cipiripi -> Hit racun i naplata intervencija preko osiguranja! (22.6.2010 0:13:25)
|
Evo i nesto korisno.. Naime, ko ima Hit racun u banci Intesa ima pravo da trazi od njihovog osiguranja da mu se refundira deo novca koji je potrosen na neku operaciju, intervenciju, lekove, lecenje (bolnicko i banjsko)..itd. Ispred mene su papiri danas sam ih uzela iz banke pa cu da popunim i odnesem zbog operacije slepog creva koju sam imala u trudnoci... Ovo nije prica zaista vrse refundaciju ali ne verujem u celukupnom iznosu.. Nasem prijatelju su za predinfarktno stanje uplatiti 30 000 din, ali on nije imao troskove. Kad imas troskove (privatno lecenje sto je moj slucaj) suma koja se refundira je itetako veca.. Mora se samo priloziti dokumentacija iz bolnice, prijemna , otpusna lista, kao i epikriza slucaja.. Ovo pokriva: -teze bolesti -hiruske intervencije -sve vrste invaliditeta Popuni se izvestaj, odnese u ekspozituru, oni to prosledjuju osiguranju i ceka se na odobrenje..neznam koliko.. javicu.. Pa eto za ne daj boze..zlu ne trebalo da nekome zatreba.. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|