Anoniman -> Trenutak istine (23.3.2009 13:57:07)
|
Iz teme Prevara kopiram... IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: eugenija Ima sad na TV Nova jedan "kviz" Igra istine.. (mislim da se ne zove tako, ali smisao je osvojiti lovu tako što odgovaraš na intimna pitanja o svom životu,a pre toga te priključe na poligraf) Kakvih sve priča ima, bio je lik koji je u trenutku dok mu se žena porađala bio sa ljubavnicom u krevetu... I kod nas na Pinku ima ovaj kviz i zove se "Trenutak istine" i ima svakakvih prica. Pa šta žena kaže? "Nema veze, mili, samo ti iskreno, da uzmemo pare! Pa mamicu bih mu ja na sred studija u tom momentu - uživo u programu! Ja da mu rađam a on da jeb* drugu! UF kako sam se iznervirala! Nego kada ide taj Trenutak istine? Žena se celo vreme kiselo smeškala i cupkala nogom, bila je pod šokom... I samo govorila: Nemam kometara.. Posle ko zna šta je bilo... Bilo je slučajeva da su prekinuli momak i devojka i slično.. Ma cela porodica se sje** u tom kvizu... A ne znam za vaš Pink kad ide... Ja ovo gledam na hrvatskom kanalu... IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja sam videla najavu za emisiju i znam da sam bila u šoku... odmah sam pomislila da je to nešto za čim nema nikakve potrebe. IZVORNA PORUKA: sneza24 Sredom u 21 h. Jel gledate kviz? Jel neko učestvovao? Jel biste učestvovale?
|
|
|
|