ana77 -> RE: Da li su vam sve bebe lepe? (13.6.2010 21:27:04)
|
To je sve normalno cini mi se :). Stvarno dok si trudna mislis samo da bude sve OK. Kad vidis da je sve OK, onda bi covek vise, hajd da bude lep(a), pa da bude super gradjena, pa da ima lepu kosu, sake, prste. Onda ide ono koja beba je prva naucila da drzi glavu, pa koja se prva okrenula, pa sve do izbora fakulteta itd. Covek je ambiciozan po prirodi i voli da se poredi i takmici. Niko ne bi imao nista protiv da ima ruzno dete kad bi sva deca bila ruzna ili jos ruznija od njegovog hahaha. A meni su stvarno sve bebe lepe na svoj nacin jer su nekako "nove". Kao sto su mi i svi macici ili stenci lepi na taj "nov" nacin :) :) :). Glatke su, bezubo se slatko smeju, masu rucicama, ma gde ces sladje od tako bespomocnog bicenca :). Meni je moja Sosa lepa recimo ali joj sama trzim i mane i tu sebe nerviram mada kapiram da bi je volela i da ne daj Boze ima grbu i tu ucim onu prvu lekciju roditeljstva da covek mora uvek da prihvata svoje dete kakvo god da jeste i da ga ne muci svojim ocekivanjima :)!
|
|
|
|