja Nejt ... pa mislim da sam to vec negdje napisala ali eto ponovo jer je zaista lepa... postavicu ja posle slike moje bedne kuhinje ali ne pada mi na pamet da kupujem novu u tudjem stanu...

_____________________________

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:22:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Nejt...lepa ti je kuhinjicauser posted image


Hvala, bebi! Nego mastam o rasporedu kakav ima Mari, a ona nikako da je publikuje user posted image

(odgovor članu bebironcic)
  Direktna veza do poruke: 71
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:23:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

I meni se mnogo svidja tvoja kuhinja Nejt ... pa mislim da sam to vec negdje napisala ali eto ponovo jer je zaista lepa... postavicu ja posle slike moje bedne kuhinje ali ne pada mi na pamet da kupujem novu u tudjem stanu...


Hvala, draga! Pa ni ne treba da ulazes u tudj stan bzv, ima vremena kad budes imala svoj pa natenane user posted image

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 72
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:24:13   
Mari86
Pa kad nece ovaj slikomat da radi user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: opremanje kuhinje
15.4.2010 12:25:13   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Mari86

Pa kad nece ovaj slikomat da radi user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokusaj Mari nekoliko puta,i ja sam imala malopre slicnih problema i na kraju sam uspela da stavim slikicu!


_____________________________

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: opremanje kuhinje
10.5.2010 0:10:28   
gagana83
Mi smo pre koji dan narucili novu kuhinju!
Jedva cekamuser posted image
Jedva smo se dogovorili,i oko boja i oko materijala...


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here