Anoniman -> RE: 2 kg za 7 dana (2.6.2010 23:13:21)
|
Nista bez dijete, tj bez promene rezima ishrane. ja samprobala sve i svasta, cak sam pila i tablete ananasa, kao bromelin topi salo, ali nista mi nije pomoglo dok nisam odlucila da drzim dijetu. Za dve nedelje sam skinula 5 kg, i evo ni posle mesec dana mi se nisu vratili. Doruckovala sam parcence tosta tanko namazanog margarinom i nekom salamicom, uzinala oko 3 sata posle dorucka neku vocku, rucala normalno sta su i ukucani jeli ali bez hleba i u vidno manjoj kolicini(jela sam vise povrca), vecerala nikad pole 18h i to opet neki tost ili tome slicno, u maloj kolicini. Pila sam puno vode, nisam jela slatkise i vezbala sam svaki drugi-treci dan. POsle nedelju dana su mi vec poznanici na ulici poceli deliti komplimente na izgled, prosto mi je bilo neverovatno da se toliko vidi promena. Sad jedem normalno, jedem i slatkise, ali se kontrolisem da ne bih povratila kilazu. Inace sada imam 2 kg vise nego pre druge trudnoce, tj.skinula sam ukupno 15 kg. Planiram skinuti jos 5 kg, ali cu to od ponedeljka kad pocinjem da radim, pa ocekujem da stres uradi svoje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|